Geçmiş Olsun Türkiye'm
Geçmiş Olsun Türkiye'm
Bir çok ilimizde hissedilen depremde yaralanmış ve zor durumda kalmış canlarımıza acil şifalar, hayatını kaybeden canlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz...

İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Re: Geçmiş Olsun Türkiye'm
Herkese geçmiş olsun... Aynı bölgede bağımsız iki büyük depremin yaşandığı olağan üstü bir afet ile karşı karşıyayız.
Lütfen sosyal medyada yardım bilgilerini, yardım isteyen arkadaşlarımızın twitlerini rtleyerek daha fazla kişiye ulaşmasına özen gösterelim.
Gün birlik olma günü ve bugünde muhalif tarzı yanıltıcı bilgilerden kaçınalım.
Aynı zamanda kış şartlarından dolayı kullanmadığınız temiz kışlık eşyalarını AFAD, Kızılay ve bölge belediyeleri ile kazazedelere ulaştırabiliriz.
Göçük altında kalıp şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allah'ran rahmet diliyorum. Geride kalanlara şifa ve sabır diliyorum.
Lütfen sosyal medyada yardım bilgilerini, yardım isteyen arkadaşlarımızın twitlerini rtleyerek daha fazla kişiye ulaşmasına özen gösterelim.
Gün birlik olma günü ve bugünde muhalif tarzı yanıltıcı bilgilerden kaçınalım.
Aynı zamanda kış şartlarından dolayı kullanmadığınız temiz kışlık eşyalarını AFAD, Kızılay ve bölge belediyeleri ile kazazedelere ulaştırabiliriz.
Göçük altında kalıp şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allah'ran rahmet diliyorum. Geride kalanlara şifa ve sabır diliyorum.
Bugün farklı saatlerde olmak üzere Maraş ve çevresinde yıkıcı etki yapan 2 büyük deprem meydana geldi ölenlere Allah rahmet eylesin .
Hatay , Antep çevresinde topluluğumuzun birçok oyuncusu var depremden etkilenen arkadaşlarımız ve ailelerinin olduğunu tahmin etmekteyim. Her ne kadar fiziki bir yardımımız olmasa da nakdi yardım çok daha etkili. Afet Kordinasyon Merkezi yardım ibanlarını paylaşmak istiyorum . 5 10 lira dahi olsa yardım etmek gerek bazen insan 1 bardak suyu bulamaz oluyor
Afad'ın paylaştığı iban linki :
https://twitter.com/AFADBaskanlik/statu ... Mq8tw&s=19
Tüm bölge halkına ve topluluğumuzun üyelerinin başı sağ olsun geçmiş olsun
Hatay , Antep çevresinde topluluğumuzun birçok oyuncusu var depremden etkilenen arkadaşlarımız ve ailelerinin olduğunu tahmin etmekteyim. Her ne kadar fiziki bir yardımımız olmasa da nakdi yardım çok daha etkili. Afet Kordinasyon Merkezi yardım ibanlarını paylaşmak istiyorum . 5 10 lira dahi olsa yardım etmek gerek bazen insan 1 bardak suyu bulamaz oluyor
Afad'ın paylaştığı iban linki :
https://twitter.com/AFADBaskanlik/statu ... Mq8tw&s=19
Tüm bölge halkına ve topluluğumuzun üyelerinin başı sağ olsun geçmiş olsun
28.07.2008 den beri
Beyazköşk
Beyazköşk
Çok geçmiş olsun , eğer topluluğumuzda yardıma ihtiyacı olan arkadaşların ihtiyaçları varsa yardımcı olalım , gün birlik günü
28.07.2008 den beri
Beyazköşk
Beyazköşk
Çok üzücü bir durum,birçok ikv oyuncusu,o bölgeler de oynuyordu. Allah rahmet eylesin, yaralılara şifa versin.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
Vefat eden kardeşlerimize Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.Kalanlarada Allah sabırlar versin.Başımız sağ olsun.
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Mazi'nin Sahipleri
Acımız çok büyük. Yüce Allah'tan hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Yakınlarına sabırlar temenni ediyorum. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Allah'ım tekrar bu acıları ve olayları yaşatmasın, göstermesin.
Kudretbey [49] - Eminönü - Mazi'nin Sahipleri
Avukat
Avukat
Selamlar,
Deprem bölgesinde bulunup anbean yaşayan biri olarak; O geceyi.. o anı.. o anki yaşanan panik ve korkuyu sanırım yıllar yıllar geçsede unutmam.. unutamam..
Şehitler çok, yaralılar çok, kimsesiz kalan çok.. kelimeler yetmiyor. Rabbim cc kimseye yaşatmasın, çocukların psikolojisi bile çok kötü maalesef. Ne yazacağımı bilemiyorum..
Başta Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay olmaz üzere tüm Türkiye'mize geçmiş olsun. Buna da şükür. Allah cc devletimize zeval vermesin, bayrağımızın gölgesini başımızdan eksik etmesin.
Deprem bölgesinde bulunup anbean yaşayan biri olarak; O geceyi.. o anı.. o anki yaşanan panik ve korkuyu sanırım yıllar yıllar geçsede unutmam.. unutamam..
Şehitler çok, yaralılar çok, kimsesiz kalan çok.. kelimeler yetmiyor. Rabbim cc kimseye yaşatmasın, çocukların psikolojisi bile çok kötü maalesef. Ne yazacağımı bilemiyorum..
Başta Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay olmaz üzere tüm Türkiye'mize geçmiş olsun. Buna da şükür. Allah cc devletimize zeval vermesin, bayrağımızın gölgesini başımızdan eksik etmesin.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Kingbyfris
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Allah rahmet eylesin hepimizin başı sağolsun