Mehmet abimiz bi tanedir ! Laf atan önce bi kendisine bakmalı, düşmanlık savaştadır, yiğidi öldür hakkını yeme demişler !
Bu söz onu çekemeyenleredir .
İnşallah uzun zamanlar daha aramızda kalır .
Masumprensim ve oyuncu tecrübesi hakkında buyrun gelin içeri
Re: Masumprensim ve oyuncu tecrübesi hakkında buyrun gelin içeri

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Güzel yorumların için teşekkür ederim kardeşim.Rescuer yazdı:Mehmet abimiz bi tanedir ! Laf atan önce bi kendisine bakmalı, düşmanlık savaştadır, yiğidi öldür hakkını yeme demişler !
Bu söz onu çekemeyenleredir .
İnşallah uzun zamanlar daha aramızda kalır .
Her ne olursa olsun Mehmete teşekkürlerimizi sunmalıyız.
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
yalakalar iş başında
arzdan dönmeler bir görev için klan deiştiriyorlar sonra onca omuz omuza oyun oynadıkları arakdaşalrına nankörlük edip sonrada zamanında arakasıdan kanuştuklarına yalakalık ediyorlar bir insan ancak bu kadar düşebilir gerçekten yazıklar olsun kucaktan kucağa gezmeyin böyle
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
-
- İskele Babası
itemle
görev için adamları yüceltiyolar 
ERKEĞİN HASI MAVİ AMELE KİLODU GİYER...
- AmisosEmmi
- Sahaf Yardımcısı
İllaki olumsuz yazılar olacaktır bu konu altında.
Herkes de bilir kimin ne kadar doğru ve dürüst olduğunu.
Uzun zamandır Mehmet i tanırım ve bir çok konuda beraber çalışmışlığımız oldu.
Bu zamana kadar hakkında bir çok olumsuzluk söylendi bir çok dedikodu yapıldı
Ama hiç bir zaman bunlar onu insanların gözünde küçültmedi aksine büyüttü.
Çok güzel bir Lonca yapılanmasına sahip ve imrenilecek derecede güzel işlere imza atıyorlar.
Lonca da bulunan her arkadaş aynı güzellikte insanlar olmasıda ayrı bir güzellik katıyor.
Görevlerdeki profesyonellikleri ve yapılanmaları ve o işi en iyi bileni yaşı küçük bile olsa Komutan gibi görerek ona tabii olmaları aralarındaki muhabbetin seviyesini gözler önüne seriyor.
İtem derdinde olmayan sadece eğlence amaçlı bu oyunda olan bu güzel insanları tanımadan bilmeden yorum yazanlar veya eleştirenler Mehmet ve Loncasındaki arkadaşları tanımaya çalışmalarını isterim o zaman anlayabilirler ancak bu insanların
Ne Klan ne Lonca nede İtem ile sorunları olmayacağını.
Sadece eğlence ve Dostluk için var olan bu insanları Saygı ile Selamlıyorum
Başarılarının devamını diliyorum....
Herkes de bilir kimin ne kadar doğru ve dürüst olduğunu.
Uzun zamandır Mehmet i tanırım ve bir çok konuda beraber çalışmışlığımız oldu.
Bu zamana kadar hakkında bir çok olumsuzluk söylendi bir çok dedikodu yapıldı
Ama hiç bir zaman bunlar onu insanların gözünde küçültmedi aksine büyüttü.
Çok güzel bir Lonca yapılanmasına sahip ve imrenilecek derecede güzel işlere imza atıyorlar.
Lonca da bulunan her arkadaş aynı güzellikte insanlar olmasıda ayrı bir güzellik katıyor.
Görevlerdeki profesyonellikleri ve yapılanmaları ve o işi en iyi bileni yaşı küçük bile olsa Komutan gibi görerek ona tabii olmaları aralarındaki muhabbetin seviyesini gözler önüne seriyor.
İtem derdinde olmayan sadece eğlence amaçlı bu oyunda olan bu güzel insanları tanımadan bilmeden yorum yazanlar veya eleştirenler Mehmet ve Loncasındaki arkadaşları tanımaya çalışmalarını isterim o zaman anlayabilirler ancak bu insanların
Ne Klan ne Lonca nede İtem ile sorunları olmayacağını.
Sadece eğlence ve Dostluk için var olan bu insanları Saygı ile Selamlıyorum
Başarılarının devamını diliyorum....
KarargaHxTeaM FAN !..!
Karakter Adı
/color] AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter
color=#FF0000] Savaşcı
Seviye : 49
Lonca
/color] Amisos
Sunucu : Tılsım
Karakter Adı
Karakter
Seviye : 49
Lonca
Sunucu : Tılsım
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
harun cekemeyen cok bu cekemeyenler görev için gelip yardım istiyor biz gene yapıyoruz ama bırak çekemeyen anten taksın 
Yazmıyım diyorumda lasplagas kim onu söyleyin ilk başta ömer mi yoksa diğeri sedat mı sedat sa sözüm yok ömerse kendini kız deye tanıtıp mileti kandıran değilmi alışkındır o kucaktan kucaga gezmeye p. :=) hatam varsa buyrun siz söyleyin.......Berkopasa yazdı:yalakalar iş başındaarzdan dönmeler bir görev için klan deiştiriyorlar sonra onca omuz omuza oyun oynadıkları arakdaşalrına nankörlük edip sonrada zamanında arakasıdan kanuştuklarına yalakalık ediyorlar bir insan ancak bu kadar düşebilir gerçekten yazıklar olsun kucaktan kucağa gezmeyin böyle
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Evet emo konuyu açan lasplagas yani ömer eski malum adı wcansu yeni çharı denizxlord sizin şu müttefik olduğunuz deniz loncasının bir üyesi loncayla ortak olurken bu soru aklınıza gelmedi sanırım.ömer hasta ruhlu dengesiz kaprisli bir insan lonca sayfasına bakın 3 mesajdan 2 si triplerle dolu ben loncadan ayrılıyorum mesajıdır.onu sadece bu konu hakkında takdir ettim Mehmet gerçekten çok yardım sever ve mükemmel biri buraya konu açan wcansu mehmetten çok lonca nedeniyle size daha yakındır.bilginize
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
Biz kimseyi itemi için yüceltmeyiz.İnsanlık tarafına bakarız,çarım çalınınca en çok mehmet abi uğraştı siz arzlarda böle bi insan olmadığı için yarılıyor olabilirsinizkeyfiyerindee yazdı:itemlegörev için adamları yüceltiyolar
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
Kimine göre yalakalıktır, yaptığımız. Herkesin doğrusu aklının yettiğincedir, lafı gücünün yettiği kadardır . İsteyen istediği gibi anlayabilir kimseyi asamayız bu yüzden ama eminimki bana veya bir başkasına yalaka diyenlerin çok büyük yalakalıkları olmuştur.
İtem konusuna gelince de ne ben bir item istedim burda ne başkası istemiştir, bunlar bu şekilde düşünenlerin yapacağı işler, kimse konuyu saptırmasın arkadaşımız burda güzel bir konu açmış sizlerde eleştrilerinizi düzgün yapın !
Herkese İyi Forumlar ...
İtem konusuna gelince de ne ben bir item istedim burda ne başkası istemiştir, bunlar bu şekilde düşünenlerin yapacağı işler, kimse konuyu saptırmasın arkadaşımız burda güzel bir konu açmış sizlerde eleştrilerinizi düzgün yapın !
Herkese İyi Forumlar ...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa