Merhaba İKV Yönetimi:
Oyun içerisinde herkese çamur atan, ahlaksızlık yapan bir grup çocuk mevcut. Bu çocuğun adı Ayberk. Loncamızda bulunan, oyunda bulunan kadın oyunculara alenen tacizde içerikli hareketler sergileyip, tartışma yaratıp bizlerin akıl sağlığıyla oynuyor. Sinirlenip kötü konuşmak istemesek bile bir şekilde susturuluyoruz.
Ve bu hareketleri sergileyen şahıs bölgeden o an uğraştığı kişi, kişiler, loncalar her kimse hırsızdır diye yazıp duruyor. Desteğe mesaj atmadık direkt buraya konu açıyoruz. Bu kez terbiyessizlik yaptığı kişi bizim abimizin hanımıdır.
Videoyu ekledim, dikkate almanızı rica ediyorum!
https://www.youtube.com/watch?v=pCqQgjQC420
Ayberk ve Saz Arkadaşları Star Guardians Xayah Loncası
- RQMCONANIX
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İntikam Tugayı
- RQMCONANIX
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İntikam Tugayı
Re: Ayberk ve Saz Arkadaşları Star Guardians Xayah Loncası
Kardeşim bu ayberk ve saz arkadaşı olan hasan oyundaki nicki viraNESCAFE eski nicki BugSK olan kişi ile beraber bu ahlaksızları yapıyorlar elime geçseler ikiside bak sadece 1 dakika veriyorum ikisinide pert ederim ama işte açık adres yok birşey yok
aileleride bıkmış bunlardan sabahtan aksama kadar oyun oynayıp millete oyunu çekilmez kılıyor bu iki ampute arkadaş
aileleride bıkmış bunlardan sabahtan aksama kadar oyun oynayıp millete oyunu çekilmez kılıyor bu iki ampute arkadaş
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
Re: Ayberk ve Saz Arkadaşları Star Guardians Xayah Loncası
severim ayberk KERATASINI ))))