Merhaba, Yapılan incelemeler sonrasında; Kullanıcı Sözleşmesine aykırı şekilde envantere müdahale etmeye yönelik yapılan alışverişler tespit edilmiş ve ilgili hesabınız uyarı amaçlı 30 gün kapatılmıştır. Üyeliğiniz takip sistemize eklenmiş olup devamı niteliğindeki eylemlerinizde üyeliğiniz süresiz olarak kapatılacaktır. Bu mesajınıza cevaben karakterim 30 gün sonra açıldığında içindeki tılsımlar, iksirler, bonolar silinecek mi silinmezse içindeki iksir, bonoları ne yapmam gerekiyor. Bilgisi olan biri bilgilendirirse müteşekkir olurum.
(AhiEvran) Bu soruyu sorduğum için forumda 1 günlük ceza verdiniz ve arama motorunda yazarsanız bu sorunun cevabını bulursunuz demişsiniz. Nerede bulamadım cevabını? Cevabını Buraya yazmak çok mu zor?
BU SORUNUN CEVABI NERDE?
- Johnshelby
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BU SORUNUN CEVABI NERDE?
@AhiEvran'da bu sorunun cevabıx6Tence yazdı: ↑26 Şub 2022 16:02 Merhaba, Yapılan incelemeler sonrasında; Kullanıcı Sözleşmesine aykırı şekilde envantere müdahale etmeye yönelik yapılan alışverişler tespit edilmiş ve ilgili hesabınız uyarı amaçlı 30 gün kapatılmıştır. Üyeliğiniz takip sistemize eklenmiş olup devamı niteliğindeki eylemlerinizde üyeliğiniz süresiz olarak kapatılacaktır. Bu mesajınıza cevaben karakterim 30 gün sonra açıldığında içindeki tılsımlar, iksirler, bonolar silinecek mi silinmezse içindeki iksir, bonoları ne yapmam gerekiyor. Bilgisi olan biri bilgilendirirse müteşekkir olurum.
(AhiEvran) Bu soruyu sorduğum için forumda 1 günlük ceza verdiniz ve arama motorunda yazarsanız bu sorunun cevabını bulursunuz demişsiniz. Nerede bulamadım cevabını? Cevabını Buraya yazmak çok mu zor?
Re: BU SORUNUN CEVABI NERDE?
Ben cevap vereyim burdan hiç bir cevap alamazsın . Nihat gitti Ahi ve diğerleri gittiği hafta oyun düzelir oyunu bitiren bu ekip. Kopya nın bulaşmadığı hesap kaldımı ? Kime göre neye göre blok ve ban
Lay lay lom gel bize bazı bazı dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
Sana verilecek cevaplar bunlardan ibaret
Lay lay lom gel bize bazı bazı dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
Sana verilecek cevaplar bunlardan ibaret