Hesabım banlandı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
SisliKurbaga
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Hesabım banlandı

Mesaj gönderen SisliKurbaga »

Arkadaşlar öncelikle selamlar oyuna yaklaşık 2 hafta önce tekrar başladım. Yalnız değil arkadaşlarımla beraber 4 kişi başladık ve Gaffar görevine kadar aşırı eğlenerek oyunu oynadık. Gaffar görevlerinde 2-3 gün takılsak da yardımsever arkadaşlar sayesinde 4 kişi karaköye geçmeyi başardık. Bu sırada ben şans arttırıcı aldım ve meteor bölgesinde sarraf ve madenci eşyaları toplayarak karaköy'de sattım. Bu sırada herhangi gir şüpheli davranışım olmadı. Kimseye saygısızlık yapmadım, kopya hile exploit bilmem efendi efendi oyunumu oynadım fakat 4 gün önce hesabım hiçbir açıklama olmadan bloklandı. Arkadaşlarım farkı açmamak için oynamıyorlar ve moralimiz çok bozulduğu için oyunu bırakmak üzereyiz. Bir 4 adet çemberlitaş paket alarak oyuna başladık ve 2 hafta oynamamız mümkün olmadı. Acaba bu blok sistemi hep böyle mi çalışıyor? Hesabımı ne zaman açarlar, sizde Türktelekom veya THH'ye başvurmalı mıyım? Gönderdiğim itiraza aynı otomatik mesaj geliyor sanırım.
Kullanıcı avatarı
Launcher
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Hesabım banlandı

Mesaj gönderen Launcher »

Sabah Xenotim kastım tank çar ile arkadaşla birlikte rayların başına bıraktık çarları arkadaşım durduk yere 2025 yılına kadar ban yemiş daha 57 lvl çar sebebi nedir bu ne saçmalıktır
walentin1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Anadolu

Mesaj gönderen walentin1 »

beleş maden dağıtanlardan maden aldınız büyük ihtimal yani kopya maden materyal ondan dolayı yemiş olabilirsiniz
SisliKurbaga
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SisliKurbaga »

Ayın 4.ünde hesabım banlandı ve hem foruma hem ceza desteğe yazdım. Ayın 8'inde blokunuz kaldırılmıştır diye cevap aldım fakat blok kaldırılmamıştı. Bunun üzerine foruma 3 başlık açtım ve 3. başlık sonunda forumdan bir gün banlandım. Ayrıca ayın 8'inde rutin incelemeler sonrası hesabınız açılmıştır yazan mesaja itiraz ettim ayın 8'inde ama hala bir dönüş olmadı. Kopya yapmadım sadece maden satın aldım ve kendi çektiğim madenleri sattım. Zaten meteor bölgesine giren insanlar maden çektiğimi görebilirlerdi saatlerce salak gibi maden çekip onları satmıştım. Yönetimin attığı banın üzerinden 10 gün geçti ve artık bunun keyfi bir uygulama olduğunu düşünüyorum. İyice tadım kaçtı, arkadaşlarımı rica minnet başlatmıştım onlarda oyunu bıraktılar. Bu oyuna yıllarca emek veren oyuncular bu beceriksiz yönetimi hak etmiyor. İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

hesabınız banlandıysa birşey yapmışsınızdır burda gelip ağlamayın boşa :')
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen dade1302 »

şu saatten sonra hesap banlanmalarını niye umursuyorsunuz , üzülüyorsunuz anlamadım , sanki banlanmasa oyunda ne yapacaksın ki yapacak bir şey yok :D
Kullanıcı avatarı
x6Tence
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen x6Tence »

Merhaba, Yapılan incelemeler sonrasında; Kullanıcı Sözleşmesine aykırı şekilde envantere müdahale etmeye yönelik yapılan alışverişler tespit edilmiş ve ilgili hesabınız uyarı amaçlı 30 gün kapatılmıştır. Üyeliğiniz takip sistemize eklenmiş olup devamı niteliğindeki eylemlerinizde üyeliğiniz süresiz olarak kapatılacaktır. Bu mesajınıza cevaben karakterim 30 gün sonra açıldığında içindeki tılsımlar, iksirler, bonolar silinecek mi silinmezse içindeki iksir, bonoları ne yapmam gerekiyor. Bilgisi olan biri bilgilendirirse müteşekkir olurum.
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

2 aydır ne bir şey satıyorum,ne de bir alıyorum,fiyatlar bu haldeyken ban yeme riskimiz daha yüksek. Bunun çaresine bakılması lazım,valla o kadar nakit bonom var ama ben artık bonoların herkesten silinmesini istiyorum. Oyun ne hale geldi yazıktır günahtır. Bir sevgi çiceğine 50 t çekiyorlar, gerçekten artık bu bonoların silinmesi lazım,en azından piyasa az da olsa düzelir(zaten hiç eklenmemeliydi).
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen AGRESIF »

ejedrogl yazdı: 25 Şub 2022 12:13 2 aydır ne bir şey satıyorum,ne de bir alıyorum,fiyatlar bu haldeyken ban yeme riskimiz daha yüksek. Bunun çaresine bakılması lazım,valla o kadar nakit bonom var ama ben artık bonoların herkesten silinmesini istiyorum. Oyun ne hale geldi yazıktır günahtır. Bir sevgi çiceğine 50 t çekiyorlar, gerçekten artık bu bonoların silinmesi lazım,en azından piyasa az da olsa düzelir(zaten hiç eklenmemeliydi).
50t sevgi çiçeği mi zamanında yere atıyordum onu oyun ne hale gelmiş yav
MetalV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MetalV »

AGRESIF yazdı: 25 Şub 2022 13:40
ejedrogl yazdı: 25 Şub 2022 12:13 2 aydır ne bir şey satıyorum,ne de bir alıyorum,fiyatlar bu haldeyken ban yeme riskimiz daha yüksek. Bunun çaresine bakılması lazım,valla o kadar nakit bonom var ama ben artık bonoların herkesten silinmesini istiyorum. Oyun ne hale geldi yazıktır günahtır. Bir sevgi çiceğine 50 t çekiyorlar, gerçekten artık bu bonoların silinmesi lazım,en azından piyasa az da olsa düzelir(zaten hiç eklenmemeliydi).
50t sevgi çiçeği mi zamanında yere atıyordum onu oyun ne hale gelmiş yav
yaptıkları saçmalık çünkü zaten alışverişlerde kullanılan bonolar zaten kopya ve hiçbir şey yapılmadı yıllardır. Bir sunucuda maksimum 200 bono vardı Gm erdoğan bono yazın arama motoruna görürsünüz şimdi oyunda 1 milyon tane bono var niye bir şey olmuyor kopyaysa? Çünkü tüm oyuncular ban yer.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön