HERKES ÖRGÜTLENSİN VE OYUNA Bİ SÜRE GİRMEYELİM!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Hainteskilat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

HERKES ÖRGÜTLENSİN VE OYUNA Bİ SÜRE GİRMEYELİM!

Mesaj gönderen Hainteskilat »

DOSTLAR SELAMLAR! HERKES ÖRGÜTLENSİN VE OYUNA TÜM OYUNCULAR BİR SÜRE GİRMESİN Kİ TA Kİ KOPYA MUHABBETİ GERİ SARMAYI YÖNETİM DÜZELTENE KADAR! BUNLARA EN BÜYÜK CEZA BU OLUR. KİMSE OYUNA GİRİP PARA YATIRMASSA MECBUREN YÖNETİM HATALARA EL ATMAK ZORUNDA KALACAKTIR! BENCE HERYERDEN DUYURUP ÖRGÜTLENİP! UZUN BİR SÜRE OYUNA GİRMESSEK HERŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM!!! KALIN SAĞLICAKLA...
Kullanıcı avatarı
BendeSENIN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: La Tahzen Sabr

Re: HERKES ÖRGÜTLENSİN VE OYUNA Bİ SÜRE GİRMEYELİM!

Mesaj gönderen BendeSENIN »

Bak şuan örgütlendik , birazdan oyun düzelir
Soulnscsq
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Soulnscsq »

Hainteskilat yazdı: 08 Haz 2022 10:34 DOSTLAR SELAMLAR! HERKES ÖRGÜTLENSİN VE OYUNA TÜM OYUNCULAR BİR SÜRE GİRMESİN Kİ TA Kİ KOPYA MUHABBETİ GERİ SARMAYI YÖNETİM DÜZELTENE KADAR! BUNLARA EN BÜYÜK CEZA BU OLUR. KİMSE OYUNA GİRİP PARA YATIRMASSA MECBUREN YÖNETİM HATALARA EL ATMAK ZORUNDA KALACAKTIR! BENCE HERYERDEN DUYURUP ÖRGÜTLENİP! UZUN BİR SÜRE OYUNA GİRMESSEK HERŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM!!! KALIN SAĞLICAKLA...
aynen kardeşim kesinlikle oyuna yeni güncelleme bile gelir örgütlenirsek. :) oyunun şu durumunda bile hayal dünyasında yaşiyorsunuz ya bunca hatta düzeltilmedi yıllarca şimdi mi düzelecek
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

Yönetimde bu söylediklerini düzeltecek biri kalmadı...öyle biri yok.
Hainteskilat yazdı: 08 Haz 2022 10:34 DOSTLAR SELAMLAR! HERKES ÖRGÜTLENSİN VE OYUNA TÜM OYUNCULAR BİR SÜRE GİRMESİN Kİ TA Kİ KOPYA MUHABBETİ GERİ SARMAYI YÖNETİM DÜZELTENE KADAR! BUNLARA EN BÜYÜK CEZA BU OLUR. KİMSE OYUNA GİRİP PARA YATIRMASSA MECBUREN YÖNETİM HATALARA EL ATMAK ZORUNDA KALACAKTIR! BENCE HERYERDEN DUYURUP ÖRGÜTLENİP! UZUN BİR SÜRE OYUNA GİRMESSEK HERŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM!!! KALIN SAĞLICAKLA...
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Dofians »

Ben katılırım zaten girmiyorum oyuna
Since 2008
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen adimihatirla »

Bence haklı arkadaş. Girmeyin o zaman görürürüz oyun kapanacaksa da kapansın. 1 ay boyunca kimse para vermese veya çok küçük bir kısım para verse o zaman bir şeyler değişir. Ya İKV kapansın ya da düzgün bir sunucu açın. Bu kadar basit.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

adimihatirla yazdı: 10 Haz 2022 15:53 Bence haklı arkadaş. Girmeyin o zaman görürürüz oyun kapanacaksa da kapansın. 1 ay boyunca kimse para vermese veya çok küçük bir kısım para verse o zaman bir şeyler değişir. Ya İKV kapansın ya da düzgün bir sunucu açın. Bu kadar basit.
Bencede oyun tek sunucu olmali envanter kontrolü yapılıp maden bono İksir ne varsa çift haneye düşecek şekilde silinmeli temiz bir başlangıç yapılmalı demek istiyorum ama nerde işte ...
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen AGRESIF »

Equalero yazdı: 10 Haz 2022 16:43
adimihatirla yazdı: 10 Haz 2022 15:53 Bence haklı arkadaş. Girmeyin o zaman görürürüz oyun kapanacaksa da kapansın. 1 ay boyunca kimse para vermese veya çok küçük bir kısım para verse o zaman bir şeyler değişir. Ya İKV kapansın ya da düzgün bir sunucu açın. Bu kadar basit.
Bencede oyun tek sunucu olmali envanter kontrolü yapılıp maden bono İksir ne varsa çift haneye düşecek şekilde silinmeli temiz bir başlangıç yapılmalı demek istiyorum ama nerde işte ...
yeni sunucu açılsın aktarım olmasın oyuncu bile çekersin oyuna :')
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Lütfen yapmayın, tamamen kapanır
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen adimihatirla »

Arkadaş siz yeni ve kopyasız bir sunucu açın. İsteyen orada oynasın isteyen eski sunucusunda devam etsin. Hile yapan hırslı arkadaşlar gelmezler sakin sakin takılırız.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön