Su Öss bitsin bak ben sizin alayınızı nasıl öne cıkarıyorum
Ayrıca Erdinç ve Cem siz olmayınca Beşiktaş'a sövesim gelmiyor
Şampiyonda olucaz zaten alıcaz olm aklınızı
Piss Çarşılılar
Lan hystt
sen benim koyu beşiktaşlı olduğumu bilmiyorsun galiba
sunucuda nickini tam olarak söyleyebilen tek kişiyim bak
hystreically
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
tamam lalem tavsiyeni dinliyorum
artık sadece sana atlıcam hele gel bi.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Sen gel yeter ki çok çabuk unutmuşsun beni hatırlatalım tekrar ondan sonra gidersin :mrgreen:
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Öncelikle selamınaleyküm herkese merhaba ;
Bylegend için özel mesaj göndermesini söylemiştim.O hariç çoğu kişi mesaj atarak,çeşitli msn adresleri ve link paylaşımı yapıp oynadığım karakterin itemi olup olmadığı 39 mu ? 49 mu ? gibi sorular sorup canımı sıkan kişiler olmuştur.Herkes hareketlerine dikkat etmesini söyler ve uyarırım.
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Yok gülüm,bizi saf ve cahil sandılar galiba kendi ufak beyinlerince oynadığın karakterleri çalacaklar.
oyunu bırakırkan 50-60 milyon gibi para dağıttım item vs.. hala bu insanlar neyin peşinde anlamıyorum.
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon