Ticaret

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
hihihiha
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Ticaret

Mesaj gönderen hihihiha »

Eski mesajlarıma bakıyordum piyasayla ilgili duygulandım masummuşuz emeklerimizin karşılığı varmış şimdi ise oyun açık pvp servera döndü D.Uzatmadan güncel piyasayı yazayım.

Oyunu ayakta tutan tek şey tılsım kopyasının yapılamaması bu yüzden hala ticaret dönüyor hatta eskiye nazaran daha kolay yeni başlayanlar için hol bölgesinde saat görevini yaparken yanlışlıkla m21 düşürseniz 100k madene satıp NOT:Bu (K) terimi büyük 2 haftalık lag ve nerull un ayrılmasından sonra geldi 100.000 madene satılıyor sanırsam adamına görede değişiyor.

Bono kullanımı yok artık met3 1 milyon hol madeni ya da iksir den satılıyor işte burdan yorumlatın diğer şeyleri temel tılsımlar ise m1 bb3 gibi adamına denk gelirseniz hediye veriyorlar öyle bir bolluk içindeyiz oyunda tek bir reçete ya da tılsım satarak 4 5 çar dizebilirsiniz reçeteleri düşürmek şartıyla yoksa 1 milyon madene sattıgınız tılsımın madenleriyle 2 3 reçete alabilirsiniz ancak.

6500 bonodan m23 alınırdı şimdi ise D DDDDD dediğim gibi açık pvp server gibi boş bir sunucuda ekip toplayıp full reçete kasıp yanlışlıkla m21 buz 11 gibi önem verilen tılsım düşürüp eminönü sunucusuna gelerek çarlarınızı dizebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Maalesef durum daha da kotuye gitmis. 2023 yilini tamamlayamaz gibi oyun.
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

piyasa diye bir şey kalmamış
Kullanıcı avatarı
Galette
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Nobility

Mesaj gönderen Galette »

Bu oyun kapanmaz kardeşim akçe satışları halen daha oyunu ayakta tutacak seviyede he ne zaman akçe satışları düşer o zaman işin rengi değişir ya ekip toplanır yada kapanır olay bu. Umarım oyun motoruna birşey olmaz.
FERASET
zahH
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Sabahın erken saatlerinde Eminönü Sunucusu'nda bölge bölge dolaştım.. Normalde kalabalıktan giriş yapamazdık, sabahları dahi kalabalık olurdu. Hangi bölgeye ayak atarsak 'görevime yardım eder misin?' seslerini duyar, bazende gruplaşan küçük seviyeleri görürdük.

Ne acıdır ki(!) bırakın küçük seviyeleri görmek, eşit seviyede karakter göremedim. Sanki terk edilmiş bir şehir gibi.. Anılar canlandı gözümde, biraz hüzün, biraz özlem..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Geçenlerde 1 takiya 400k maden veren oldu.
Aynı takiyi 1 Sene önce 110t karşılığında satmıştım.
Para hala kasa da duruyor ama çöp gibi :)

O yüzden This Is VENEZUELA 🇻🇪
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

oyunda ticarette bitti
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Bi asa reçetesine 5K maden verildiğini gördüm. Hakikatten bitti bu oyun.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Sonne yazdı: 17 Ağu 2022 09:14 Bi asa reçetesine 5K maden verildiğini gördüm. Hakikatten bitti bu oyun.
ejedrogl yazdı: 16 Ağu 2022 22:06 oyunda ticarette bitti
Yönetimin oyunun geri sarma olayına çare bulması ile beraber bu sıkıntı bitecektir. Umarım tez vakitte umduğumuz gerçekleşir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Esadullah yazdı: 17 Ağu 2022 09:51
Sonne yazdı: 17 Ağu 2022 09:14 Bi asa reçetesine 5K maden verildiğini gördüm. Hakikatten bitti bu oyun.
ejedrogl yazdı: 16 Ağu 2022 22:06 oyunda ticarette bitti
Yönetimin oyunun geri sarma olayına çare bulması ile beraber bu sıkıntı bitecektir. Umarım tez vakitte umduğumuz gerçekleşir.
Hocam inan zerre umudum yok, oyun açık kalsın fazla bi' beklenti sahibi değilim.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>

“Genel Etkileşim” sayfasına dön