Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Carismatixlyder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)

Mesaj gönderen Carismatixlyder »

Turanalemdar bunlar böyle adamlardır işte 20 yaşındayım derler ama hala sümüklerini duvarlara sürerler ;)
Carismatixlyder

IxKiNqBuLLxI

Ixsalvadorexl

Sagopaşifaxlyder

Deathxcinderella

Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz ;)
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Godfatherx »

Carismatixlyder yazdı:God yemin ediyorum hiç güleceğim yoktu hee.Senle takıldığımız zaman benim üstüm dalton dıştı senin üstüne giyecek itemin yoktuda bankadaki çöplerimi sana veriodum.Bu oyunda itemi çok die birine abi dediysem gelsin sölesin burada.Sadece yaşımdan büyük olanlara abi derim ben.Senin pisliğinle de nam yapmadım merak etme beni tanıyan sevenler senin karşındadır bunu da serçeden ödünç aldığın beynine iyi sok..

Enes misin nesin karşıma gelip duruon senden 4 yaş büyük olduğumu tekrar tekrar hatırlatıorum.Kaç kere özür dilettirdim yine giderini yapıon ;) O zaman sanada şunu diyeyim git ilk önce gotundeki bokunu temizle sünepe ;)
Herkezı pasa yaptık o donemler oyunda bız ne dersek yapıyordun oyunda:=) azmı ıs yaptırdık sana bu oyunda bız knk nbr knk ne zaman donucen oyuna bızı ezıyorlar unutma bu kelımerını evlat ben yokken sızı ezen coktu Godfatherr donemınde bana ıtem flnmı verdın velet::)) ula benım uzerım ful mag dıstı handandan sonra sancakda mod yok artık ınsallah sende cıkarsın karsıma burda otenler sancak ındıgı zaman ya rezıl olup gıdıyorlar yada moda gıremıyorlar senıde beklerım:=)) yol al bebelerle ugrasamıcaz artık Baba yorgun mod yok....
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Carismatixlyder yazdı:Turanalemdar bunlar böyle adamlardır işte 20 yaşındayım derler ama hala sümüklerini duvarlara sürerler ;)
Yas 20 bız o donemlerı coktan gectık sımdılerde yol verdıklerım mıllete abı ceker olmus neden ozamanlar buyuk saydınız kısılerı ezdınız benle bırlıkte bugunlerde ben olmuyunca basınızda bunlar bana dusman olcak tek bır sey yapmama dusuncesı ıle mıllete abı ceker oldunuz:=)))) acıyorum bunlara veledlerle ugrasmak ne yazıkkı zor ne desek bos:=)) Mod yok evlat yol al....Olusum buyuk Resımler ıcraat sızler ancak otersınız:=))affın yok carısma...
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

jfdfx yazdı:Beyler bana 1 hafta müsade çok fazla modu yasaklatıp korkutmayın yatamazlar sonra..... :D

Eskilerxözkannn
wizardxcool
Deepxcelebration
Özkanım sensızde olmuyorla:=)) Mod yasaklata yasaklata bır hal oldu artık modu yasaklattıklerımız artık bızde sendeınız der halıne geldıler ne dıyelım hadı hayırlısı knk:=)))
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

Carismatixlyder yazdı:God yemin ediyorum hiç güleceğim yoktu hee.Senle takıldığımız zaman benim üstüm dalton dıştı senin üstüne giyecek itemin yoktuda bankadaki çöplerimi sana veriodum.Bu oyunda itemi çok die birine abi dediysem gelsin sölesin burada.Sadece yaşımdan büyük olanlara abi derim ben.Senin pisliğinle de nam yapmadım merak etme beni tanıyan sevenler senin karşındadır bunu da serçeden ödünç aldığın beynine iyi sok..

Enes misin nesin karşıma gelip duruon senden 4 yaş büyük olduğumu tekrar tekrar hatırlatıorum.Kaç kere özür dilettirdim yine giderini yapıon ;) O zaman sanada şunu diyeyim git ilk önce gotundeki bokunu temizle sünepe ;)
ooo konuşana bakın lan sen daha ramazanda bile cenabetlik yapıp abaza olanlardansın ne ötüyon burda sıkıldım lan artık sizden yokum artık kavgalarda felan artık huzur istiyorum sıkıldım sizi kesmekten oke özgün bu arada bu velet ramazanda bile cenabet ;) hadi gözlerinizden öperim ;) iyi formlar ;) konuşmayı öğrende gel bide yazmayıda öğren ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Carismanın affı yok mıllete abı ceker bu:=)))) yazıkda cocuk nabsın abı dıyınce mutlu oluyor carısma bız kralına restı cekmısız bu oyunda bır zamanalr bana calıstını unutma oyunda hadı evlat babayı yorma yaylan:=)) yol verdım dıye senı dusman kesıldın bana diğerlerı gıbı sende ın sancağa:=)) senıde meshur edlım topla loncanı gel loncanı buyuutubılmek ıcın kımlere abı cektın ben sayamadım:=)) abı cekmene gerek yok basaknın alayını tanır loncandan cok tanıdım kısı var bu oyunda yazık acıyorum sıze bu oyunda kımseye muhtac olmamayı ogrettım ogrendınız ama oyuna ara verdım donem mıllete tekrar abı cekmeyı ogrenmıssınız yazık kımse sızden buyuk değildir ben kralını moda sokturmamısızm kımdır onalr daha dun baslamıslar oyuna bugun banamı kafa tutuacaklar:=)))MOD YOK ....
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bazıları onceden bızden olupta sımdı itirafcı olanların tek korkusu vardır yazın bunu adamlar beyazkosku karsısına almaktan korkuyorlar oyunda... yazık :=)) baslarında bız yokuz ya akıntıya kapılır gıderız dusuncesı:=)) baba yorgun hade gıdın sızle ugrasamıcak reis:=) Sancağa ının burdan herkez yazıyor gelınde resımlerınız eklensın:=)) mod yok...
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

neyse bosverde knk sen bunuda bunlar velet oldunu herkez bılıyor takan yok... Sen nabıyorsun knk bugun gec gırdın oyuna ben artık mevzulara bıraz ara verıcem knk kasıcam ok haberın olsun knk bu aralar yokum operasyonlarda bızzat:=) bensız zaten halldersınız knk
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ok knk sen ozaman kas oyunla kafayo bozdun fln zaten caslıyorum aksamalrıgırıyorum oyuna:=) aynen bunları takmıyorum Bunların hayallerının bıttıgı yerde bızızm gerceklerımız baslar... ok enesım kasarsın sen zaten bende pazartesı plus ısını halledım devam hade eywallah...
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

biz büyüklerimize abi deriz bu 1. 2.carismatixlyder ın üstü dizilme aşamasında 3. az kaldı fullenicek fullenince üstü yenen olmıcak çünkü 4. mod yok demekle adam olunmuyor. 5. DÜNKÜ BOKTUNUZ ŞİMDİ KOKTUNUZ.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön