Giriş Ekranına Erişim Problemi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Sonclassic
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Nizamı Alem

Re: Giriş Ekranına Erişim Problemi

Mesaj gönderen Sonclassic »

GERBE yazdı: 16 Mar 2022 20:21 indirdik dediğiniz yerden de çözüm sağlanmadı

sadece geçici bir çözüm olarak yukarıda da oyuncuların bahsettıklerı yolu deneyebilirisiniz

Resim

fakat burada dıkkat edılmesı gereken en önemlı nokta
yükleme sıfırdan yapılmalı ve kurulumun son evresınde sona basmadan önce klasör sayfasına girilmeli ve ist exe. salt okunur yapıldıktan sonra kurulum tamamlanmalı ve sonra oyun açılmalı.

tamamen geçici bir çözüm salt okunur kalktığı an oyuna giriş mümkün olmuyor ve tekrar salt okunur yapsanızda işe yarmıyor
bir daha sıfırdan silinip yüklenmesı ve bu adımları sil baştan yapmanız gerekmekte mlsf
Bu şekılde deneyın oldu bende
Kullanıcı avatarı
GERBE
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen GERBE »

oyun kurulumun dosyasında hiç bir sorun yok

sorun kurulum tamamlandıktan sonra ilk oyuna girdiğinizde yapılan güncelleme ile oyun klasörüne eklenen

crash.dmp
objects
textures
istanbul_oyun.html
launcher_log.txt
pref.prefs
pref_launch.prefs

bu klasörlerin herhangi birinde bir çakışma söz konusu

güncelden sonra ist. exe dosyası dizin hatası veriyor ve oyun açılmıyor

güncellenmeden önce ist. exe dosyası salt okunur moda mecbur almak zorunda kalıp günceli sonradan yapıp oyuna giriş sağlayabiliyoruz .
Resim
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Gene çözümü oyuncular buluyor,ne kadar ironi... :blush:
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

ejedrogl yazdı: 17 Mar 2022 17:08 Gene çözümü oyuncular buluyor,ne kadar ironi... :blush:
Aynen çok tuhaf ayrıca böyle bir hatayı bazı Yönetici kişilerin yokmuş gibi davranması ayrı bir ironi
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
cemozkan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cemozkan »

Selamlar,

Aynı sorunu ben de yaşıyordum, oyna butonuna bastığımda giriş ekranı gelmiyordu. Oyunu kaldırdım bilgisayardan ancak yeniden kurulum için tek part olan indirme dosyasını indirip kurduğumda sorun düzeldi. 1.6GB olan tek boyutlu dosyayı indirerek kurulum yapmayı bir deneyin isterseniz, bende bu şekilde çalıştı.
TRAGMON
Kullanıcı avatarı
GERBE
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen GERBE »

cemozkan yazdı: 18 Mar 2022 22:57 Selamlar,

Aynı sorunu ben de yaşıyordum, oyna butonuna bastığımda giriş ekranı gelmiyordu. Oyunu kaldırdım bilgisayardan ancak yeniden kurulum için tek part olan indirme dosyasını indirip kurduğumda sorun düzeldi. 1.6GB olan tek boyutlu dosyayı indirerek kurulum yapmayı bir deneyin isterseniz, bende bu şekilde çalıştı.
şimdi silip sizin dediğiniz yerden indirdim yine çalışmadı
tekrar salt okunur yapıp giriyoruz
Resim
Kullanıcı avatarı
Estellixeymen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Sunucuya tıkladığımda kullanıcı adı ve şifre ekranı gelmeden kapanıyor

Mesaj gönderen Estellixeymen »

Merhaba, oyunu normal bir şekilde oynuyordum hiç bir sıkıntı yoktu 1-2 hafta işlerin yoğunluğundan dolayı giremedim, şimdi de girmeye çalışıyorum fakat sunucu seçtikten sonra kullanıcı adı ve şifre kısmı gelmeden ekran kapanıyor yani kullanıcı adı ve şifre kısmı hiçbir şekilde açılmıyor. Forumdaki yazıları okudum ekran çözünürlüklerini aynı yaptım olmadı küçük ekranda açmaya çalıştım olmadı oyunu defalarca kaldırıp tekrar yükledim olmadı destek ekibine yazdım ordan da yardımcı olamadılar bu sorunun çözümünü bulabilecek birisi var mı acaba
XxOttomanARMYxX
OttomanARMY
xOttomanARMYx
xOttomanARMYYx

Resim

Eymen TALAY
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

Estellixeymen yazdı: 29 Mar 2022 16:51 Merhaba, oyunu normal bir şekilde oynuyordum hiç bir sıkıntı yoktu 1-2 hafta işlerin yoğunluğundan dolayı giremedim, şimdi de girmeye çalışıyorum fakat sunucu seçtikten sonra kullanıcı adı ve şifre kısmı gelmeden ekran kapanıyor yani kullanıcı adı ve şifre kısmı hiçbir şekilde açılmıyor. Forumdaki yazıları okudum ekran çözünürlüklerini aynı yaptım olmadı küçük ekranda açmaya çalıştım olmadı oyunu defalarca kaldırıp tekrar yükledim olmadı destek ekibine yazdım ordan da yardımcı olamadılar bu sorunun çözümünü bulabilecek birisi var mı acaba

Merhabalar;

Bazı kullanıcılarımızın oyunumuzu sistemlerine yüklemesinin akabinde bazı dosyaların eksik yada hatalı yüklenildiği görülmektedir. Teknik ekibimizin konu üzerindeki çalışmalarını tamamlandı bilgisi paylaşılmıştır.

Aşağıdaki önergeleri uygulayarak işleminizi tekrarlamanızı öneririz

1 - Oyunu öncelikle sisteminizden tamamen kaldırın ve oyun klasörünü (Varsayılan C:\Sobee\...)tamamen silin.
Web sitemizden indirdiğiniz İKV İndirme Yöneticisi (ikvdownloader.exe) ile oyunu daha önce indirdiyseniz tekrar indirmenize gerek kalmadan kurabilirsiniz.
2 - Kurulum sonrasında aynı sorunu yaşamaya devam ediyorsanız aşağıdaki yönergeleri takip etmenizi öneriyoruz;
a. Oyunu öncelikle sisteminizden tamamen kaldırın ve oyun klasörünü (Varsayılan C:\Sobee\...)tamamen silin.
b. Oyun kurulum dosyaları bozulmuş olabileceğinden indirilen dosyaları silmek ve İKV İndirme Yöneticisini tekrar çalıştırmak gerekiyor. Bunun için:
- Windows XP altında: C:\Documents and Settings\KULLANICI_KLASÖRÜNÜZ\Local Settings\Temp,
- Windows 7 altında: C:\Users\KULLANICI_KLASÖRÜNÜZ\AppData\Local\Temp\Sobee klasörünü elle komple silin.
c. Dosyalar silindikten sonra İKV İndirme Yöneticisini çalıştırarak baştan indirin ve temiz kurulum yapın.
d. Kurulum aşamasında İKV İndirme Yöneticisini ve oyunu ilk açışınızda "Yönetici olarak çalıştır" komutunu uygulayın.
Oyunu indirme sırasında sorun yaşıyorsanız, indirme işlemini başlatmadan önce antivirüs / firewall programınızı devre dışı bırakmanızı öneririz. Bazı oyun dosyaları, antivirüs tarafından engellenebilir ve oyuna girişte sorun yaşamanıza sebep olabilir.

Tüm bu önergelere rağmen sorununuz devam ediyor ise tüm aşamaları bir video eşliğinde kayıt ederek Almış olduğunuz video'yu herhangi bir video yükleme sitesine (Örneğin: YouTube'a) liste dışı şeklinde yükleyerek linkini İletişim Destek Formu > Oyun hatası başlığı altında başvurunuza ekleyebilir ve ilgili birim tarafından incelenerek gereken incelemelerin yapılmasını sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Estellixeymen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Estellixeymen »

GERBE yazdı: 16 Mar 2022 20:21 indirdik dediğiniz yerden de çözüm sağlanmadı

sadece geçici bir çözüm olarak yukarıda da oyuncuların bahsettıklerı yolu deneyebilirisiniz

Resim

fakat burada dıkkat edılmesı gereken en önemlı nokta
yükleme sıfırdan yapılmalı ve kurulumun son evresınde sona basmadan önce klasör sayfasına girilmeli ve ist exe. salt okunur yapıldıktan sonra kurulum tamamlanmalı ve sonra oyun açılmalı.

tamamen geçici bir çözüm salt okunur kalktığı an oyuna giriş mümkün olmuyor ve tekrar salt okunur yapsanızda işe yarmıyor
bir daha sıfırdan silinip yüklenmesı ve bu adımları sil baştan yapmanız gerekmekte mlsf
AhiEvran'a teşekkür ediyorum ama onun dediği değil de GERBE arkadaşımızın dediği şekilde düzeltebildim eğer diğer yolları deneyip yapamayanlar varsa bu şekilde çözülüyor ben sıkıntısız girebiliyorum şu an
XxOttomanARMYxX
OttomanARMY
xOttomanARMYx
xOttomanARMYYx

Resim

Eymen TALAY
yigitakci
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Kullanıcı adı ve şifre paneli / giriş ekranı gelmiyor

Mesaj gönderen yigitakci »

arkadaşlar merhaba, launcher.exe açtıktan sonra sunucuların panelinden sunucuyu seçiyorum. sonrasında hiç bir ekran gelmiyor ve böylelikle oyunu açamıyorum. forumda bu konu adı altında ciddi anlamda bir çok yazı vardı. hepsini denedim denediklerimi de yazacağım ancak bir çözüme ulaşamadım. ne yapmam gerektiğine dair bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. sıyırmak üzereyim yoksa.

windows 10 pro kullanıyorum
çözünürlük ayarlarının her türlüsünü denedim.
varsayılan tarayıcılardan hepsini seçerek denedim.
oyunu belki 5-6 kere silip yükledim.
oyunu bir çok diske yükledim.
ekran kartı ayarlarından oyuna konfigurasyonda yaptım.
tarayıcı çerezlerini ve geçmişini silerek denedim.
java güncelledim.
flash player desteğini çektiği için güncelleyemedim.
oyunu yönetici olarak çalıştırmayı denedim.
oyunun istanbul.exe dosyasını yönetici olarak başlat komutunu da seçtim.
sunucu seçtikten sonra görev yöneticisinde istanbuloyun.exe veya istanbul.exe hiç gelmiyor. o yüzden görevi sonlandır diyemedim.
yukarıda yazan tüm yöntemlere rağmen sonuç alamadım. yardımcı olabilecek varsa çok müteşekkir olurum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön