Hesabım banlandı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Healing45
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Re: Hesabım banlandı

Mesaj gönderen Healing45 »

Hesabım 21.02.2022 tarihinde oyun içi rahatsız edici tavırlar sergilediği için 1 ay blok alıyor ve blok bana dün atılıyor yani 27.03.2022 geçen ay yapıldıgı iddia edilen oyun içi rahatsız edici tavırdan bahsedilmiş yaptığım davranışın ne olduğunu bilmek istiyorum tutki diyelim yaptım smdımı aklınıza geldi ?
IıIFazLıBeyIıI
BaSiLiSk
GrimsiPembe
Kullanıcı avatarı
Gecekusu2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Gecekusu2 »

Son 1 ay içinde yaşadığım 2. durum bu . İlkinde saçma sapan 2 3 eski çarşı eşya üretecğeim diye nikel adacayı altın falan ayırmıştım onda 1 günlük blok atıldı. Bugün ise sebebini bilmediğim şekilde başka charıma yine blok atıldı.

Acaba yönetimdeki arkadaşlar ticareti yasaklamayı mı düşünüyorlar ne yaptıklarını anlayamıyorum . Bir sürü para verip akçe alıyoruz oyuna emek veriyoruz. Ama gel gelelim gördüğümüz muamele blok. Ne yapalım saygıdeğer yöneticiler alışveriş kıstı getirip günde 5 alışverişten fazla yapmayalım mı.

Madenleri karneyle mi alalım. Maden kuyruğuna mı girelim. Siz kopyaları yazılımsal ve donanımsal engelleyemiyorsunuz diye biz 5 tane şelit satmayalım mı ? . Oyun oynamayalım mı ?

Artık yeter .
28.07.2008 den beri
Beyazköşk
Kullanıcı avatarı
Gecekusu2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Bloke hala sürüyor +1 gün daha eklenmiş. Açılana kadar sakal bırakıyorum umarım tarikat şeyhlerine dönmem :grinning:
28.07.2008 den beri
Beyazköşk
Kullanıcı avatarı
Gecekusu2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Yönetici arkadaşlar bölge sohbetlerinden " 70.000 adet maden satılır şu kadar t " , " 20.000 adet hol madeni satılır "yazan arkadaşları görmezden gelerek benim o kadar emeğimle çektiğim madenlerin hesabını soruyorlar sanırım bloke 1 gün daha uzatılmış.

Tarafıma hiçbir bilgi dahi vermeden hesabıma bloke konulması , bu haksız blokenin hiçbir sebep gösterilmeden uzatılması , attığım destek cevabına geri dönülmemesi tabi ki Türkiye'de yaşadığımızı sonuna kadar hissettiriyor.
28.07.2008 den beri
Beyazköşk
FERMANTASYONb
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FERMANTASYONb »

Arkadaslar Kısacası Ban Yemek Istemiyorsanız Alışveriş Ve Kimseyle Aktarım Yapmayacaksınız Savaşmak Ve Bölgeden Kavga Harici :grin:
Burhan791
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burhan791 »

Aynı sorunu ben de yaşadım maalesef.
Kullanıcı avatarı
KinGEkoO
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Iııı Biz Bize Iııı

Mesaj gönderen KinGEkoO »

Herkese Selam...Şimdiden Herkesin Ramazan Bayramı Kutlu Olsun
Direk Konuya Değinmek İstiyorum.
Çocukluğumuzun Oyunu Çocuklarımızın Oyunu Olucak Belki Aynı Bağlılıkla Devam Ettiğimiz İKV Oyunu Karaköy Eklentisi İle Bizi Heycanlandırmışken Geçen Zaman Ve O Heycanın Durağanlaşması Oyuncuları Farklı Arayışlara İterken Sıfırdan Karakter Kasmak Gibi!

Bunlardan Biride Beta Dönemi Arkadaşımız Sevgili Burak Herşeyin Tamsa Artık Çıkarsın Meydana Savaşırsın 1 Gün 5 Gün 2 Ay 10 Ay Derken Artık Sıkmaya Başlar Burakta O Anki Keyifsizliğinden Yeni Bir Karakter Açıp Takılmak İstemiş Adınıda Sıkıcıbaba Koymuş Şans İşte Oyunda Arasan Bulamazsın GM AHİEVRAN Denk Geliyor Ve Sonrası Sorgusuz Sualsiz 999 Gün Ban Ana Karakterlerin Olduğu Hesap

Destekten Gelen Cevap Uygunsuz İsim, ı Harfleri İle Oluşturulan İsim i Yok Karakter Silinebilir İsim Değiştirilebilir Durumu Kişiye İletebilirdin AHİEVRAN Yılların Emeğini Bloglamak Bukadarmı Kolay Senin İçin Normalde Dile Getirmem Hakkımızı Helal Etmiyoruz.

GM NERUL Sevgili NİHAT Bunlarla Olmaz Be Abi Yokluğunu Kabullenemiyoruz. Reel Hayatında Sevdiklerinle Beraber Mutlu Bir Hayat Diliyorum Abi ALLAHA Emanet Ol Belki Okursun İyki Vardın İyki Varsın...

