Yakın zaman içerisinde planlanan bir af varmi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Mehmetkara
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Yakın zaman içerisinde planlanan bir af varmi

Mesaj gönderen Mehmetkara »

Merhaba destek birimine bildirim yapıldı ama dönüş olmadi uzun süre banli olan hesaplar incelenmiyormu halen tekrardan açılma gibi bir durum af varmıdır bu soruları yanıtlaya bilecek bir yetkili var midir yoksa siz de
Hata yapan kişiyi affettiğinizde o size istediği kadar “Sana söz veriyorum, bu bir daha asla olmayacak” desin. Hepimiz insanız ve ne yazık ki hatalardan ders almayı bilmiyoruz. Bu yüzden de zaman zaman aynı hatalıarı tekrarlayabiliyoruz. “Affetmeseydim tekrarlamazdı” gibi bir düşünce demisiniz bu yanlıştır lütfen bu düşüncede bir yönetim anlayişi ile yaklaşmayın biz bu oyuna emek veren oyuncuların kulak verin biraz saygılarımla
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Yakın zaman içerisinde planlanan bir af varmi

Mesaj gönderen XTIMURX »

Mehmetkara yazdı: 20 Ara 2022 20:52 ........yanıtlaya bilecek......
Konuyla alakalı değil ama bu "e-bilmek" yeterlilik fiilini klavye mi böyle ayrı yazılmasını öneriyor? Son zamanlarda çokça görmeye başladım bu şekilde yazan.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
frknctn05454
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen frknctn05454 »

Biz niye ban yemiyoruz kanka bırakın şu ağlamaları. Söz veriyormuş bir daha yapmayacakmış. Oyun eğlenmek için, vakit geçirmek için vardır. Eğlenirsin kapatırsın biter. Sen veya bir başkaları millete sövsünler. İtem maden çalsınlar, Boss kaçırsınlar, Kopya yapsınlar, Oyunun açıklarından yararlansınlar. 9 Yıldır bir kere susturma bloke almadım. Neden oyun ne için var farkındayım. Çok mu sinirlendin kapat oyunun git. Yani yok ban affı olsun yok çart olsun çurt olsun bırakın bu hayalleri. Hakkettiniz. Ağlamayın
FERMANTASYONb
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FERMANTASYONb »

Zannetmiyorum Banlanan Hesaplar Karakter Ve İçerisinde Bulunan Herşey Silinmiş Olarak Açılıyor
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen scorper »

Ya bilader başlığa çok güldüm sanki ceza evinden ikv foruma yazmış gibi fkfkkfkfkfm
zikirmatik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen zikirmatik »

Hayır bide utanmadan "tekrar yapacağız ne de olsa insanız" , "siz bizim banları açın biz biraz daha haksız kazanç elde edelim" gibi laflar etmiş :D
Kullanıcı avatarı
vedatever01
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dost Kervanı

Mesaj gönderen vedatever01 »

frknctn05454 yazdı: 21 Ara 2022 17:35 Biz niye ban yemiyoruz kanka bırakın şu ağlamaları. Söz veriyormuş bir daha yapmayacakmış. Oyun eğlenmek için, vakit geçirmek için vardır. Eğlenirsin kapatırsın biter. Sen veya bir başkaları millete sövsünler. İtem maden çalsınlar, Boss kaçırsınlar, Kopya yapsınlar, Oyunun açıklarından yararlansınlar. 9 Yıldır bir kere susturma bloke almadım. Neden oyun ne için var farkındayım. Çok mu sinirlendin kapat oyunun git. Yani yok ban affı olsun yok çart olsun çurt olsun bırakın bu hayalleri. Hakkettiniz. Ağlamayın
Ticaret yaparken 999 saplansaydı yine bu mütevazilikle cevap vereceğini hiç düşünmüyorum :)
frknctn05454
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen frknctn05454 »

100 kere ticaret yaptım 9. hesabımı kasıyorum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön