LONCA SAVAŞLARI
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Sürekli Güncel
LONCA SAVAŞLARI
Yakında olacak olan lonca savaşları bence eskisi gibi 6v6 olmalı çoğunlukla aynı fikirde olduğumuzu sanıyorum. Yönetimdeki arkadaşlar ikv oyunculara danışmalısınız bu konu hakkında iyi forumlar dilerim.
Re: LONCA SAVAŞLARI
bencede 6v6 olmalı diye düşünüyorum ama büyük bir ihtimal 3v3 olacakMetropolis yazdı: ↑13 Haz 2022 14:04 Yakında olacak olan lonca savaşları bence eskisi gibi 6v6 olmalı çoğunlukla aynı fikirde olduğumuzu sanıyorum. Yönetimdeki arkadaşlar ikv oyunculara danışmalısınız bu konu hakkında iyi forumlar dilerim.
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
6v6 olması savaşları daha heyecanlı yapar diye düşünüyorum. Ben de sizlerle aynı fikirdeyim fakat her şey bir yana oyuna kesinlikle heyecan katacağı su götürmez bir gerçek.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
3v3 şeklinde olmalı, katılım sadece arz ve lodos loncalar tarafından sağlanmalıdır. Olası aynı klan arasında puan eşitliği durumunda 1v1 vsler atılarak üst tura çıkan belirlenmelidir.
Bu şekilde 3v3 karşılaşmalar daha kısa sürecek ve eminönü sunucusundaki klansız oyuncular etkinliğe katılmak için klana girecektir. Buda eminönü sunucusundaki ölü klan savaşına bir nebze daha can verir.
Bu şekilde 3v3 karşılaşmalar daha kısa sürecek ve eminönü sunucusundaki klansız oyuncular etkinliğe katılmak için klana girecektir. Buda eminönü sunucusundaki ölü klan savaşına bir nebze daha can verir.