SUNUCU TAVSİYESİ !!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GERBE
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Re: SUNUCU TAVSİYESİ !!!!!

Mesaj gönderen GERBE »

mikrocip yazdı: 02 Nis 2022 15:40
GERBE yazdı: 01 Nis 2022 00:00 çok seyahat eden bır oyuncu olarak en ıdeal sunucu emınönü mlsf :) hem ticaret hem boss kesimleri aktif

ama dersen ki sessız sakın oynamayı severım hol ve hortlaklar bana kafi o halde sancak sunucusu
Sancakta holl, hortlak ve bosslar dahi dolu durumda. Evet alttaki mesajınızda yazdığınız gibi belli loncaların elinde ve alımda yapmıyorlar. Siz neye dayanarak sancağa boş dediniz merak ediyorum. Sunucuda 1 aydan uzun süredir savaş varken nasıl boş olabilir? Merak eden olursa ezici lodos üstünlüğü ile bitti savaş, gelmenizi tavsiye etmem.

oyuncu boss kesımı ve ticaret yapabileceği bir sunucu isteğinden bahsetti buna istinaden sancak sunucusunun onun için ideal bir sunucu olmadığı söylendi. Bu isteklerine göre boş bır sunucu orası
Resim
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Skull »

Eminönü sunucusunda başla. Görevlerinin hepsini yardımlarla yap. Üzerini biraz dizdikten sonra tenha sunuculardan birine aktar karakterlerini ve keyfine bak.
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

eminönün de başlama kardeşim lagdan kafayı yersin
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen adimihatirla »

sen başlama kardeşim. bugün beyazköşke girdim. plus paket aldım. bombacı gizit görevini yapan yok.

ticaret desen ne dedikleri belli değil. en ufak bir şeye 1000 kk madeni gibi saçma sapan şeylerle cevap yazıyorlar.

ne ticaret var ne paranın değeri var ne maden çekmenin anlamı var.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön