Hesabım banlandı
- Danisman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
Re: Hesabım banlandı
Hesabım bloklanmış şaka gibi
bunun sebebi nedir?
aaa olacak iş değil şaka mı bu
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
Arkadaşlar oyunda bug buldumm :DD:D:D Oyuna girmezsen blok yemiyorsun çokk iyi
:D
- Danisman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
Ben en son iki sene önce öylesine bakmaya girmiştim benim de hesabım bloklanmis ne yazık ki
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gangsta S Side
yine kaldıracağınız başlıklardan biri,
/abuk subuk şeylere ban,blok,sus atmaktan bıkmadınız mı ?adamına göre davranıyorsunuz.Adam hakirde 7/24 boss kacırıyor bombaya basıyor,ha bugün ha yarın ban yer diye bekledik ama yok,ama biz gün içinde ağzımız biraz bozuldu diye sus alıyoruz,tamam eyvallah.Sonrasında blok yiyoruz,neden??
Oyun içi /gül /nah gibi ifadeleri kullandığımızdan dolayı?
Ben bırakıyorum oyunu, daha fazla tahammül edemeyeceğim.Son 1 haftada oyuna 500 liradan fazla akçe satın aldım .Keşke nası bi mentaliteye sahip oyun oldugunu unutmasaydım da,hiç başlamasaydım
/abuk subuk şeylere ban,blok,sus atmaktan bıkmadınız mı ?adamına göre davranıyorsunuz.Adam hakirde 7/24 boss kacırıyor bombaya basıyor,ha bugün ha yarın ban yer diye bekledik ama yok,ama biz gün içinde ağzımız biraz bozuldu diye sus alıyoruz,tamam eyvallah.Sonrasında blok yiyoruz,neden??
Oyun içi /gül /nah gibi ifadeleri kullandığımızdan dolayı?
Ben bırakıyorum oyunu, daha fazla tahammül edemeyeceğim.Son 1 haftada oyuna 500 liradan fazla akçe satın aldım .Keşke nası bi mentaliteye sahip oyun oldugunu unutmasaydım da,hiç başlamasaydım

- BabaPolis
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Çevik Kuvvetler
05.09.2022 saat 21:22 Tarihinde 58 lvl olan her gün en az 10 saat emekler vererek kastığım Toqi Adlı Büyücüme 999 gün blog verildi durduk yere haksızlık karşısında. oyunda binlerce kişi kopya yapıyor oyunun dosya ayarlarıyla oynuyorlar onlara bile 1 günlük blog verilirken ben durduk yere neden 999 gün blog yiyorum bu sobee İKV böyle bir oyun degildi 2009 dan beri oynuyoruz destege dunya kadar mail attım hiç bir geri dönüş yok cidden blogum kaldırılsın yoksa mahkemeye iletecegim bu konuyu emek verdigim hesaplarım haksız yere banlanması bu kadar kolay ve basit olamaz

- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: İttihad I Arz
Durup dururken 999 gün ban atılmaz. Etki olmadan tepki olmaz. Böyle büyük bir cezayı belki hak etmemiş olabilirsin fakat illaki bir şey olmuş ki ceza verilmiş.
İttihad I Arz
- BabaPolis
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Çevik Kuvvetler
bugun 17.09.2022 tarihinde sabah oyundan çıktım. akşam saatlerinde oyuna girmeye çalıştıgımda 2025 e kadar toplam 3 yıl blog verildi durduk yere ve tarafıma ne bir mail nede bir sms bilgisi gelmedi. bu blogumun incelenmesini ve kaldırılmasını istiyorum. Destek Ekibine Mail attım ve herhangi bir geri dönüş yapılmadı. 2 hafta öncede aynı sebepten zarzor kastıgım 58 lvl büyücümde banlandı. ve bir çok mİKV oyuncusu arkadaşlarımdada aynı durum mevcut bi yetkilinin ilgilenmesini istiyoruz
Hesab bloke oldu şu saate acılcak diyor aradan zaman gecıyor acılcak zamanı ileriye atıyor devamlı destek ekibi bakabilirmı acaba ve nedeni nedir