Sayın Gm ler Müsadeniz var ise ben çar kasmak istiyorum 15 dakkada 30 gere oyunun sarmasıda ne oluyor ?
Sayın Orti.
Sayın AhiEvran
Sayın Diğer Gm Ve Yönetim Ekibi.. Bu İsyanım Haksız Bir İsyan Değil. Bu Sebeple Konunun Açıklanmasını İstiyorum..!
Bizler Oyunu Daha (İYİ) Daha Güzel Daha Hoşnut Vakit geçirmemiz İçin Yapıldıgını ve sizlerinde bize bunları yapmanız için görevinizin basında oldugnuzu Biliyorum yanlışmı biliyorum acaba ?
Doğru İse şayet bana Bunun Sebebini açıklarsanız Sevinirim..! Ha açıklamayıp Sağ tık konuyu sil derseniz ben ztn bu oyununda yonetiminde puanını ordan verir ikv yi siler. geçerim..............
Müsadeniz var ise çar kasıcam
- Healing45
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Müsadeniz var ise çar kasıcam
IıIFazLıBeyIıI
BaSiLiSk
GrimsiPembe
BaSiLiSk
GrimsiPembe
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Re: Müsadeniz var ise çar kasıcam
Hocam silinir birazdan. Hiçbir şekilde hiçbir yerde hakkımızı arayamıyoruz soru soramıyoruz hemen siliniyor yazdıklarımız.Sorunları çözmenin en iyi yolu sorun yokmus gibi davranmak. Sadece bu oyun içim değil her seyde geçerli bu kural. Benden sana tavsiye oyunı kapat yat yarın aksam sanki hiçbir şey olmamos gibi devam et tekrar geri sararsa aynı taktiği uygula ben öyle yapıyorum son 6 aydır kendi hayatımda dökülen saçlarım geri çıktı sana da tavsiye ederim.Hiçbir şeyde sorun yok biz yanlıs anlıyoruz.