Şifresini Unuttuğum Hesap !!!!!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Unites states ottoman
Şifresini Unuttuğum Hesap !!!!!
Yaklaşık 4 sene önce yaptığım kaza sonucu telefonumda çift faktörlü doğrulama ile giriş yaptığım mailimi kaybettim google destek vermiyor . Oyun destek ekibinine durumu anlattığımda bana doğrulama formu gönderdiler. Verdiğim bilgilerde eksik yok, fazlası var. gsm verebilecek yetkili varsa mesaj atıp yardımcı olabilir mi ?
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: MAN
Re: Şifresini Unuttuğum Hesap !!!!!
Vefat eden arkadaşımın 39 level hesabı vardı maddi olarak değeri yok. Manevi olarak paha biçilmez değeri vardı ama mail elimizde şifresi yok mynet hesabı destek olmadılar
Re: Şifresini Unuttuğum Hesap !!!!!
İKV Destek üzerinden talep edersen yardımcı olurlar muhakkak.Altunel yazdı: ↑31 Ağu 2022 00:01 Yaklaşık 4 sene önce yaptığım kaza sonucu telefonumda çift faktörlü doğrulama ile giriş yaptığım mailimi kaybettim google destek vermiyor . Oyun destek ekibinine durumu anlattığımda bana doğrulama formu gönderdiler. Verdiğim bilgilerde eksik yok, fazlası var. gsm verebilecek yetkili varsa mesaj atıp yardımcı olabilir mi ?
Başınız sağ olsun. İnsan bazen keşkeler diyor ama elden birşey gelmiyor maalesef.MaraSalvatrucha yazdı: ↑09 Eyl 2022 16:02 Vefat eden arkadaşımın 39 level hesabı vardı maddi olarak değeri yok. Manevi olarak paha biçilmez değeri vardı ama mail elimizde şifresi yok mynet hesabı destek olmadılar
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN