HEKESE MERHABA SUNUCULAR ARASINDA SEYAHAT EDEN VARMIDIR ?
EMİNÖNÜ B.KÖŞK VE TEŞKİLAT HARİCİNDE
KUKLACI,MERAN,TILSIM,SANCAK BU SUNUCULARDA HAYAT VARMIDIR.HANGİ SUNUCULARI TAVSİYE EDERSİNİZ ?
SUNUCU TAVSİYESİ !!!!!
- ondergungor89
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Re: SUNUCU TAVSİYESİ !!!!!
çok seyahat eden bır oyuncu olarak en ıdeal sunucu emınönü mlsf
hem ticaret hem boss kesimleri aktif
ama dersen ki sessız sakın oynamayı severım hol ve hortlaklar bana kafi o halde sancak sunucusu
ama dersen ki sessız sakın oynamayı severım hol ve hortlaklar bana kafi o halde sancak sunucusu

- ondergungor89
- Şarapçı'nın Sırdaşı
yani hem ticaret hem çar dizmelik bir sunucu arıyorum e.ö çok kalabalık sancaga gitmek belkide en mantıklısı
ondergungor89 yazdı: ↑01 Nis 2022 09:05yani hem ticaret hem çar dizmelik bir sunucu arıyorum e.ö çok kalabalık sancaga gitmek belkide en mantıklısı
sancakda bu istediğinizi yapamazsınız

3 5 kişi varsa anca komi kesersiniz hocam, ticaret zaten söz konusu bile değil...ondergungor89 yazdı: ↑01 Nis 2022 09:05yani hem ticaret hem çar dizmelik bir sunucu arıyorum e.ö çok kalabalık sancaga gitmek belkide en mantıklısı
- ondergungor89
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Nereye gitmeliyim peki,GERBE yazdı: ↑01 Nis 2022 17:28ondergungor89 yazdı: ↑01 Nis 2022 09:05yani hem ticaret hem çar dizmelik bir sunucu arıyorum e.ö çok kalabalık sancaga gitmek belkide en mantıklısı
sancakda bu istediğinizi yapamazsınızboş sunucu
ondergungor89 yazdı: ↑02 Nis 2022 00:26Nereye gitmeliyim peki,GERBE yazdı: ↑01 Nis 2022 17:28ondergungor89 yazdı: ↑01 Nis 2022 09:05yani hem ticaret hem çar dizmelik bir sunucu arıyorum e.ö çok kalabalık sancaga gitmek belkide en mantıklısı
sancakda bu istediğinizi yapamazsınızboş sunucu
İKV sunucularında 2 yer dışında (Eminönü-Beyazköşk) ticaret ve boss kesimi aktif değil. Diğer sunucular Alımları kapalı olan belli loncaların elinde ve sunucudaki boss kesimleri de lonca içinde yapılıyor ve sunucuya dışardan gelenlere sıcak bakıp içlerine kolay kolay almıyorlar. Ticaretleri ise dışarıya kapalı tamamen kendi lonca içlerinde hibe sistemini işletiyorlar. Dışardan sunucularına gelen tek tük oyuncular tek başlarına hol-fanatık ve hortlakda takılmaktan başka bir şey yapamıyor.
İllaki Sunucu değiştirecem diyorsan eminönü ve beyazköşk dışındaki bu sunucuların durumu bu şekilde bilginiz olsun.

Sancakta holl, hortlak ve bosslar dahi dolu durumda. Evet alttaki mesajınızda yazdığınız gibi belli loncaların elinde ve alımda yapmıyorlar. Siz neye dayanarak sancağa boş dediniz merak ediyorum. Sunucuda 1 aydan uzun süredir savaş varken nasıl boş olabilir? Merak eden olursa ezici lodos üstünlüğü ile bitti savaş, gelmenizi tavsiye etmem.
- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İttihad I Arz
Beyazköşkte bile ticaret bitmiş durumda. İlgilenenlere duyurulur. Gelip canlandırabilirsiniz.
İttihad I Arz