silah çeşitliliği ???
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: silah çeşitliliği ???
onu yapmazlar ama sılah cesıltlılığı
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Bir 29 seviye zamanına bakın
Bir de şimdiki zamana.
Oyun o zamandan bu yana çok gelişti ve devam ediyor gelişmeye.
Zamanla çantayı da genişletirler.
Herşeyin bir zamanı var...
Bir de şimdiki zamana.
Oyun o zamandan bu yana çok gelişti ve devam ediyor gelişmeye.
Zamanla çantayı da genişletirler.
Herşeyin bir zamanı var...
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Baltayla kemik kafaya 2000-4000 arası vuruyordum kütükle 2000-9000 arası.Petcarar yazdı:SEN OYUNA NE ZAMAN BAŞLADIN SORABİLİR MİYİM? BALTAYLA KEMİK KAFAYA KAÇ VURUYORDUN SORABİLİR MİYİM? YA DA HORTLAĞA YA DA TAŞKANATA? BİLMEDİĞİNİZ KONULARDA KONUŞMAYINFreedommakeR yazdı:Bu cümleyi kurarken ne kadar saçmaladın biliyomusun. 39 seviyede bundan tek etkilenen komodoydu. Ozamanda hasar 1500-2000 den 500-600 e iniyordu. Şimdi ise 3000-3500 den 100-250 arasına iniyor.Ceviz yazdı:Benim anlamadığım 39 seviye sınırında niye isyan etmediniz? O zamanda böyleydi? Şimdi hata düzeldi diye çıkarlarınız suyamı düştü?
Aynı şekilde komodoyada dersi sertleşince düz vuruşla ağır sert yoktu ozaman 500 vuruyordum. Şuan hasarım çok daha yüksek ama komodoya derisi sert ken 150-200 vuruyorum. Bunun yanlış olduğu aşikardır.
Birde kemik kafa silah tiplerinden az etkilenir fiziksel direnci çok düşüktür.
Zaten olay tek başına silahla değil üstündeki bütün setle ilgilidir.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
Kemik kafanın silah tiplerinden az etkilendiğini nerden çıkardın? Classese bi baksana yada kemik kafaya çifteyle vur.FreedommakeR yazdı:Baltayla kemik kafaya 2000-4000 arası vuruyordum kütükle 2000-9000 arası.Petcarar yazdı:SEN OYUNA NE ZAMAN BAŞLADIN SORABİLİR MİYİM? BALTAYLA KEMİK KAFAYA KAÇ VURUYORDUN SORABİLİR MİYİM? YA DA HORTLAĞA YA DA TAŞKANATA? BİLMEDİĞİNİZ KONULARDA KONUŞMAYINFreedommakeR yazdı:Bu cümleyi kurarken ne kadar saçmaladın biliyomusun. 39 seviyede bundan tek etkilenen komodoydu. Ozamanda hasar 1500-2000 den 500-600 e iniyordu. Şimdi ise 3000-3500 den 100-250 arasına iniyor.Ceviz yazdı:Benim anlamadığım 39 seviye sınırında niye isyan etmediniz? O zamanda böyleydi? Şimdi hata düzeldi diye çıkarlarınız suyamı düştü?
Aynı şekilde komodoyada dersi sertleşince düz vuruşla ağır sert yoktu ozaman 500 vuruyordum. Şuan hasarım çok daha yüksek ama komodoya derisi sert ken 150-200 vuruyorum. Bunun yanlış olduğu aşikardır.
Birde kemik kafa silah tiplerinden az etkilenir fiziksel direnci çok düşüktür.
Zaten olay tek başına silahla değil üstündeki bütün setle ilgilidir.
KATILIYORUm..!!!
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
bence kasalar gibi 2.bir çanta gelsin
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi