Hesabım banlandı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Arzchavo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: La Casa Da Papel

Re: Hesabım banlandı

Mesaj gönderen Arzchavo »

Acmiyolarsa sal gitsin dostum
baron678baron
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen baron678baron »

Çocuk adam oyuncudan GM olan 🍆 burunlu GM blok atıyor genelde oyunda Hakiki GM kalmadığı için oyuncuda ln GM olanların keyfine kalmış herşey.
Kullanıcı avatarı
Eski1deli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar kervanı

Mesaj gönderen Eski1deli »

Dün sancak kapandı açıldığında oyun geri sarmıştı 3 saat boyunca pc başından ayrılmadan item kastık 10 taneye yakın kolye ve reçete ceket falan düşürdüm oyuna girdim hepsi gitmis.3 saatim boşu boşuna gitti gene kopyacolara yaradı zaten destek falan desen hikaye ne olacak halimiz ?karakteri klanlar arası aktarayim dedim aktarma yaptım karakterim bütün hesaplarından yok oldu sabah bakıyorum aktarma hata diyor karakter ortada yok desteğe yazıyorum 45 50 gündür cevap yok ahievran desen kopyala yapıştır yani ne yapıyoruz biz cidden ne için uğraşıyoruz????arkadaş haklı aylık 40 bin bile kazandırmayan oyuna tt bakmaz ve sanırım gerçekten kodlar türk telekoma ve bizim genlerin hicbir yetkisi yok ancak bu kadar olur pes
ŞirinBaBa RoWxTHELoRD MasuniyetinSonu OxBosSxO ANTIISRAIL Franceska
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Adam akçe çekip,mısır çarşısından akçe ile iksir satın almış yüklü miktarda. Ona bile blok atmışlar,bu oyundan ne beklersin ki :D.
magapa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen magapa »

Gerçekten çok üzücü bir durum, yazık valla

Şu oyuna gereken değeri verseler, çok şey kaybetmezsiniz be
Kullanıcı avatarı
Eski1deli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar kervanı

Mesaj gönderen Eski1deli »

Yok abi yok biz boşuna çırpınıyoruz bizi takan eden yok cidden artık kapatılsın bu oyun
ŞirinBaBa RoWxTHELoRD MasuniyetinSonu OxBosSxO ANTIISRAIL Franceska
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen adimihatirla »

Eski1deli yazdı: 16 Nis 2022 01:08 Yok abi yok biz boşuna çırpınıyoruz bizi takan eden yok cidden artık kapatılsın bu oyun
kesinlikle katılıyorum. biz de kurtulalım yöneticiler de. bu ay neredeyse 10000 akçe aldım. bir daha plus bile almayacağım. üzgünüm.
TURKSaNCaGIII
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TURKSaNCaGIII »

selamlar öncelikle herkeze hayırlı bayramlar yakın bir arkadaşımın basından geçen garip bir olayı anlatmak istiyorum kendisi sancak sunucusunda oynuyordu suan e.ö de kendisinin forum hesabı olmadıgı için benden yazmamı istedi şimdi arkadaşımız daha önce 1 kere 3 gun sus almıs karekteri oda 2016 da sonrasında 21.02.2022 de şikayet edilmiş gelen mail de öyle yazıyor ceza 25.03.2022 de verilmiş yani bir ay sonra
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
NeWTRoBLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NeWTRoBLe »

kepçe mustafa hak etmişsin işte ağlama forumda
Anti hetero
Zbrojovka
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Zbrojovka »

2007 yılında başlayan oyun hayatımı Karaköy eklentisi geldikten yaklaşık 1 ay sonra bitirme kararı almıştım. Karakterimde onlarca 3.dereceden tılsım bulunuyordu. Belki bir gün dönerim diye karakteri kimseye vermedim ve nitekim öyle de oldu , oyuna geri döndüm...

Oyuna girerken bir de baktım ki karakterim ban yemiş... Desteğe mesaj attım , sağ olsunlar geri dönüş yaptılar. Oyun hatasını lehime kullanarak haksız kazanç elde etmişim. Durumu anlattım. Ancak tekrar aynı mesajla karşılık verdiler. Üçüncü kez durumu anlattım , üçüncü kez de aynı cevapla karşılaştım. Kopyala / yapıştır cevaplar veriyorlar aynı hızlı destekteki gibi... Zaten oyunla eski bağım olmadığı için çok dert etmedim karakterimin banlanmasını ancak içime de sinmedi böyle saçma sapan bir nedenle ban yemek...

Sizce ne yapabilirim? Ne yapmam gerek? Burada hatalı ben miyim?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön