Karaköy oyundan düşme
Karaköy oyundan düşme
Arkadaşlar çok uzun bir ara vermiştim oyuna. Şimdi öyle arada zevkine giriyorum fakat sadece karaköy bölgesinde 10-15 dk aralıklarla sürekli oyundan düşüyorum. Genelde bankacının olduğu meydana yaklaştığım an oluyor bu. Ve dikkat ediyorum da bir tek bana oluyor gibi. Bunun nedeni çözümü nedir? Bilen üstatlar var mıdır acaba?

Re: Karaköy oyundan düşme
güncel.
bende de oluyor, özellikle holde. Oğlumla yanayana bilgisayarlarda oynuyoruz. onun laptop eski, 2gb Nvidia 730m Ekran kartı, 16gb ram, i7 işlemcisi var hiç sorun yaşamıyor. Benim Monster da rtx 3070 8gb ekran kartı, 64 gb ram, i7 işlemci var benim sürekli oyun kapanıyor.
Programı sil kaldır, yazılımı güncelle, format at vs demesin kimse lütfen çünkü her yolu denedim. Ekran çözünürlüğünü bile 2,7k dan 1080p ye çektim oyunla uyumlu olsun diye ama olmadı, tam ekrandan pencere moduna tüm görsel kombinasyonları denedim en fulünden en kötüsüne sonuç değişmiyor.
Haftanın bir günü sabahtan akşama oyun oynamaya çalışıyoruz ama sadece çalışıyoruz çünkü tadında oynayamıyoruz.
Eminönünde ve meteorda saatlerce düşme yaşamıyorum ama holde yaşıyorum. internette de çok araştırdım ama çözüm kesinlikle yok.
Hiç bir oyunda gram sorun yaşamadığım cillop gibi bilgisayarda ikv de sorun yaşıyorum.
Eğer kopyala yapıştır şekilde her zamanki cevabı verecek biri olursa zahmet etmesin sakın.
Oyun ilk çıktığında üniversitedeydim ve bir gün çocuğumla oynarmıyım diye hayal kuruyordum. sırf o hayalin tadını çıkarmaya çalışıyorum. yakında bu sorunlardan iyice sıkılıp zaten gideriz kimsenin ruhu bile duymaz.
Programı sil kaldır, yazılımı güncelle, format at vs demesin kimse lütfen çünkü her yolu denedim. Ekran çözünürlüğünü bile 2,7k dan 1080p ye çektim oyunla uyumlu olsun diye ama olmadı, tam ekrandan pencere moduna tüm görsel kombinasyonları denedim en fulünden en kötüsüne sonuç değişmiyor.
Haftanın bir günü sabahtan akşama oyun oynamaya çalışıyoruz ama sadece çalışıyoruz çünkü tadında oynayamıyoruz.
Eminönünde ve meteorda saatlerce düşme yaşamıyorum ama holde yaşıyorum. internette de çok araştırdım ama çözüm kesinlikle yok.
Hiç bir oyunda gram sorun yaşamadığım cillop gibi bilgisayarda ikv de sorun yaşıyorum.
Eğer kopyala yapıştır şekilde her zamanki cevabı verecek biri olursa zahmet etmesin sakın.
Oyun ilk çıktığında üniversitedeydim ve bir gün çocuğumla oynarmıyım diye hayal kuruyordum. sırf o hayalin tadını çıkarmaya çalışıyorum. yakında bu sorunlardan iyice sıkılıp zaten gideriz kimsenin ruhu bile duymaz.
- Sozumona
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: ***MİR***
Çok güzel bir hayal bu arada tebrik ediyorum Allah her İkv oyuncusuna nasip eder inşallah.Bu arada arkadaşım monster laptop almıştı sırf bu oyunu oynamak için ama bir türlü beceremedi sıkıntı çıkardı ve oyunu bırakmak zorunda kaldı.Teşekkürler
KimLanBuOnaSözüm
-
- Salgın Koruyucusu
karaköy dahil tüm bölgeler için geçerli olduğunu düşünüyorum. bi inceleyin bence
arkadaşlar gerçekten işe yaradızikirmatik yazdı: ↑07 Kas 2022 16:14
karaköy dahil tüm bölgeler için geçerli olduğunu düşünüyorum. bi inceleyin bence