bak ataxdr öncelikle hiç bişey için yalan söylemek delikanlılığa yakışmaz tmm mı.yazdığın şeylerin 100 de 90 nı yalan.o olayı birde ben anlatayım bakın.
Öncelikle ben o gün " Erman ın kuyruğunu bu gece kim sıkıştırdı babalide dalıyor" böyle bi yazı yazmadım.o hani attığın yalanları millete inandırmak için saçma sapan ayrıntılara girmişin ya eğer onlar doğruysa çarımı silcem tmm mı.o akşam bn efelerxşifha merana gidip kasçaktık baktım atalar fln var yolda labide geldiğimde ataxdr efelerx ezodur onları biz bitircez fln diolardı bnde lafa girdim söz düellosu oldu biraz daha sonra ben dedimki bak susun kötü olcak dedim ataxdr ve yanında biri daha napçan dövcenmi dedi bnde güldüm geçtim sonra bombalarda efelerxşifha masus ataxdr yi ve yanında bulunan kişiyi konuşmalarından ötürü patlattı ataxdr de bunun böyle olduğunu biliyo.
akşam biz toplandık iflise bu ataxdr de ordaydı tam kescez iflise zehir atıo bizi öldürtüyo yok buza görünüp kaçıo orda ya 2 yada 3 efe vardı ama diğerleri ataxdrye demediğini bırakmadı ama bu şahıs o kadar genişki o kadar sözü rahatlıkla kaldırdı sonuçta biz bu görevi yapamadık ataxdr de artık çocuklar gibi sevinmişdir. bu olay baştan sona yazdığım gibidir..... bakın şurdaki ataxdr nin yazdığı yalana .DD .... (hatta Efelerxlordof siz 6 şifa girersiniz em e diye soğuk bir espiri yaptı) demişim ben güyaa... bunun gibi saçma ayrıntılar tamamen ataxdr nin uydurduğu bi ayrıntıdır yalandır.
ataxdr' nin yalanları
Re: ataxdr' nin yalanları
la senin capın (ataxdr ataxögetay vahit) karalamaya yetmez her kes o adamın ne olduhunu bilio herkesin yardımına koşan bi adam o yüzden siz bi an önce bu sunucuyu terkedin bu sunucu da 15 yaş altı bil hassa sizin gii adamların burda yeri yok bi halt yediniz sonuç larına da katlanacaksanız hiç orda burda zırlamayın daha fazla küçülmeden terkedin
(ataxzeybekk)
(ataxzeybekk)
Lordof a cevaben !
Ben labide Ataxdr ile değildim Styks charımdaydım.
Ogun laf dalaşı olmadı sadece 1 gün önceden söz vermiş olduğunuz em olayını hatırlatıyordum size
Bombada Ataxdr yi patlatmadınız patlatamazsınızda o şifa
çapınız yetmez
Patlattığınız Styks idi ve ardındanda güzel dalga geçtiniz :!:
Sonrasında dr ile geldim ve olanlar oldu 2 şifa ve sen başedemediniz oyundan çıktınız
Gelelim klandan yazdıklarına
Klandan keşke foto alsaydım ki almamakla hata yapmışım bundan sonra sizinle konuşulan herşeyi belgeliyeceğim; klandan yazdığın yazı "Ataxerman ın kuyruğunu kim sıkıştırdı yine dalıyor" arz klanı takip edenler burdan cevap yazabilirler bende senin o gece yazını gördüm ve sizi Ataxlerle em e davet ettim kabul ettinmi ? evet ettin
kurallar olarak ne dedik
3 em yapılacak 2 kaybeden sunucuyu terk edip gidecek dedik doğrumudur ? evet doğrudur
sende o gece dedinki siz em e 6 şifa girersiniz dedin ve bende sana seni ne ilgilendirir em e ister 4 ister 6 şifa gireriz dedim yalanmı bu şimdi sadece elini vicdanına koyarak konuş yukarda Allah (c.c) var çarpılırsın.
Sonuç olarak da siz beni bombada patlattınız diye bende size ifliss yaptırmadım yalanmı ?
Ve orda bulunan efeler hariç altını çizerek diyorum efeler hariç diğer arkadaşlardan gerek forum gerek olay yerinde gerekse klan kanalından özürümü ilettim
Vesselam
Ben labide Ataxdr ile değildim Styks charımdaydım.
Ogun laf dalaşı olmadı sadece 1 gün önceden söz vermiş olduğunuz em olayını hatırlatıyordum size
Bombada Ataxdr yi patlatmadınız patlatamazsınızda o şifa
Patlattığınız Styks idi ve ardındanda güzel dalga geçtiniz :!:
Sonrasında dr ile geldim ve olanlar oldu 2 şifa ve sen başedemediniz oyundan çıktınız
Gelelim klandan yazdıklarına
Klandan keşke foto alsaydım ki almamakla hata yapmışım bundan sonra sizinle konuşulan herşeyi belgeliyeceğim; klandan yazdığın yazı "Ataxerman ın kuyruğunu kim sıkıştırdı yine dalıyor" arz klanı takip edenler burdan cevap yazabilirler bende senin o gece yazını gördüm ve sizi Ataxlerle em e davet ettim kabul ettinmi ? evet ettin
kurallar olarak ne dedik
3 em yapılacak 2 kaybeden sunucuyu terk edip gidecek dedik doğrumudur ? evet doğrudur
sende o gece dedinki siz em e 6 şifa girersiniz dedin ve bende sana seni ne ilgilendirir em e ister 4 ister 6 şifa gireriz dedim yalanmı bu şimdi sadece elini vicdanına koyarak konuş yukarda Allah (c.c) var çarpılırsın.
Sonuç olarak da siz beni bombada patlattınız diye bende size ifliss yaptırmadım yalanmı ?
Ve orda bulunan efeler hariç altını çizerek diyorum efeler hariç diğer arkadaşlardan gerek forum gerek olay yerinde gerekse klan kanalından özürümü ilettim
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

yaa siz onu bunu bırakın bi kere bizm loncada 15 yaş altı bi kişi bulamassınız siz kendinize bakın ayrıca ataxdr önce bizm hakkımızda labide olayları sallıo kafasından sonrada doğruları görmek istemeyince sunucuyu terk et diyo işte buda çocukluğunu gösterio
ulan yukarda alah var dion kensin yalan sölüon valla billa o gece ben ne ermanını kuyruğu sıkıştı nede 6 şifa gelirsiniz die hiç bişe demedim ayyıp sizin yaptığınız
O gece arz klanı takip eden bir kişi yazsın neler yazıldı
Vesselam
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster