Sürekli oyuncuların aile fertlerini ifşa eden xxx HK.
Sürekli oyuncuların aile fertlerini ifşa eden xxx HK.
Merhaba, Oyunu 2 yıldır Beyazköşk, Eminönü sunucusunda aktif olarak oynamaktayım. Oyunda sürekli oyuncuların aile fertlerinin ismini yazıp, numara dağıtıp kişi/kişilerin huzur ve sükûnunu bozmaktadır. Onunla da kalmayıp yönetim ekibine hakaret edip 999 gün ceza alıp 1 hafta sonra tekrardan oyunda olması çok garip. Bu kişi/kişilerin hesapları yönetimle ile ilintili olduğu her türlü izahtan varestedir. Bu konuda yanılmayı çok istiyorum. Tarafıma yönelik hakaret içerikli eylemi gerçekleştiren kişi/kişilerin ([Düzenlendi ) cezalandırılmasını talep ederim.
En son AhiEvran tarafından 12 Mar 2022 22:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Tartışmaya dönük karakter adı kaldırılmıştır.
Sebep: Tartışmaya dönük karakter adı kaldırılmıştır.
Re: Sürekli oyuncuların aile fertlerini ifşa eden xxx HK.
Kişisel bilgileri ifşa edip dağıtıyorsa mahkemeye ver canını sıkma o sıkılsınx6Tence yazdı: ↑12 Mar 2022 22:30 Merhaba, Oyunu 2 yıldır Beyazköşk, Eminönü sunucusunda aktif olarak oynamaktayım. Oyunda sürekli oyuncuların aile fertlerinin ismini yazıp, numara dağıtıp kişi/kişilerin huzur ve sükûnunu bozmaktadır. Onunla da kalmayıp yönetim ekibine hakaret edip 999 gün ceza alıp 1 hafta sonra tekrardan oyunda olması çok garip. Bu kişi/kişilerin hesapları yönetimle ile ilintili olduğu her türlü izahtan varestedir. Bu konuda yanılmayı çok istiyorum. Tarafıma yönelik hakaret içerikli eylemi gerçekleştiren kişi/kişilerin ([Düzenlendi ) cezalandırılmasını talep ederim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Johnshelby
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Yine post kasma peşindesin he post kastığın yeter mümkünse buna da cevap vermeEsadullah yazdı: ↑12 Mar 2022 23:26Kişisel bilgileri ifşa edip dağıtıyorsa mahkemeye ver canını sıkma o sıkılsınx6Tence yazdı: ↑12 Mar 2022 22:30 Merhaba, Oyunu 2 yıldır Beyazköşk, Eminönü sunucusunda aktif olarak oynamaktayım. Oyunda sürekli oyuncuların aile fertlerinin ismini yazıp, numara dağıtıp kişi/kişilerin huzur ve sükûnunu bozmaktadır. Onunla da kalmayıp yönetim ekibine hakaret edip 999 gün ceza alıp 1 hafta sonra tekrardan oyunda olması çok garip. Bu kişi/kişilerin hesapları yönetimle ile ilintili olduğu her türlü izahtan varestedir. Bu konuda yanılmayı çok istiyorum. Tarafıma yönelik hakaret içerikli eylemi gerçekleştiren kişi/kişilerin ([Düzenlendi ) cezalandırılmasını talep ederim.
Dostum şaka mısın sana geri misin ya ıq düşük belli! adam gibi sana yol gösterdik TCK bileyecek kadar cahil olduğunu bilmiyordum post kasmak istesem senin gibi herşeye burnumu sokardım gereksiz gereksiz kendin gibi. İki kişi konuşurken üçüncüye ne düşer sen iyi bilirsin, işine bakJohnshelby yazdı: ↑13 Mar 2022 00:03Yine post kasma peşindesin he post kastığın yeter mümkünse buna da cevap vermeEsadullah yazdı: ↑12 Mar 2022 23:26Kişisel bilgileri ifşa edip dağıtıyorsa mahkemeye ver canını sıkma o sıkılsınx6Tence yazdı: ↑12 Mar 2022 22:30 Merhaba, Oyunu 2 yıldır Beyazköşk, Eminönü sunucusunda aktif olarak oynamaktayım. Oyunda sürekli oyuncuların aile fertlerinin ismini yazıp, numara dağıtıp kişi/kişilerin huzur ve sükûnunu bozmaktadır. Onunla da kalmayıp yönetim ekibine hakaret edip 999 gün ceza alıp 1 hafta sonra tekrardan oyunda olması çok garip. Bu kişi/kişilerin hesapları yönetimle ile ilintili olduğu her türlü izahtan varestedir. Bu konuda yanılmayı çok istiyorum. Tarafıma yönelik hakaret içerikli eylemi gerçekleştiren kişi/kişilerin ([Düzenlendi ) cezalandırılmasını talep ederim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
forumda herkes özgür kimse ne yazacağını kimseye sormayacakJohnshelby yazdı: ↑13 Mar 2022 00:03Yine post kasma peşindesin he post kastığın yeter mümkünse buna da cevap vermeEsadullah yazdı: ↑12 Mar 2022 23:26Kişisel bilgileri ifşa edip dağıtıyorsa mahkemeye ver canını sıkma o sıkılsınx6Tence yazdı: ↑12 Mar 2022 22:30 Merhaba, Oyunu 2 yıldır Beyazköşk, Eminönü sunucusunda aktif olarak oynamaktayım. Oyunda sürekli oyuncuların aile fertlerinin ismini yazıp, numara dağıtıp kişi/kişilerin huzur ve sükûnunu bozmaktadır. Onunla da kalmayıp yönetim ekibine hakaret edip 999 gün ceza alıp 1 hafta sonra tekrardan oyunda olması çok garip. Bu kişi/kişilerin hesapları yönetimle ile ilintili olduğu her türlü izahtan varestedir. Bu konuda yanılmayı çok istiyorum. Tarafıma yönelik hakaret içerikli eylemi gerçekleştiren kişi/kişilerin ([Düzenlendi ) cezalandırılmasını talep ederim.