YILBAŞI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI
-
- İskele Babası
Re: YILBAŞI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI
Dün açıklandığında ben mi gözden kaçırdım. Forgma mesaj yeni gelmiş gibu görünüyor ama tarih eski. Benim gözden kaçırdığım bir olay olabilir. Epeye asil dönüş yapmadığından verilmemiş 1 gün içinde neden hemen yedeğe veriliyor buda ilginç. Belkide bize çıkmıştı asil bilgilerini neden açıklamıyorlar
- bariskirkici1
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Saçmalığa bak ben mesela iki gündür oyuna giremedim bir baktım çekiliş açıklanıp hediyeler dağıtılmış olan olmuş gerçekten hiçbir işi düzgün yapmıyorsunuz belki bana çıktı ve ben iki gün oyuna girmedim diye hakkımı kaybettim mi yani şimdi ? Şeffaflık yok saçma sapan bir uygulama bu kadarını beklemiyordum gerçekten.
İş işten geçtikten sonra...
-
- İskele Babası
Böyle vasat saçma birşeyi hiç bir platformda görmedim. Ufacık bir etkinlik ama kocaman bir amatörlük.
Tek kişi,bir oyunu yönetmeye çalışıyor. Maalesef ortinin Türk Telekom da işi ikv ile ilgilenmek değil,başka işler de çalışıyor ve ikvye gönüllü olarak,boş vakitlerin de baktığı belli.Oyunmoyuncu yazdı: ↑20 Oca 2023 08:25 Böyle vasat saçma birşeyi hiç bir platformda görmedim. Ufacık bir etkinlik ama kocaman bir amatörlük.
-
- İskele Babası
Tabiki doğrudur lakin bu oyunda halen bir kazanç edildiği söz konusu bir ticarethane olarak düşünebiliriz. Nasıl ki oyuna girmek için bili plus paketi alıp ücretini ödüyorsak bu doğrultuda paranın karşılığı olan hizmetin verilmesi söz konusu. Eğer yönetilemiyorsa bu ızdırabada bir son verilmesi veyahutta düzeltilmesi gerekiyor. Bazı arkadaşlar oynama o zaman diyebilir(zaten umudumu çoktan kesip oyuna üç ayda bir giren 2007 senesinde başlayan bir oyuncuyum) misal vermek gerekirse bozulan bir beyaz eşyanızı servise verdiğinizde para karşılığı aldığınız hizmetten memnun olmadığınızda şikayette bulunup muzdarip oluyorsak burdada verilen paranın karşılığını almak zorundayız. Oyunu aktif oynamıyorum ama halen burada takip ediyorum. Karşımızda bir oyun yok malesef lagları geri sarması kopyası haksız kazançları baş bozukluk yönetimsizlik, çaresizlik herşey alabildiğince var. Kopyanın oyundan tamizlenmesi mevcut haliyle mümkünken bile oyundaki maddi döngünün devamı için buna müdahale edilmiyor. Ne kadar çok kopya o kadar çok üretim o kadar çok üretim o kadar çok silah yükseltme. Zaten mevcut oyuncu sayısıyla oyundaki maden ticareti ile bitmek noktasında olabileceğine eminiz. Neyse söylenecek çok şey varda anlamı yok.ejedrogl yazdı: ↑20 Oca 2023 14:15Tek kişi,bir oyunu yönetmeye çalışıyor. Maalesef ortinin Türk Telekom da işi ikv ile ilgilenmek değil,başka işler de çalışıyor ve ikvye gönüllü olarak,boş vakitlerin de baktığı belli.Oyunmoyuncu yazdı: ↑20 Oca 2023 08:25 Böyle vasat saçma birşeyi hiç bir platformda görmedim. Ufacık bir etkinlik ama kocaman bir amatörlük.
