Yine olmuyor
Giriş Ekranına Erişim Problemi
Re: Giriş Ekranına Erişim Problemi
şaka gibi kaç kişi aynı problemi yaşıyor bır ses seda yok ! bari siteye istanbul.exe'y koysalar da onu indirsek..
-
- Salgın Koruyucusu
Tanıdığınız bir arkadaştan istanbul.exe dosyası alıp diğeriyle değiştirmeyi deneyin
- sallabash1993
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Exe de sorun var ben başkasından aldım yaptım şaka gibi ama öyle yani
Damdan düşer gibi vurulmak isterdim bir kıza...
sorun aktif bır şekılde devam etmekte
kurulum yapıldıktan sonra güncelleme sırasında istanbul exe dosyası hata göruyor ve kullanıcı adı şifre kısmı açılmıyor
kurulum yapıldıktan sonra güncelleme sırasında istanbul exe dosyası hata göruyor ve kullanıcı adı şifre kısmı açılmıyor

zararlı değil ufak bi coin madenciliği... şere... neyse
- YASLIPLANET
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos

Bende de aynı sorun vardı. İşaretlediğim yerden indirdim, biraz uzun sürdü indirmesi ama sorun çözüldü. Şifre girme ekranı geldi.
indirdik dediğiniz yerden de çözüm sağlanmadı
sadece geçici bir çözüm olarak yukarıda da oyuncuların bahsettıklerı yolu deneyebilirisiniz

fakat burada dıkkat edılmesı gereken en önemlı nokta
yükleme sıfırdan yapılmalı ve kurulumun son evresınde sona basmadan önce klasör sayfasına girilmeli ve ist exe. salt okunur yapıldıktan sonra kurulum tamamlanmalı ve sonra oyun açılmalı.
tamamen geçici bir çözüm salt okunur kalktığı an oyuna giriş mümkün olmuyor ve tekrar salt okunur yapsanızda işe yarmıyor
bir daha sıfırdan silinip yüklenmesı ve bu adımları sil baştan yapmanız gerekmekte mlsf
sadece geçici bir çözüm olarak yukarıda da oyuncuların bahsettıklerı yolu deneyebilirisiniz

fakat burada dıkkat edılmesı gereken en önemlı nokta
yükleme sıfırdan yapılmalı ve kurulumun son evresınde sona basmadan önce klasör sayfasına girilmeli ve ist exe. salt okunur yapıldıktan sonra kurulum tamamlanmalı ve sonra oyun açılmalı.
tamamen geçici bir çözüm salt okunur kalktığı an oyuna giriş mümkün olmuyor ve tekrar salt okunur yapsanızda işe yarmıyor
bir daha sıfırdan silinip yüklenmesı ve bu adımları sil baştan yapmanız gerekmekte mlsf