Lag sorunu
Re: Lag sorunu
Dünyada her oyun zevk almak için oynanır ama ikvde LAG dan dolayı zevk alamıyoruz bunun düzeltilmesi gerekir kaç aydır düzelmedi düzeltmek içinde adım atıldığını sanmıyorum eğer öyle bişey varsa biz oyuncuları bilgilendirmeniz gerekir
Maalesef lagı düzeltmeye yönelik bir çalışma yok. İleride olacak gibi de görünmüyor. Zaman zaman 5000 ms'ye çıkan gecikmeye rağmen bu kadar insanın hala sunucuları doldurması şaşılacak şey. Aktif olarak oyunu oynayan bir yetkili olsa derdimizi daha iyi anlayacak.
Edna (2007-2019)
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
sunucularla alakalı problem demişti bir arkadaş. muhtemelen öyle. gece 2-3 gibi hiçbir sorun kalmıyor. yoğun saatlerde lag çok fazla. çantadan bir materyali alıp kasaya koymak bile zor oluyor. umarız lag sorunu düzelir. sonra da piyasaya el atarlar. bu ikisini yapsalar bu oyun 20 yaşını da görür. 
Nedir bu ikv oyuncularının çektiği
Kalabalıkla alakası yok saat gece 24 de düzeliyo köşk gün içinde kalabalık göstermesine rağmen laglıadimihatirla yazdı: ↑08 Nis 2022 18:29 sunucularla alakalı problem demişti bir arkadaş. muhtemelen öyle. gece 2-3 gibi hiçbir sorun kalmıyor. yoğun saatlerde lag çok fazla. çantadan bir materyali alıp kasaya koymak bile zor oluyor. umarız lag sorunu düzelir. sonra da piyasaya el atarlar. bu ikisini yapsalar bu oyun 20 yaşını da görür.![]()
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
2 saattir oyundayım yeni çıktım. yani saat 24 ve 2 arasında oyundaydım. Acayip laglıydı.Davutbaba yazdı: ↑10 Nis 2022 19:31Kalabalıkla alakası yok saat gece 24 de düzeliyo köşk gün içinde kalabalık göstermesine rağmen laglıadimihatirla yazdı: ↑08 Nis 2022 18:29 sunucularla alakalı problem demişti bir arkadaş. muhtemelen öyle. gece 2-3 gibi hiçbir sorun kalmıyor. yoğun saatlerde lag çok fazla. çantadan bir materyali alıp kasaya koymak bile zor oluyor. umarız lag sorunu düzelir. sonra da piyasaya el atarlar. bu ikisini yapsalar bu oyun 20 yaşını da görür.![]()
- Arzchavo
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: La Casa Da Papel
e.önde maden çekmek zulüm gibi lagdan acil cozulmesi gerekli bu lag olayının