Oyuna başladığınızda kaç yaşındaydınız ve şu an kaç yaşındasınız ?
O zamanlar küçükken ileriye dönük olan hayallerinizi gerçekleştirebildiniz mi hayatınızda ilerleyen zamanlarda ?
Mesela x üniversitesi y bölümünü kazanmak gibi hayalleriniz ya da hayatınız yolunda mı
17 yaşında bir genç olarak başladığım oyunda şuan evli çocuk babası 32 yaşında bir adamım yıllar geçsede ikv hayatımızdan çıkmıyor o gençlik yılları ve ikv nin en güzel yılları hep özlemle hatırlanacak tek bir hayalim var 39 lvl hilesiz hurdasız yeni bir sunucunun açılması
Beyazköşk Hanniballl
Selam,
Kıyamet Vaktine başladığımda 12 yaşında ilkokul yedi ya da sekizinci sınıfa gidiyordum. Şuan 28 yaşımdayım evliyim. X üniversitesini kazanmak gibi bir hayalim yoktu lise son sınıfa geldiğimde kafamda yapmak istediğim iş şekillenmeye başlamıştı. Üniversiteyi bitirince bana yetmedi bir üniversite daha okudum. Şuan istediğim alanda çalışıyorum. Hayaller gerçekleşti mi? Gerçekleşiyor. Üzerine kata kata ilerliyorum...
Başladığımda henüz ilkokuldaydım şuan 29 yaşındayım, devlet memuruyum, evliyim ve bir çoçuğum var. Zaman çok çabuk geçti ama İKV içimizde bitmedi. Oda bizimle büyüdü ve yaşlandı. Sevgiyle yad ediyorum seni kocaçınar. Sen var ol ki gölgene sığınıp eminönünün rutubet kokan sokaklarında gezinelim.
2007 yılında 13 yaşında başladım. Şu an 28 yaşındayım , oyuna başladığımda ilkokuldayken şu an bilgisayar mühendisi olarak büyük bir firmada çalışıyorum. Hala ara ara girer oynarım ama eskisi gibi zevk vermiyor artık.
IKVFATALITY yazdı: ↑10 Oca 2023 16:14
2007 yılında 13 yaşında başladım. Şu an 28 yaşındayım , oyuna başladığımda ilkokuldayken şu an bilgisayar mühendisi olarak büyük bir firmada çalışıyorum. Hala ara ara girer oynarım ama eskisi gibi zevk vermiyor artık.