Bloklanan hesabın tekrar açılması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Torture
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bloklanan hesabın tekrar açılması

Mesaj gönderen Torture »

Dün gece itibariyle şifremin defalarca bazı kişiler tarafından yanlış denenmesi sonucu hesabım bloklanmıştır ttnet müşteri hizmetlerini aradım kaydınızı yapıyorum en kısa sürede açıalcaktır dedi ama halen açılmadı aceba bu blok ortalama ne kadar sürede kaldırılıyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi...
Kullanıcı avatarı
Savassultani
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Bloklanan hesabın tekrar açılması

Mesaj gönderen Savassultani »

Şifren tekrar eski haline getirilmiyor. Mailine yeni şifre istiyorsun onlar blokeyi kaldırdıktan sonra ... Yani tekrar eski şifrenle giremye çalışırsan bir bloke daha yersin..
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Arkadaşım öncelikle ttnet müş. Hizmetlerini arayarak hesabının kilitlendiğini söyleyeceksin ardından ttnetoyun.com a gidip şifremi unuttum kısmına gir e-mail ine yeni ifre isdeği gelicek. Sonrasında oradan yeni şifrenle girmeyi deneyeceksin arakdaşında dediği gibi eski şifreni denemene gerek yok artık. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Torture
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Torture »

Arkadaşlar benim e-mailime hiç bir bildiri gelmedi ceza aldığıma dair bu şifremin yanlış girilmesindenmidir yani benim tahminim yanlış girilmesi ceza sebebinden emin değilim :?
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Torture yazdı:Arkadaşlar benim e-mailime hiç bir bildiri gelmedi ceza aldığıma dair bu şifremin yanlış girilmesindenmidir yani benim tahminim yanlış girilmesi ceza sebebinden emin değilim :?
Kardeş bak oyuna girdiğinde eğer karakterler açılmayıp ekranda hesabınız bloklanmıştır yazıyor ise oyunda ceza almışsın demektir. Eğer kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra oyuna girmiyor yanlış kullanıcı adı veya şifre diyor ise ya 5 kez yanlış girilmeten kiltlenmiştir yada çalınmıştır :) Ttnet oyun sayfasından giriş yaptığında hesabınız kilitlenmiştir yazısını alıyorisen 444 0 375 numaralı müşteri hizmetlerini arıyosun sonra yanılmıyosam 6 ya basıyosun sonra 2 ye basıp müşteri temsicisine bağlanıyorsun. Sonra hesabım kilitlendi açtırmak istiyorum diyosun. Onlar senden e-mail adresini falan isticekler sonra teli kapadıkdan sonra ttnet oyun sitesine girip şifremi unuttum kısmına girip e-mailini yazıyosun sonra e-mail adresine yeni şifren gelicek bu kadar basit. Umarım anlattıklarım işine yarar ve yardımcı olur. İyi forumlar :)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя

“Genel Etkileşim” sayfasına dön