HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR;
GECEN GÜNLERDE FORUMDA BİR ARKADAŞIN YAZISINA DENK GELDİM EMİNÖNÜ SUNCUSUNDA OYNAYAN ISKELETÖR NİCKLİ OYUNCU ZAR ATIP TILSIMLARI VERMEMİŞ VS KARAYAZI İSİMLİ ARKADAS YAZMIŞTI YANLIŞ HATIRLAMIYORUM...
BU ADAMDAN UZAK DURUN SELAMINI DEGİL GRUPLARA DAHI ALMAYIN... ÖNCE GÜVENİNİZİ KAZANIYOR SONRA SIZİ KANDIRIYOR
ANKADA OYNAYAN EDEBİSE İSİMLİ OYUNCU BU ARKADAŞTIR
KENDI LONCA ARKADAŞLARINI SATTI ARKADAŞLARI ONLAR LODOSTU TİME OF DEAD LONCASI OLACAK KENDI LONCASINI SAVAŞA SOKUP KARŞI TARAFA BİZİM LONCA VE KLANA SIGINDI LONCA BAŞKANIMIZ NEDEN ALDIYSA ONUDA BILMIYORUM AÇIKCASI BU YAZIYI OKUYAN ARKADAŞLARI EN AZNINDAN BU SİMSARIN ELINDEN KURTATRIM DIYE DÜŞÜNÜYORUM
BELKI BU YAZIYI AHI EVRAN GÖRÜNCE SİLİCEK EN AZINDAN BU ADAMIN TUZAGINA DÜŞMEYIN ANKADA KENDI LONCASINI SATAN EDEBİSE /HALİLBEY/İSKELETÖR..
ANKADA KENDI LONCASINI SATAN ADAMDAN HERSEYI BEKLENIR
UMARIM BU ADAMA BİR SEYINIZI KAPTIRMAZSINIZ
İSKELETORÜN İHANETİ!!!
Re: İSKELETORÜN İHANETİ!!!
Bir oyunu şu ciddiyetle oynayan oyuncuları hiçbir zaman anlamamışımdır. Az biraz mantığı olan insan sanal bir ortamda tamamen random, daha önce hayatında hiç görmediği insanlarla kumar masasına otursa ve zarı kazansa dahi asla kandırılmamayı beklemez zaten. Klan, lonca savaşlarını da memleket meselesi, dünya savaşı boyutunda görmek nasıl bir kafa onu da anlayamadım. Oyun işte oyna geç kafanı dağıt eğlen zaman öldür yapman gereken bu kadar basit.