Çok haklısın ama,elden ne gelir ki...Oyunmoyuncu yazdı: ↑20 Oca 2023 16:06Tabiki doğrudur lakin bu oyunda halen bir kazanç edildiği söz konusu bir ticarethane olarak düşünebiliriz. Nasıl ki oyuna girmek için bili plus paketi alıp ücretini ödüyorsak bu doğrultuda paranın karşılığı olan hizmetin verilmesi söz konusu. Eğer yönetilemiyorsa bu ızdırabada bir son verilmesi veyahutta düzeltilmesi gerekiyor. Bazı arkadaşlar oynama o zaman diyebilir(zaten umudumu çoktan kesip oyuna üç ayda bir giren 2007 senesinde başlayan bir oyuncuyum) misal vermek gerekirse bozulan bir beyaz eşyanızı servise verdiğinizde para karşılığı aldığınız hizmetten memnun olmadığınızda şikayette bulunup muzdarip oluyorsak burdada verilen paranın karşılığını almak zorundayız. Oyunu aktif oynamıyorum ama halen burada takip ediyorum. Karşımızda bir oyun yok malesef lagları geri sarması kopyası haksız kazançları baş bozukluk yönetimsizlik, çaresizlik herşey alabildiğince var. Kopyanın oyundan tamizlenmesi mevcut haliyle mümkünken bile oyundaki maddi döngünün devamı için buna müdahale edilmiyor. Ne kadar çok kopya o kadar çok üretim o kadar çok üretim o kadar çok silah yükseltme. Zaten mevcut oyuncu sayısıyla oyundaki maden ticareti ile bitmek noktasında olabileceğine eminiz. Neyse söylenecek çok şey varda anlamı yok.ejedrogl yazdı: ↑20 Oca 2023 14:15Tek kişi,bir oyunu yönetmeye çalışıyor. Maalesef ortinin Türk Telekom da işi ikv ile ilgilenmek değil,başka işler de çalışıyor ve ikvye gönüllü olarak,boş vakitlerin de baktığı belli.Oyunmoyuncu yazdı: ↑20 Oca 2023 08:25 Böyle vasat saçma birşeyi hiç bir platformda görmedim. Ufacık bir etkinlik ama kocaman bir amatörlük.
ya beyler siz akıl tutulması mı yaşadınız? Oyunu adam yerine koyan varda hizmet mi bekliyorsunuz? Gönüllü olarak oyuna 1 kişi bakıyor o da istese çekip gider hala destek bekliyorsunuz. Oynamaya devam edin siz.
- BySekil
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuralsızlar
Tabi buda işin ayrı bir boyutu tabi 1 gün içinde asil çıkmadığı için yedeğe veriliyor yönetim biz yanlıyız işinize geliyorsa diye bağırıyor resmenOyunmoyuncu yazdı: ↑19 Oca 2023 23:43 Dün açıklandığında ben mi gözden kaçırdım. Forgma mesaj yeni gelmiş gibu görünüyor ama tarih eski. Benim gözden kaçırdığım bir olay olabilir. Epeye asil dönüş yapmadığından verilmemiş 1 gün içinde neden hemen yedeğe veriliyor buda ilginç. Belkide bize çıkmıştı asil bilgilerini neden açıklamıyorlar
-
- İskele Babası
Yıllardır oyuna duygusal bağ ile bağlı oyuncular nasıl uzaklaştırılır nefret ettirilir izliyoruzBySekil yazdı: ↑29 Oca 2023 17:27Tabi buda işin ayrı bir boyutu tabi 1 gün içinde asil çıkmadığı için yedeğe veriliyor yönetim biz yanlıyız işinize geliyorsa diye bağırıyor resmenOyunmoyuncu yazdı: ↑19 Oca 2023 23:43 Dün açıklandığında ben mi gözden kaçırdım. Forgma mesaj yeni gelmiş gibu görünüyor ama tarih eski. Benim gözden kaçırdığım bir olay olabilir. Epeye asil dönüş yapmadığından verilmemiş 1 gün içinde neden hemen yedeğe veriliyor buda ilginç. Belkide bize çıkmıştı asil bilgilerini neden açıklamıyorlarDaha öncelerde TheMist konusunda olduğu gibi biz oyunda böyle bir yetkili varsa yargı dağıtıyor derken forumda açtığımız tüm konuları kapatıp bide üstüne bizi yasakladıkları gibi