KOPYA SINIRSIZ MADEN VE BAN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Alfhasen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

KOPYA SINIRSIZ MADEN VE BAN

Mesaj gönderen Alfhasen »

Bir tane youtubede ikv yayınları çeken arkadaş artık “banlar açıldı, sınırsız maden vs yönetim dert etmiyor millet oynasın plus alsın para yatırsın gibi… “ ibareler kullanmıştır. Bu ne demek oluyor böyle bir gerçeklik varmı? Eğerki gerçekten doğruysa defalarca veda edipmtekrar döndüğümüz, ara verdiğimiz ama senelerdir asla kopmadığımız oyunu bugün bırakır çarımda ki materyallerle birlikte ( beta karakterimde dahil) silerim.
Bu bence dikkate alınması gereken bir konu ve (başında sayın olmadan) gmlerinin bu konu hakkındaki söyleyecekleri şey nelerdir ?
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: KOPYA SINIRSIZ MADEN VE BAN

Mesaj gönderen ejedrogl »

O söyleyen arkadaşın kafası güzel galiba.
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

hangi oyun illegali onaylamışta ikv onaylasın ya :')
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaZpApAz »

AGRESIF yazdı: 16 Mar 2022 21:48 hangi oyun illegali onaylamışta ikv onaylasın ya :')
ikv de illegal hiç olmamış gibi konuşuyorsan çok eskiyi bilmiyorsun demektir :) ne bonolar döndü , ne fake gözlükler, oto madenler ohooo
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen dade1302 »

LaZpApAz yazdı: 18 Mar 2022 14:42
AGRESIF yazdı: 16 Mar 2022 21:48 hangi oyun illegali onaylamışta ikv onaylasın ya :')
ikv de illegal hiç olmamış gibi konuşuyorsan çok eskiyi bilmiyorsun demektir :) ne bonolar döndü , ne fake gözlükler, oto madenler ohooo
" onaylamamış " demiş hocam
MetalV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MetalV »

Alfhasen yazdı: 15 Mar 2022 00:32 Bir tane youtubede ikv yayınları çeken arkadaş artık “banlar açıldı, sınırsız maden vs yönetim dert etmiyor millet oynasın plus alsın para yatırsın gibi… “ ibareler kullanmıştır. Bu ne demek oluyor böyle bir gerçeklik varmı? Eğerki gerçekten doğruysa defalarca veda edipmtekrar döndüğümüz, ara verdiğimiz ama senelerdir asla kopmadığımız oyunu bugün bırakır çarımda ki materyallerle birlikte ( beta karakterimde dahil) silerim.
Bu bence dikkate alınması gereken bir konu ve (başında sayın olmadan) gmlerinin bu konu hakkındaki söyleyecekleri şey nelerdir ?

Kimsenin umrunda değil herhangi bir oyuncunun oyunu bırakması. TT'ninde değil. Zaten yüzbinlerce kopya materyal senin çantanda,diğerinde bono olarak duruyor şu zamana kadar bırakmadıysan zaten bir şey ifade etmiyor bu söylemin.
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen AGRESIF »

LaZpApAz yazdı: 18 Mar 2022 14:42
ikvnin onaylamasından bahsettim ben yoksa neler olduğundan haberdarım
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen dade1302 »

MetalV yazdı: 18 Mar 2022 15:40
Alfhasen yazdı: 15 Mar 2022 00:32 Bir tane youtubede ikv yayınları çeken arkadaş artık “banlar açıldı, sınırsız maden vs yönetim dert etmiyor millet oynasın plus alsın para yatırsın gibi… “ ibareler kullanmıştır. Bu ne demek oluyor böyle bir gerçeklik varmı? Eğerki gerçekten doğruysa defalarca veda edipmtekrar döndüğümüz, ara verdiğimiz ama senelerdir asla kopmadığımız oyunu bugün bırakır çarımda ki materyallerle birlikte ( beta karakterimde dahil) silerim.

Kimsenin umrunda değil herhangi bir oyuncunun oyunu bırakması. TT'ninde değil. Zaten yüzbinlerce kopya materyal senin çantanda,diğerinde bono olarak duruyor şu zamana kadar bırakmadıysan zaten bir şey ifade etmiyor bu söylemin.
kopya olmasaydı kimse eşya üretemezdi hocam , en basitinden sentetik ipek kaç kesimde bir düşüyor? çip için kaç kere hakir kesmemiz lazım ? hakir 1 günde 10 kere bile kesilmiyor zaten. asa için 10 çip toplarken kaç bin defa hakir kesmemiz lazım ? :D 2 yılda 1 asa zor üretirdik herhalde. o yüzden şu kopya mevzusuna fazla takılmayın bence. binlerce kez hakir , tırtıl ve komiser kesmemiz lazım ki 1 asa , zırh üretelim :D
Kullanıcı avatarı
cahit
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen cahit »

Eminönü sunucusunda bulunan karakterim bloklanmış.Uzun zamandır girmiyordum karakterine ,Girmemle bloklanmis,2024 yılına kadar bloklanmis .İKV destek mesaj attım, zahmet edip cevap verseler iyi olacak diyorum ama hesaba almıyorlar artık
kaç defa mesaj attım ama cevap yokbu kadarda olmaz yani ,
Yeteri kadar ilgilendiklerini sanmıyorum.Yeteri kadar oyuna destek kıymet verdiklerini sanmıyorum.
Hep bir ümit yüreğimde
Hep aynı cesaret
İçimden bir ses der sabret sabret
Onca düşün arasında yıllar ardından

Yine hüsran, her daim feryat figan kalbim
Zehir olur başka hayallere kalmaz ki mecalim

Resim
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen AGRESIF »

dade1302 yazdı: 18 Mar 2022 18:00
MetalV yazdı: 18 Mar 2022 15:40

kopya olmasaydı kimse eşya üretemezdi hocam , en basitinden sentetik ipek kaç kesimde bir düşüyor? çip için kaç kere hakir kesmemiz lazım ? hakir 1 günde 10 kere bile kesilmiyor zaten. asa için 10 çip toplarken kaç bin defa hakir kesmemiz lazım ? :D 2 yılda 1 asa zor üretirdik herhalde. o yüzden şu kopya mevzusuna fazla takılmayın bence. binlerce kez hakir , tırtıl ve komiser kesmemiz lazım ki 1 asa , zırh üretelim :D
Oyunda kopya yokken gayet üretiliyordu bu arada. Benim karakterlerimin hep üretimi yapılmıştı. Tabii günde 15-20 hakir kesiyordum. İmkansız değil sadece vaktini ayırman gerek.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön