Gm'lerin oyundan ne kadar uzak olduğunun göstergesi olan ödüllerdir. Yaw herhangi bir etkinlik ödülü nasıl 1 mikroçip veya 1 xeno + 1 peptit olabilir? Oyunda bölgeye " Hayrına 10 çip verebilecek var mı ? " Yazsan bir sürü adam zaten veriyor. Xeno desen ayağa düşmüş herkesin kasında 3-5 bin tane var. Sen ödül olarak bu materyalleri veriyorsun. Saçmalık değil mi? İnsanları heyecanlandıran ödüller koyulması gerektiğini düşünüyorum. Örneğin " istenilen reçete " dense tüm sunucu etkinlik peşinden koşmaz mı?
Adam mühimmatı getir etkinliği düzenliyor. Ödülü 1 peptit + 1 salgı + 1 xeno :d Yaw sana getirdiğim mühimmat, senin bana vereceğin mühammattan çok daha değerli :d
Etkinlik Ödülleri HK.
- IKVFATALITY
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Game Of Karaköy
Etkinlik Ödülleri HK.
Eminönü: onix - onixx - oonix
- EGEMENxYurnero
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- naproksen
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Etkinlik Ödülleri HK.
IKVFATALITY yazdı: ↑27 Nis 2022 13:33 Gm'lerin oyundan ne kadar uzak olduğunun göstergesi olan ödüllerdir. Yaw herhangi bir etkinlik ödülü nasıl 1 mikroçip veya 1 xeno + 1 peptit olabilir? Oyunda bölgeye " Hayrına 10 çip verebilecek var mı ? " Yazsan bir sürü adam zaten veriyor. Xeno desen ayağa düşmüş herkesin kasında 3-5 bin tane var. Sen ödül olarak bu materyalleri veriyorsun. Saçmalık değil mi? İnsanları heyecanlandıran ödüller koyulması gerektiğini düşünüyorum. Örneğin " istenilen reçete " dense tüm sunucu etkinlik peşinden koşmaz mı?
Adam mühimmatı getir etkinliği düzenliyor. Ödülü 1 peptit + 1 salgı + 1 xeno :d Yaw sana getirdiğim mühimmat, senin bana vereceğin mühammattan çok daha değerli :d
Oyunumuzun ekonomik şartlarına göre en az 800 adet maden verilmelidir. Madenler gün geçtikçe değersizleşiyor, metorit23 tılsımı 80 bin hol madenine denk.
Re: Etkinlik Ödülleri HK.
Selam arkadaşlar;
İlgili etkinliklerimizin içerikleri vs gibi hususları sizlerden gelen talepler doğrultusunda ve imkanlarımız dahilinde çalışmalarımızı yaptığımızı hatırlatmak isterim.
Etkinlik içeriklerimiz hakkında fikirlerinizi burada yer alan Etkinlik Öneri ve Yorumları içeriğinde önerilerinizi sunabilirsiniz.
Örneğin; Ölüm Oyunu adlı etkinliğimiz de yine sizlerden gelen talepler doğrultusunda şekillendiriyoruz. Bu örneği biraz açacak olur isek; Ölüm Oyunları adlı etkinliğimiz için Ayın Etkinlik Ödülü.! adı altında anketimiz bulunmakta olup bu anket içeriğimizde MAJESTE adlı kullanıcımızın bir sonraki ay için "Kadim Hidra Pençesi + Hydrargyrum" talep etmiş ve etkinlik ekibimiz bu talebi dikkate alarak Mart ayının anketine eklemiştir.
Kısacası bahsettiğiniz "Gm'lerin oyundan ne kadar uzak olduğunun göstergesi olan ödüllerdir" ibarenizin ne kadar yanlış olduğunu sanırım farkına varmışınızdır.
İyi eğlenceler dilerim.
İlgili etkinliklerimizin içerikleri vs gibi hususları sizlerden gelen talepler doğrultusunda ve imkanlarımız dahilinde çalışmalarımızı yaptığımızı hatırlatmak isterim.
Etkinlik içeriklerimiz hakkında fikirlerinizi burada yer alan Etkinlik Öneri ve Yorumları içeriğinde önerilerinizi sunabilirsiniz.
Örneğin; Ölüm Oyunu adlı etkinliğimiz de yine sizlerden gelen talepler doğrultusunda şekillendiriyoruz. Bu örneği biraz açacak olur isek; Ölüm Oyunları adlı etkinliğimiz için Ayın Etkinlik Ödülü.! adı altında anketimiz bulunmakta olup bu anket içeriğimizde MAJESTE adlı kullanıcımızın bir sonraki ay için "Kadim Hidra Pençesi + Hydrargyrum" talep etmiş ve etkinlik ekibimiz bu talebi dikkate alarak Mart ayının anketine eklemiştir.
Kısacası bahsettiğiniz "Gm'lerin oyundan ne kadar uzak olduğunun göstergesi olan ödüllerdir" ibarenizin ne kadar yanlış olduğunu sanırım farkına varmışınızdır.
İyi eğlenceler dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!