3 sınıftan da full+full sayılacak 2-3 önemsiz eksikli karakterim var. Şu an bulunduğum sunucuda in cin top atıyo gbzler bile paso ayakta. Zevkine boss keseceğim kavga gürültüsü olmayan bi sunucu var mı bana köşk yada eö demeyin
Dofians yazdı: ↑07 Mar 2022 03:34
3 sınıftan da full+full sayılacak 2-3 önemsiz eksikli karakterim var. Şu an bulunduğum sunucuda in cin top atıyo gbzler bile paso ayakta. Zevkine boss keseceğim kavga gürültüsü olmayan bi sunucu var mı bana köşk yada eö demeyin
İn cinin top oynamasından şikayetçi olup Köşk ya da E.ö demeyin demekte ilginçmiş.
Dofians yazdı: ↑07 Mar 2022 03:34
İn cinin top oynamasından şikayetçi olup Köşk ya da E.ö demeyin demekte ilginçmiş.
arkadaş oynadığı oyunun farkında değil galiba , 70 farklı ülkede oynanan global bir oyun zannediyor tüm sunucularda hepi topu 100 200 kişi var yok zaten
Dofians yazdı: ↑07 Mar 2022 16:41
Köşkün eönün kavgası gürültüsü bitmez o yüzden gitmek istemiyorum orda oyuncu var da noluyo boss kaçırıyolar bug kesiyolar