TEK BAŞIMA SAVAŞMAYI ÖZLEDİM...
TEK BAŞIMA SAVAŞMAYI ÖZLEDİM...
Bir tek ben miyim bu toplu Karaköy savaşlarından sıkılan? Ne güzeldi eskiden tek başınıza bile oyunda PVP yapabiliyordunuz, tek başınıza ava çıkıyordunuz, avlıyordunuz bazen av oluyordunuz ama yine de o heyecan o keyif o haz bambaşkaydı. Nerdeyse oyunun PVP'ye açık her bölgesinde karşıt klandan biriyle denk gelip onunla teke tek savaşabiliyordunuz. Ayrı bir heyecanı vardı, hangi yeteneğimi önce kullansam, direk saldırıya mı geçsem yoksa önce savunma ile mi karşılık versem vb. Şimdi ise sadece Karaköy ve Eminönü'nün uçak, komutan ve mısır çarşısında en az 6 kişinin kamp kurduğu senaryonun daha savaş başlamadan belli olduğu, piyon misali oyun oynamaya çalışıyoruz. Bu oyunun eski günlerini eski klan savaşlarını eski oyun mekaniklerini gerçekten çok özledim...
Re: TEK BAŞIMA SAVAŞMAYI ÖZLEDİM...
O zamanlar cidden iyiydi bende anlamadım herkes çete gibi grup grup geziyor
- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İttihad I Arz
Bu konu hakkında çok başlık açtık çok uğraştık didindik ama oyunculara laf anlatamadık. Bu mesele oyunun ömrünü kısaltan en önemli problemlerden birisi belkide fakat anlayamıyorlar. Halbuki oyuncular istese bu düzen değişirdi...
İttihad I Arz
Çok nadiren meteor, ada ve holde klanlı oyuncu görüyorum orda bile en az üç kişi geziyorlar.
- alisasmaz17
- Acemi Savaşçı
- Lonca: A R I
Hala tek başıma savaşıyorum keyifte alıyorum taa ki kalabalık gelene kadar. çok uğraşmıyorum çıkıyorum. Aslında toplaşıp 20 30 kişi sayı çoğaltılabilir belirli bir bölge veya emde keyfi oynana bilir ayrıca bu kafada olupta keyfiye oynamak isteyenler ile.
Umarım kopyalama sorunsalı biterde tekrardan maden yarışı başlar..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
2 ay oldu tekrar başlıyalı, sunucunun geri sardığını görmedim. Biraz da olsa,madenler piyasa da değerlenmeye başladı. Ama bu kadar iksiri nasıl kopyaladılar,nasıl silinmedi anlamadım,şu an sunucu da milyarlarca iksir var,ticaret iksirle dönüyor.
- babaklas
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Masumiyet
çözüm basit, tek yapmaları gereken şey karaköy'ü klan savaşına kapatmak tıpkı yeraltı gibi
Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
"DeePeSTFeaRIV"
<Masumiyet>
<Tigir Er>
Bir de şu f4 olayını çözselerdi keşke, saldırı esnasında oyundan çıkamazsın vs. sistemler eklenseydi.