Hesabım banlandı
Re: Hesabım banlandı
kopya malzeme alışverişi ban sebebi
- ibrahim098
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: walking Shadows
peki güzel kardeşim ben karsımdaki kişinin kopya yapıp yapmadıgını nerden bilecegim
Hesabının banının açılmasını umutla beklemek inan bana tek çantada x3 3. saf maden çekmekten daha heyecan verici. Sırf bu duyguyu yaşamak için bile ban yenilir. 
bu sorunun cevabını daha önce verdik, forum kanallarından ara , banın açılır hocam.
not : art arda desteğe mail atma, fazladan attığın her mail, cevabı 1 yıl geciktiriyor bilgin olsun
not : art arda desteğe mail atma, fazladan attığın her mail, cevabı 1 yıl geciktiriyor bilgin olsun
- ibrahim098
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: walking Shadows
desteğe yaz ilgilenirler hocam , sistem oto ban atmış olabilir. desteğe yazarsan detaylı inceleme yapıyorlar. onlar tüm alışverişleri en ince ayrıntısına kadar görebiliyor.
Şuanda oyundaki herşeyin kopya olduğunu bilmeyen var mı?ibrahim098 yazdı: ↑21 Mar 2022 21:37 peki güzel kardeşim ben karsımdaki kişinin kopya yapıp yapmadıgını nerden bilecegim
Bugün itibariyle 999 blok alanlar kervanına ben de katılmış bulunmaktayım. Daha öncesinde susturma cezası bile almadığım hesabıma direkt olarak 999 atmalarını artık normal buluyorum. Ceza itiraza da yazdım ama ne cevap geleceğinden ne de bir çözüm bulunacağından emin değilim.
999 blok almamın sebebi büyük ihtimalle tılsım karşılığı aldığım tık üret madenlerdi, daha sonrasında tılsım takası yaptım ona da blok verirlerse hiç ticaret yapmamak lazımmış, bu ikisi dışında uzun zamandır hiç ticaret yapmıyordum. Anlamadığım kısım madenleri ilk aldığım hesap blok yemiyor ancak üretim yaptığım hesap blok yiyor ve ürettiğim silahı parlattıktan kaç gün sonra hem de...
Oyunu bırakmak için güzel bir sebep sundunuz, teşekkürler.
999 blok almamın sebebi büyük ihtimalle tılsım karşılığı aldığım tık üret madenlerdi, daha sonrasında tılsım takası yaptım ona da blok verirlerse hiç ticaret yapmamak lazımmış, bu ikisi dışında uzun zamandır hiç ticaret yapmıyordum. Anlamadığım kısım madenleri ilk aldığım hesap blok yemiyor ancak üretim yaptığım hesap blok yiyor ve ürettiğim silahı parlattıktan kaç gün sonra hem de...
Geçmiş olsun, geçen de arkadaşım alış veriş yaparak 100 tane painte satın almıştı, ardından 999 gün blok yedi. Benim anlamadığım satan arkadaş blok yemeyip,hala satışlarına devam etmek de. Satan değil de, alıcı blok yiyor,çok garip bir sistem var.Bluewar yazdı: ↑25 Mar 2022 00:13GösterBugün itibariyle 999 blok alanlar kervanına ben de katılmış bulunmaktayım. Daha öncesinde susturma cezası bile almadığım hesabıma direkt olarak 999 atmalarını artık normal buluyorum. Ceza itiraza da yazdım ama ne cevap geleceğinden ne de bir çözüm bulunacağından emin değilim.
Oyundan ban yediğimde bilgilendirme e postası gelmedi ikv dükkan kısmından karakter aktarımına girip baktığımda 1 günlük ban gözüküyordu ertesi gün karakterime girdiğime banımın açılmadığını öğrendim tekrar baktığımda banımın sürekli ertesi güne ertelendiğini ve saatinin sürekli olarak değiştiğini gördüm ceza itiraza yazacaktım ama e posta gelmediğinden oraya yazamıyorum ceza bilgilendirmeye yazdım ilgilenen olmadı yardımcı olabilecek var mı