O hesaplara ne oldu?
-
- Acemi Savaşçı
O hesaplara ne oldu?
Merhaba eposta ile girilen hesaplara artık girilmiyor mu? Sadece Cep telefonu ile girilen hesaplar mı mevcut? Eski hesaplarıma girmeyi deniyorum böyle bir hesap bulunamamaktadır demekte. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
- MAJESTE
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: O hesaplara ne oldu?
Merhaba,
Sobee ve ttnet üyelikleri ile (eposta hesabı olsa bile) giriş yapılmaktadır. Mynet hesapları ile giriş yapılamamaktadır.
Sobee ve ttnet üyelikleri ile (eposta hesabı olsa bile) giriş yapılmaktadır. Mynet hesapları ile giriş yapılamamaktadır.
--------------------------------------------------------------------------------------------

- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Şifremi unuttum diyip şifreni değiştir üstad. Giriş yapabilirsin e-mail üyeliğinle.
Ama yeni bir üyelik açmak istersen e-mail ile olamıyorsun biliyorum.
Ama yeni bir üyelik açmak istersen e-mail ile olamıyorsun biliyorum.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
nasıl?
mail nezdinde mynet mail hesabımız pasif kullanılmıyor silinmiş fakat oyun hesabımın bağlı olduğu mynetlı hesapla oynamaktayım. hala çarlarım eskısı gıbı yerınde

- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
benim hesap vardı ama mail adını bile hatırlamıyorum şaka maka 12 yıl geçmiş üzerinden en azGERBE yazdı: ↑27 Mar 2022 00:10
mail nezdinde mynet mail hesabımız pasif kullanılmıyor silinmiş fakat oyun hesabımın bağlı olduğu mynetlı hesapla oynamaktayım. hala çarlarım eskısı gıbı yerınde![]()
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sonuna Kadar
Mynet eski hesaplar ile hala giriş yapılabilmekte yanlış bilgilendirmeyelim.
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
- MAJESTE
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları

SonunaKadar yazdı: ↑27 Mar 2022 18:09Mynet eski hesaplar ile hala giriş yapılabilmekte yanlış bilgilendirmeyelim.
--------------------------------------------------------------------------------------------

-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sonuna Kadar
mynet hesapla illa giriş mi yapayım şimdi oyuna giriyoruz diyoruz. O senin attıgın bida mynet hesapla üyelik açamıyorsun demek.Gerçi şuan hiç bir maille açılamıyor.MAJESTE yazdı: ↑27 Mar 2022 18:28
SonunaKadar yazdı: ↑27 Mar 2022 18:09Mynet eski hesaplar ile hala giriş yapılabilmekte yanlış bilgilendirmeyelim.
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk