Enterasan şeyler :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
frknctn05454
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Enterasan şeyler :D

Mesaj gönderen frknctn05454 »

Selam beyler bayanlar,

Ben şunu gördüm onu aktarmak istedim. 52 level bir büyücünün full halley set yansıttığını gördüm söyle kısmına merak edip nasıl ürettiğini sordum ondan kolay ne var maden b*k gibi dedi. Arkadaş bizim loncamızdaydı bu arada. Yan hesaptan 52 level hesabın bloke yediğini ve hiç bir şey yapmadığını söyledi desteğe yazcam l*net olsun ben para yatırdım öyle yaptım böyle yaptım haksız yere ban yedim gibi söylemlerde bulundu ve garibime gitti. Oyunda dönen kopya muhabbetini herkes biliyor. Madenler iksirler bonolar 30 bin 50 bin neredeyse.

Ya sen bunu yapıyorsun, yan hesap kasarak illegal yolla çoğalan madenden item üretiyorsun. Sonra ben neden banlandım diyorsun. Foruma konu açanların %99 bu sebeblerden ban yiyor ve haksız yere yediğini iddaa ediyor. 4 aydır oyundayım 1 kere blok yemedim 2. 59 level hesabımı kasıyorum. Evet hesabım 59 ama şaşalı itemler yok, olur muydu olurdu ama kopya malzeme ile olurdu emeğime yazık ederdim. Hile hurda yapıp Keyif alın a*ğlamayın ':)
Kullanıcı avatarı
Koygocuren
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Enterasan şeyler :D

Mesaj gönderen Koygocuren »

Son zamanlarda gördüğüm en mantıklı konu forumdaki, ağzınıza sağlık
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Birilerinin bunun farkına vardığını görünce umutlanıyorum..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Haksız yere ban yiyen var mı var. Ama küçük bir azınlık
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Brknsnll
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Brknsnll »

ben şunu anlamıyorum reçete yansıtıyorsun şu kadar maden verelim şu kadar iksir verelim diyorlar. yansıttığın şeyin paralı bir karşılığı olmadığı gibi 3-5 tane madende değil karşılığı binler. herkes bunun farkında. bugün hesabımın banlandığını gördüm ben ne kopyadan nede çoğaltmadan anlarım. birilerinin pisliği bizi buldu ben bu durumda sizce hangi noktada hata yaptım ?
Ceki
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ceki »

Oyunda adalet hiç bir zaman olmadı bundan sonrada olmaz. Destek var demeyin sonuç alamazsınız kopya varsa da buna sebeb oyunun ta kendisindeki açıklardan. Ban atarak oyuncu kitlesini bitiren başka oyun bulamaxsınız. Acığını kapat yılların emeğini yok sayma. Yazık geçip giden yıllarıma yazık . Muhteşem bir ekibim vardı hergün eğlenirdik şimdi ayda birkez girip 5 dakika bakıp çıkıyorum. Devam edin herkese ban verin çünkü kopyanın bulaşmadığı bir tane hesap getirsinler 1 yıllık plusı benden

“Genel Etkileşim” sayfasına dön