Hesabım banlandı
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Re: Hesabım banlandı
Bunun cevabını sitede ceza itiraz formu doldurarak bulursun. Buraya yazman gereksiz kimse sana şu sebepten demez. Bir şey yapmışsınız ki ban yiyorsunuz. Her ban yiyen ben bir şey yapmadım diyor çok enteresan
kardeş ben 32 yaşındayım. yalan çağlarını senin kadarken bıraktım. sadece 1 tane hesabım var. ne kopyadan ne bonodan ne başka bir şeyden anlamam yılların verdiği hevesle oynuyorum. buraya istediğim gibi yazarım. yazarım ki daha önce başına aynı dert gelmiş adamlar da izlenecek yol hakkında bilgi versin. kopya yapanında oyunu bu hale getirenin de diyerek devamını sana bırakıyorum. istediğin gibi iletişime geçip sana her şeyin ispatını da yapabilirim. üslup edep ve lisan çok önemli. karşındakini tanımadan bu şekilde konuşma.
- anilbyk
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Teorem
Oyunda bana Eminönü sunucusunda haksız yere ban atıldı. Ancak haksız yere olmasının dışında birde tüm sunucuları kapsayan bir ban atılmasıda ayrı bir olay ! Birisi ile tartıştığımızda dikkatli olmalıyız demek ki destek ekibinden tanıdığı varsa istediği gibi ban attırabilir. İKV Destek Ekibinin yeniden oluşturulmasını talep ediyorum. Oyunda kimse ile bağlantıları olmamaları konusunda uyarılmaları gerekli ve aldığım haksız banın kaldırılmasını talep ediyorum. Ahievran mı çözer bir başkası mı bilmiyorum ama cidden bu durum çok can sıkıcı !
-
- İskele Babası
Selam,
Forumda bu sorunuza cevap alamazsınız. İKV Destek üzerinden talep oluşturarak sebebini öğrenebilirsiniz.
İyi oyunlar.
Forumda bu sorunuza cevap alamazsınız. İKV Destek üzerinden talep oluşturarak sebebini öğrenebilirsiniz.
İyi oyunlar.
IKSIRLE MADEN TAKASLIYODUM DÜN AKŞAM BİRDEN BAN YEDIM, KARDESIM ZATEN TOPLASAN KALMIS BİN OYUNCU, ONLARI DA KUSTURMEYE MI CALISIYOSUNUZ ? OYUNDA HATA VARSA HATAYI DUZELTIN BENIM NE SUÇUM VAR ? HERKES MADENLE TAKAS YAPIYOR BEN DE OYLE YAPTIM NAPIYIM YANİ BANI MI AÇIN RİCA EDİYORUM KÜSTÜRMEYİN MİLLETİ
1 GÜN OLDU BANIMI AÇAR MISINIZ RİCA EDİYORUM !!!! KOPYADAN HİLEDEN ANLAMAM SAÇMALIK YAPTIGINIZ BANIMI AÇIN !!!!
İŞTEN GELDİM 1 2 SAAT İKV ZEVKİM VAR ONUN DA İÇİNE ETTİNİZ KARDESIM HELAL OLSUN SİZE !!! OYUNCULARI KÜSTÜRÜYOSUNUZ
-
- İskele Babası
sen kimsin ?frknctn05454 yazdı: ↑07 Şub 2023 09:01Selam,
İyi oyunlar.![]()