BEYAZKÖŞK BİZBİZE LONCASI KinGErkaN
Düşünmek İçin Zaman Ayırın,Ama Hareket Vakti Geldiğinde Düşünmeyi Bırakıp Harekete Geçin!!
Resim
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

KinGEkoO yazdı: 31 Mar 2022 00:22
Bunlardan Biride Beta Dönemi Arkadaşımız Sevgili Burak Herşeyin Tamsa Artık Çıkarsın Meydana Savaşırsın 1 Gün 5 Gün 2 Ay 10 Ay Derken Artık Sıkmaya Başlar Burakta O Anki Keyifsizliğinden Yeni Bir Karakter Açıp Takılmak İstemiş Adınıda Sıkıcıbaba Koymuş Şans İşte Oyunda Arasan Bulamazsın GM AHİEVRAN Denk Geliyor Ve Sonrası Sorgusuz Sualsiz 999 Gün Ban Ana Karakterlerin Olduğu Hesap

Destekten Gelen Cevap Uygunsuz İsim, ı Harfleri İle Oluşturulan İsim i Yok Karakter Silinebilir İsim Değiştirilebilir Durumu Kişiye İletebilirdin AHİEVRAN Yılların Emeğini Bloglamak Bukadarmı Kolay Senin İçin Normalde Dile Getirmem Hakkımızı Helal Etmiyoruz.
Merhaba KinGEkoO;

Esasen bu gibi konulara pek müdahil olmamayı tercih ediyorum lakin ilgili içeriğiniz de yer alan arkadaşınız ne yazık ki size doğruları ifade etmemiş. İlgili karakter adı bahsettiğiniz gibi "I" harfi bulunmayıp "İ" harfi yer almaktadır. Karakter adının ne kadar da uygunsuz olduğunu ayrıca ifade etmemizin her halde bir anlamı yok.. Yapılan her bir işlememiz kayıt altına alındığı gibi yapılan her bir işlem kurallar çerçevesinde uygulanmaktadır. Arkadaşınızın ifadeleri ile bizleri töhmet altında bırakmak her halde bu kadar basit olmamalı...

Önyargısız günler dilerim...
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Exhalation
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Exhalation »

Yav kopya yapıyonuz yapıyonuz sonra burada ağlıyorsunuz. Haha :grinning:
dinodinodino
Kullanıcı avatarı
Gecekusu2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

28/03/2022 tarihinde hesabım yönetim tarafından şüpheli (!) görülmüş olacak ki bloke atıldı. Akabinde desteğe durumu yazdım be blokenin kaldırılmasını talep etmiştim. Forumda bir konu açınca da konu silinmişti.

Destekten gelen komik cevap da şu şekilde :

Sunucuda yapılan rutin incelemelerde hesabınız şüpheli görülmesi durumunda hesap/larınız inceleme için geçici erişim yasağı konulabilmektedir. İncelemelerin sona ermesinin akabinde her hangi bir olumsuzluk görülmemesi durumunda geçici erişim yasağı kaldırılmaktadır.

Benzer başvuruların fazla olması nedeniyle geri dönüş işlemleri uzayabilmektedir. Ortalama inceleme süresi iş yoğunluğuna bağlı 1-30 gündür. Bu süre zarfında tarafınıza geri dönüş sağlanmaz ise yeni bir bildirimde bulunmanızı önerir, benzer içerikli yeni başvurular göndermemenizi rica ederiz. Aynı içerikli birden fazla bildirimleriniz dikkate alınmadığını hatırlatırız.

Evet İKV yönetimi bir hesaptaki ufacık incelemeyi dahi 30 güne ancak yapacağını açıklıyor. Mevcut ilerlemeyi sorgulayacak kişiler için de önceden yanıt vermişler :grinning: :grinning: :grinning: Bu süre zarfında tarafınıza geri dönüş sağlanmaz ise yeni bir bildirimde bulunmanızı önerir, benzer içerikli yeni başvurular göndermemenizi rica ederiz. diyerek.

Benim gibi bir sürü insan mağdur oldu , haksız yere insanlara ban attınız , emeklerini çöp ettiniz. Oyunda yüzbinlerce maden kopyalayanlara ban atmadınız ama oyunda alışveriş yapan oyuncuları banladınız . Ben hakkımı helal etmiyorum bundan soraki süreçte de Türk Telekom Genel Merkezi ve şirket CEO'su Ümit Önal ile de iletişime geçmeye çalışacağım . Benim gibi bu durumdan muzdarip arkadaşlara da TTNET müşteri hizmetleri ve Ümit Önal'ın iletişim adreslerini bırakıyorum hep birlikte gerekli tepkiyi gösterirsek kopyacılara ses çıkarmayıp oyunda ticaret yapan oyuncuları ezen basiretsiz yönetime gerekli tepkiyi göstermiş oluruz .
28.07.2008 den beri
Beyazköşk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön