Hesabım banlandı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
TTYusuf
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Hesabım banlandı

Mesaj gönderen TTYusuf »

Arkadaşlar bütün oyuncular blok kalkmadı diye konu açıyor. Site mesajında Blok yediğiniz anı yazıyor. Yalnız siz oyunda 3-4 saat kalabiliyorsunuz blok yediğiniz halde.

Örnek verecek olursak, şuan blok yediğinizi varsayalım 07.06.2022 09:34 siz de oyundan 11:30 da düştünüz. Sitede 08.06.2022 09:34 e kadar bloklanmışsınız yazar ama siz oyuna 11:30 da girebilirsiniz.

İKV' nin ilginç özelliklerinden biri :) Blok yediğin an oyundan atmıyor....
Resim
YuRNeRo
LOSTinSPACee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen LOSTinSPACee »

TTYusuf yazdı: 07 Haz 2022 09:37 Arkadaşlar bütün oyuncular blok kalkmadı diye konu açıyor. Site mesajında Blok yediğiniz anı yazıyor. Yalnız siz oyunda 3-4 saat kalabiliyorsunuz blok yediğiniz halde.

Örnek verecek olursak, şuan blok yediğinizi varsayalım 07.06.2022 09:34 siz de oyundan 11:30 da düştünüz. Sitede 08.06.2022 09:34 e kadar bloklanmışsınız yazar ama siz oyuna 11:30 da girebilirsiniz.

Oyunda kalma süresi ile alakası yok blok yediğin gibi direk düşersin orda yazan saatin her zaman 3 saat sonrasında blokun açılıyor. Bunu bilmeyen çok kişi oldugu için hızlı destekteki çoğu başlık blok saatim geçti ama açılmadı diye konu açıyor.
TTYusuf
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TTYusuf »

Bence yanlış biliyorsun. Blok yediğin an oyundan düşmüyorsun :D Blok yemiş biri olarak söylüyorum.. Blok yedim :) charın içinde ki malzemeleri aktardım :D yaklaşık 1 saat falanda oyunda kaldım.
Resim
YuRNeRo
bestefso
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen bestefso »

eö bankada ihtiyacı olan arkdaşlara ücretisiz m1 y2 verdigim için 2025 kadar blok aldım ful + ful çarım gitti söyleyeceklerim bu kadar zamanını parasını seven bu oyunla olan ilişigini kessin şuan bu oyunu pcmden siliyorum elveda ikv elveda eminönü elveda güzel insanlar
Kullanıcı avatarı
MERTMUSAB
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MERTMUSAB »

Hem blok açıldığında da tam 3 saat sonra açılıyor o da saçma bir durum
Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

TTYusuf yazdı: 07 Haz 2022 09:37 Arkadaşlar bütün oyuncular blok kalkmadı diye konu açıyor. Site mesajında Blok yediğiniz anı yazıyor. Yalnız siz oyunda 3-4 saat kalabiliyorsunuz blok yediğiniz halde.

Ona kalırsan etkinlikte falan uygunsuz davranış yaptığında anında düşürüp blok atıyorlar 1 gün senin bahsettiğin blok sistem atıyor sistemde eski saat dilimine göre falan karışık bir durum var GBT+3 gibi birşey tam 3 saat sonra açılıyor.
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Yakshi10
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Yakshi10 »

Merhaba iyi günler öncelikle 2 aydır sürekli ikv destek ekibi ile maillestik ve sonuç halen hüsran karaktere isimden dolayi 999 gün banta atılması çok ağır bir ceza!!! Eskiden uygunsuz karakter ismi olduğu zaman ikv yönetimi kendisi nick name değiştiriyordu şuan direk ban atılıyor lütfen biraz destek ekibine ilgi gösterin adalatsiz davranmayın millet onlarca binlerce maden vb eşya kopyalamasi yapıyor ban yemiyor biz isimden dolayi 999 gün ban cezası alıyoruz çok saçma!!! OYUNDA ADALET YOKTUR. Resim
https://resimyukle.io/r/LU76Kuluod
yasemincskn
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen yasemincskn »

Az evvel başıma gelen olaydır. Dün girdiğim hesaba bugün giremiyorum. Hesabınız bloklanmıştır yazısıyla karşılasınca şok oldum. GM'lerden bu konuda bir açıklama bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

999 gün sonra açılıyor sıkıntı etmeyin tecrübeyle sabit :heart_eyes:
Zamanında göz yumdukları kopya maden bono vs şeyler heryere yayılır sunucular habis bir hal alır
pisligi temizleyeceklerine oyuncuları temizlemeye başlarlar B-) bu yönetici olarak arta kalan eski çocukların zamanında labirent görevlerini falan yapmasaydık şimdi çogu başlamadan oyunu bırakmış şimdi yönetici olmamış başınızada bu haller gelmemiş olacaktı. O yüzden tüm suç bizim kusura bakmayın O:-)
Resim
leones non capit muscas
muhammetikv
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen muhammetikv »

Volkan abi sen hala devam ediyo musun ya :D dediklerin dogru beta doneminde az yardim etmedin millete bende dahil olmak uzere, eskilerden hatirladigim bi sen kaldin nerdeyse, patasana filan vardi iyi arkadastiniz.. hala teşkilattamisin abi?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön