25 Aralık 2006 açık beta ve bizleri merak ettiren Türk yapımı, 16 sene sürecek bir serüven başlanğıcı. Herkes heyecanlı ve umutlu başlamıştı.
1 Nisan 2007 tam sürüme geçiş ve artık oyun iyiden iyiye tanınmış ve oyuncu sayısı artış göstermiş, beta da başlayan güzel dostluklar tam sürüm ile aramıza katılan yeni arkadaşlar ve güzel bir kaynaşmaya doğru ilerleyiş.
01 Ekim 2007 Meteor ve Sivri Ada heyecanımız ilk genişleme paketimiz ve lonca olmasa da gruplaşma ve 2-3 grup birlikte görevlere gitme dönemimiz... Karakürk ü kesmeyi bırak oraya gitmek bile zordu.. Oyunda süre bekleme ve sıra ile kesmenin ilk zamanları.. Az biraz kavga gürültü başlamış ama bu rekabet bizleri oyuna bağlıyordu..
17 Kasım 2008 küçük ama güzel bir eklenti paketi.. ER MEYDANI.. Loncadaşlık başladı...
13 Mayıs 2009 - 20 Ocak 2010 Yeraltı Meran şehri ve Hidra ları gördük.. Akrep, karacin kesecez diye ofansların nara attıkları dönemler.. Oyunda küfürlerin ayyuka çıktığı Meran şehre giderken bilerek herkes ölsün diye bombaların patlatıldı dönemler... Çok küfür yedik beaa...
11 Haziran 2010 Beklediğimiz an ve grup bölgeleri.. Oyun görevlileri ile hep beraber sığınak miğrat testleri
06 Ağustos 2011 Çemberlitaş.. Reel paranın oyuna girmeye başlaması.. Benim en sevdiğim dönemm.. Oyunun başından kalkmayan oyuncular ve bence oyunun en kalabalık dönemii. İçeride ki devriye olan sıhhıyeler ne çok can almış ve grupları bezdirmişti.. Zor ama eglencenin hat safhada olduğu skype kullanımının en yaygın olduğu zamanlar. Reçeteler, üretimler, madenler, itemler
Tılsım dönemi geldi ve loncalar birbirinden koptu. Kavgalar ve düşmanlıklar başladı. 8 tılsım takmak oyunun en güzel bug uydu
Yenilik gelmemesi oyunun gerilemesine, benimde aralarında bulunduğum(
2 Mart 2018 Karaköy gelmiş.. Nasıl bir başlangıç oldu oyuncularda bilmediği bir dönem, sanırım 2019 un ortalarında oyuna bakma isteği geldi bana ve girdim. Eskilerden 3 5 arkadaş gördüm tabiii hemen kaynaştık