Yeni bir başlangıç için ekip arkadaşları arıyorum
- MAHVFEVRAT
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Yeni bir başlangıç için ekip arkadaşları arıyorum
Merhabalar, oyunu uzun zamandır oynamıyorum. 49 seviyedeyken Teşkilat sunucusunda bıraktım ve 2018 yılında Karaköye sadece bir iki gün girip bakmışlığım vardır. Yani demem o ki oyunun yeni haliyle ilgili pek bir fikrim, bilgim ve ekibim yok
eğer benim gibi oyuna tek başlamaya gözü kesmeyen arkadaşlar varsa toplanalım diyorum. Discord eşliğinde akşamları hoş sohbetle beraber adam mı kovalarız Şef yaratık mı döneriz onu da keyfimize bırakırız diyebileceğimiz naçizane yaş ortalaması yüksek arkadaşlar arıyorum. Bu oyun ile başlarız belki başka yerlerde de devam edebiliriz. İKV camiasından laçka adam çıkmaz düşüncesiyle yazıyorum ve umut ediyorum. İrtibat için Direkt mesaj atabilir veya konuya yazabilrsiniz. Keyifli vakitler herkese 
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Re: Yeni bir başlangıç için ekip arkadaşları arıyorum
Hocam discord linki iletirseniz sizle konuşup oyuna başlamak isterim.
- MAHVFEVRAT
- Salgın Koruyucusu
Bağlantıyı direkt mesaj olarak ilettim.kayserisinan yazdı: ↑27 Ağu 2022 14:28 Hocam discord linki iletirseniz sizle konuşup oyuna başlamak isterim.
öncelikle şuanda var olan istanbul kıyamet vaktine başlamak ne derece mantıklı bilemedim. Lakin belli ki uzun yıllar oynayıp karaköyden sonra bırakmışsın haliyle de özlemişsin o yüzden senin için güzel olabilir tekrar oyuna dönmek. Ayrıca ikv camiasından laçka adam çıkmaz kelimesine katılmıyorum.MAHVFEVRAT yazdı: ↑27 Ağu 2022 12:33 Merhabalar, oyunu uzun zamandır oynamıyorum. 49 seviyedeyken Teşkilat sunucusunda bıraktım ve 2018 yılında Karaköye sadece bir iki gün girip bakmışlığım vardır. Yani demem o ki oyunun yeni haliyle ilgili pek bir fikrim, bilgim ve ekibim yokeğer benim gibi oyuna tek başlamaya gözü kesmeyen arkadaşlar varsa toplanalım diyorum. Discord eşliğinde akşamları hoş sohbetle beraber adam mı kovalarız Şef yaratık mı döneriz onu da keyfimize bırakırız diyebileceğimiz naçizane yaş ortalaması yüksek arkadaşlar arıyorum. Bu oyun ile başlarız belki başka yerlerde de devam edebiliriz. İKV camiasından laçka adam çıkmaz düşüncesiyle yazıyorum ve umut ediyorum. İrtibat için Direkt mesaj atabilir veya konuya yazabilrsiniz. Keyifli vakitler herkese
![]()
Hatırlatma = Teşkilat sunucusu şuanda aşırı tenha bir şekilde yeni başlayacağın sunucunun Eminönü olmasında fayda var.
APARTMAN LAMBASININ BİLE FARK ETMEDİĞİ İNSANLARLA UĞRAŞIYORUZ ...
Hocam laçka kısmında yanılıyorsun gibiMAHVFEVRAT yazdı: ↑27 Ağu 2022 12:33 Merhabalar, oyunu uzun zamandır oynamıyorum. 49 seviyedeyken Teşkilat sunucusunda bıraktım ve 2018 yılında Karaköye sadece bir iki gün girip bakmışlığım vardır. Yani demem o ki oyunun yeni haliyle ilgili pek bir fikrim, bilgim ve ekibim yokeğer benim gibi oyuna tek başlamaya gözü kesmeyen arkadaşlar varsa toplanalım diyorum. Discord eşliğinde akşamları hoş sohbetle beraber adam mı kovalarız Şef yaratık mı döneriz onu da keyfimize bırakırız diyebileceğimiz naçizane yaş ortalaması yüksek arkadaşlar arıyorum. Bu oyun ile başlarız belki başka yerlerde de devam edebiliriz. İKV camiasından laçka adam çıkmaz düşüncesiyle yazıyorum ve umut ediyorum. İrtibat için Direkt mesaj atabilir veya konuya yazabilrsiniz. Keyifli vakitler herkese
![]()
- MAHVFEVRAT
- Salgın Koruyucusu
Yüreksizleştirmerembrandt yazdı: ↑27 Ağu 2022 16:13öncelikle şuanda var olan istanbul kıyamet vaktine başlamak ne derece mantıklı bilemedim. Lakin belli ki uzun yıllar oynayıp karaköyden sonra bırakmışsın haliyle de özlemişsin o yüzden senin için güzel olabilir tekrar oyuna dönmek. Ayrıca ikv camiasından laçka adam çıkmaz kelimesine katılmıyorum.MAHVFEVRAT yazdı: ↑27 Ağu 2022 12:33 Merhabalar, oyunu uzun zamandır oynamıyorum. 49 seviyedeyken Teşkilat sunucusunda bıraktım ve 2018 yılında Karaköye sadece bir iki gün girip bakmışlığım vardır. Yani demem o ki oyunun yeni haliyle ilgili pek bir fikrim, bilgim ve ekibim yokeğer benim gibi oyuna tek başlamaya gözü kesmeyen arkadaşlar varsa toplanalım diyorum. Discord eşliğinde akşamları hoş sohbetle beraber adam mı kovalarız Şef yaratık mı döneriz onu da keyfimize bırakırız diyebileceğimiz naçizane yaş ortalaması yüksek arkadaşlar arıyorum. Bu oyun ile başlarız belki başka yerlerde de devam edebiliriz. İKV camiasından laçka adam çıkmaz düşüncesiyle yazıyorum ve umut ediyorum. İrtibat için Direkt mesaj atabilir veya konuya yazabilrsiniz. Keyifli vakitler herkese
![]()
Oyun serüveninde başarılar ...
Hatırlatma = Teşkilat sunucusu şuanda aşırı tenha bir şekilde yeni başlayacağın sunucunun Eminönü olmasında fayda var.
dediğim gibi Eminönü sunucusunda başlar isen ilerleyen zamanlarda bunu tekrar konuşuruzSonne yazdı: ↑27 Ağu 2022 17:22Hocam laçka kısmında yanılıyorsun gibiMAHVFEVRAT yazdı: ↑27 Ağu 2022 12:33 Merhabalar, oyunu uzun zamandır oynamıyorum. 49 seviyedeyken Teşkilat sunucusunda bıraktım ve 2018 yılında Karaköye sadece bir iki gün girip bakmışlığım vardır. Yani demem o ki oyunun yeni haliyle ilgili pek bir fikrim, bilgim ve ekibim yokeğer benim gibi oyuna tek başlamaya gözü kesmeyen arkadaşlar varsa toplanalım diyorum. Discord eşliğinde akşamları hoş sohbetle beraber adam mı kovalarız Şef yaratık mı döneriz onu da keyfimize bırakırız diyebileceğimiz naçizane yaş ortalaması yüksek arkadaşlar arıyorum. Bu oyun ile başlarız belki başka yerlerde de devam edebiliriz. İKV camiasından laçka adam çıkmaz düşüncesiyle yazıyorum ve umut ediyorum. İrtibat için Direkt mesaj atabilir veya konuya yazabilrsiniz. Keyifli vakitler herkese
![]()
yine de başarılar
APARTMAN LAMBASININ BİLE FARK ETMEDİĞİ İNSANLARLA UĞRAŞIYORUZ ...
Eminönü sunucusuna gelirsen bana ulaş kardeşim.MAHVFEVRAT yazdı: ↑27 Ağu 2022 12:33 Merhabalar, oyunu uzun zamandır oynamıyorum. 49 seviyedeyken Teşkilat sunucusunda bıraktım ve 2018 yılında Karaköye sadece bir iki gün girip bakmışlığım vardır. Yani demem o ki oyunun yeni haliyle ilgili pek bir fikrim, bilgim ve ekibim yokeğer benim gibi oyuna tek başlamaya gözü kesmeyen arkadaşlar varsa toplanalım diyorum. Discord eşliğinde akşamları hoş sohbetle beraber adam mı kovalarız Şef yaratık mı döneriz onu da keyfimize bırakırız diyebileceğimiz naçizane yaş ortalaması yüksek arkadaşlar arıyorum. Bu oyun ile başlarız belki başka yerlerde de devam edebiliriz. İKV camiasından laçka adam çıkmaz düşüncesiyle yazıyorum ve umut ediyorum. İrtibat için Direkt mesaj atabilir veya konuya yazabilrsiniz. Keyifli vakitler herkese
![]()
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Yeni Başlangıç Hk.
Merhaba arkadaşlar,
Bir arkadaşımla birlikte oyuna sıfırdan başlamayı düşünüyoruz. Görev vs. gibi konularda yardımcı olabilen bir lonca varsa sunucusunu ve lonca ismini paylaşabilirse birlikte oynayabiliriz.
Bir arkadaşımla birlikte oyuna sıfırdan başlamayı düşünüyoruz. Görev vs. gibi konularda yardımcı olabilen bir lonca varsa sunucusunu ve lonca ismini paylaşabilirse birlikte oynayabiliriz.
Re: Yeni Başlangıç Hk.
Sizlere katılabilirim.