Merhaba arkadaşlar,
Uzun bir aradan sonra oyunda çok kişi kalmasa da tekrar başlamayı istiyorum. Bulunduğunuz sunuculardaki aktiflik durumu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim. Her ne kadar eskilerden olsam da yeni bölge hakkında da çok bilgim bulunmamakta. Tüm önerilerinize açığım. Okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Herkese sağlıklı günler, iyi oyunlar dilerim.
Geçenlerde denk geldiğim istanbul şarkısını da eklemeden geçemeyeceğim.
Yeni Sunucu :)
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gangsta S Side
Re: En kalabalık sunucu ve oyuna yeniden başlama
Valla kardeş gel başla eminönünde oynayan var plussız giremezsin zaten,vakit geçirirsin.Boss kesersin ama asalarını filan yapman lazım,eskisi gibi değil ortalık garip bir piyasa var :d

Bence hiç başlama,ben 1 hafta önce başladım görev yapmak neredeyse imkansız bir yerden sonra tıkanıyorsun grup görevlerini,junon vesaire yapan yok yada yardım eden yok senin seviyende görevi olan kimsede olmadığı için kitleniyor oyun.
- Danisman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
ben de tekrardan geri dönmeyi düşünüyorum çünkü ne oynarsam oynayayım ya pve yönünden ya pvp yönünden eksik hissediyorum oyunlarda kendimi. İkv'nin bu konuda çok dengeli olduğunu düşünüyorum.
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
- Koygocuren
- İri Fare Avcısı
Şu an belirsiz olan bir zamanda ben de tekrardan başlamayı düşünüyorum, daha önce hiç plus almamıştım bu kez ilk olacak. En kalabalık sunucu eminönü müdür acaba?
- ondergungor89
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Koygocuren yazdı: ↑15 Ağu 2022 22:41 Şu an belirsiz olan bir zamanda ben de tekrardan başlamayı düşünüyorum, daha önce hiç plus almamıştım bu kez ilk olacak. En kalabalık sunucu eminönü müdür acaba?
eminönünde oynamak sıkıntılı saçmasapan ergen tipler var saygısız ne ararsan emınonunde mevcut
Eminönü'ye gel, aktif bir loncaya dahil ol zevkini çıkar
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Yeni Sunucu :)
Değerli okuyanlar selamlar. Discord'ta arkadaslarimizla aramizda gecen bir sohbette aklımıza geldi. Yeni sunucu açılsa her şey 0'dan eskisi gibi olsa, sizce nasıl olurdu? Sunucular arası transferin bu sunucuya yasak olduğu bir sunucu düşünün. Junon'u güneş asalarla kesip, belki de 10. kesişte item alacağımız, sizce nasıl olurdu? Karaköye ilk giren kişinin belki de senelerce hatırlanacağı bir sunucu düşünün, sizce nasıl olurdu?
Bu sunucuya aynı client üzerinden giriş değil ayrı bir client üzerinden giriş yapılacağını düşünün, sizce nasıl olurdu? Belki de biz çok hayalperestizdir.Şunu da hatırlatmak isterim bu sunucu ayrı client üzerinde olacağı için, oyunun geriye sarması ve maden kopyalama mümkün olmayacaktır. Değerli düşüncelerinizi bu başlık altında bekliyorum. Kıymetli dostunuz Umut..

En son ukctg tarafından 17 Eyl 2022 20:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Karaköy > Mercedes <
Re: Yeni Sunucu :)
balkonu da eve katalımmı ?ukctg yazdı: ↑17 Eyl 2022 20:48 Değerli okuyanlar selamlar. Discord'ta arkadaslarimizla aramizda gecen bir sohbette aklımıza geldi. Yeni sunucu açılsa her şey 0'dan eskisi gibi olsa, sizce nasıl olurdu? Sunucular arası transferin bu sunucuya yasak olduğu bir sunucu düşünün. Junon'u güneş asalarla kesip, belki de 10. kesişte item alacağımız, sizce nasıl olurdu? Karaköye ilk giren kişinin belki de senelerce hatırlanacağı bir sunucu düşünün, sizce nasıl olurdu?Bu sunucuya aynı client üzerinden giriş değil ayrı bir client üzerinden giriş yapılacağını düşünün, sizce nasıl olurdu? Belki de biz çok hayalperestizdir. Değerli düşüncelerinizi bu başlık altında bekliyorum. Kıymetli dostunuz Umut..
![]()
![]()
Re: Yeni Sunucu :)
Zor be hocam.