HERKES ÖRGÜTLENSİN VE OYUNA Bİ SÜRE GİRMEYELİM!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
HERKES ÖRGÜTLENSİN VE OYUNA Bİ SÜRE GİRMEYELİM!
DOSTLAR SELAMLAR! HERKES ÖRGÜTLENSİN VE OYUNA TÜM OYUNCULAR BİR SÜRE GİRMESİN Kİ TA Kİ KOPYA MUHABBETİ GERİ SARMAYI YÖNETİM DÜZELTENE KADAR! BUNLARA EN BÜYÜK CEZA BU OLUR. KİMSE OYUNA GİRİP PARA YATIRMASSA MECBUREN YÖNETİM HATALARA EL ATMAK ZORUNDA KALACAKTIR! BENCE HERYERDEN DUYURUP ÖRGÜTLENİP! UZUN BİR SÜRE OYUNA GİRMESSEK HERŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM!!! KALIN SAĞLICAKLA...
- BendeSENIN
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: La Tahzen Sabr
Re: HERKES ÖRGÜTLENSİN VE OYUNA Bİ SÜRE GİRMEYELİM!
Bak şuan örgütlendik , birazdan oyun düzelir
aynen kardeşim kesinlikle oyuna yeni güncelleme bile gelir örgütlenirsek.Hainteskilat yazdı: ↑08 Haz 2022 10:34 DOSTLAR SELAMLAR! HERKES ÖRGÜTLENSİN VE OYUNA TÜM OYUNCULAR BİR SÜRE GİRMESİN Kİ TA Kİ KOPYA MUHABBETİ GERİ SARMAYI YÖNETİM DÜZELTENE KADAR! BUNLARA EN BÜYÜK CEZA BU OLUR. KİMSE OYUNA GİRİP PARA YATIRMASSA MECBUREN YÖNETİM HATALARA EL ATMAK ZORUNDA KALACAKTIR! BENCE HERYERDEN DUYURUP ÖRGÜTLENİP! UZUN BİR SÜRE OYUNA GİRMESSEK HERŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM!!! KALIN SAĞLICAKLA...
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Parallax Phenomenon
Yönetimde bu söylediklerini düzeltecek biri kalmadı...öyle biri yok.
Hainteskilat yazdı: ↑08 Haz 2022 10:34 DOSTLAR SELAMLAR! HERKES ÖRGÜTLENSİN VE OYUNA TÜM OYUNCULAR BİR SÜRE GİRMESİN Kİ TA Kİ KOPYA MUHABBETİ GERİ SARMAYI YÖNETİM DÜZELTENE KADAR! BUNLARA EN BÜYÜK CEZA BU OLUR. KİMSE OYUNA GİRİP PARA YATIRMASSA MECBUREN YÖNETİM HATALARA EL ATMAK ZORUNDA KALACAKTIR! BENCE HERYERDEN DUYURUP ÖRGÜTLENİP! UZUN BİR SÜRE OYUNA GİRMESSEK HERŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM!!! KALIN SAĞLICAKLA...
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bence haklı arkadaş. Girmeyin o zaman görürürüz oyun kapanacaksa da kapansın. 1 ay boyunca kimse para vermese veya çok küçük bir kısım para verse o zaman bir şeyler değişir. Ya İKV kapansın ya da düzgün bir sunucu açın. Bu kadar basit.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Bencede oyun tek sunucu olmali envanter kontrolü yapılıp maden bono İksir ne varsa çift haneye düşecek şekilde silinmeli temiz bir başlangıç yapılmalı demek istiyorum ama nerde işte ...adimihatirla yazdı: ↑10 Haz 2022 15:53 Bence haklı arkadaş. Girmeyin o zaman görürürüz oyun kapanacaksa da kapansın. 1 ay boyunca kimse para vermese veya çok küçük bir kısım para verse o zaman bir şeyler değişir. Ya İKV kapansın ya da düzgün bir sunucu açın. Bu kadar basit.
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
yeni sunucu açılsın aktarım olmasın oyuncu bile çekersin oyunaEqualero yazdı: ↑10 Haz 2022 16:43Bencede oyun tek sunucu olmali envanter kontrolü yapılıp maden bono İksir ne varsa çift haneye düşecek şekilde silinmeli temiz bir başlangıç yapılmalı demek istiyorum ama nerde işte ...adimihatirla yazdı: ↑10 Haz 2022 15:53 Bence haklı arkadaş. Girmeyin o zaman görürürüz oyun kapanacaksa da kapansın. 1 ay boyunca kimse para vermese veya çok küçük bir kısım para verse o zaman bir şeyler değişir. Ya İKV kapansın ya da düzgün bir sunucu açın. Bu kadar basit.
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Arkadaş siz yeni ve kopyasız bir sunucu açın. İsteyen orada oynasın isteyen eski sunucusunda devam etsin. Hile yapan hırslı arkadaşlar gelmezler sakin sakin takılırız.