1'den 59 Seviye'ye Karakter Kasma Serisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lider

1'den 59 Seviye'ye Karakter Kasma Serisi

Mesaj gönderen hakan1905 »

Merhaba dostlarım;

NEFER YOLU PROJESİ ADIYLA, 2021 Mayıs ayından, 2022 Şubat'ına kadar uzanan,
1 Seviyeden 59 Seviyeye Kadar Karakter Kasma serüvenim bugünkü paylaştığım Final videomla tamamlandı.
A'dan Z'ye görev metinlerinin tamamını okuyup, sırası ile oyundaki tüm görevleri yapıp (Karaköy Dahil), oyundaki yer ve mekanların tarihçesini anlatıp, oyunun hikayesini sizlerle birlikte çok farklı bir konseptle deneyimlemiş olduk.

Başka bir örneği bulunmayan, toplamda 5 Sezon 54 Bölümden oluşan projemi platformlarımda açtığım anketlere verdiğiniz yanıtla sizler şekillendirdiniz. Ne istediyseniz, büyük bir zevkle ve azimle seri boyunca uyguladım.

İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzda, Youtube'da ''Öğretici İçerik'' Kategorisinde eşsiz bir proje tamamladık. İKV oyuncularına ve camiamıza armağan olsun. Hayat anlardan ve anılarda ibaret. Yıllar boyu izler, anılarınızı tazelersiniz inşallah.

Yöneticilerimiz 49-59 seviye arasındaki görev rehberi çekimlerini yakında tamamladığında, hangi görev için kimlerle konuşmak gerekli, gidilecek yollar-bölgeler neresi, yok edilmesi gereken slot ve boss'lar nerede...gibi birçok konu hakkında da net kaynak ayarlanmış olacak. Bu çalışmayı da merakla bekliyoruz.

O çalışma henüz hazırlanırken, NY projemin 49-59 arasındaki bölümleri detaylı olarak işlenmiş, özellikle oyuna geri dönen ve Karaköy'ü hiç tecrübe etmemiş oyuncular için önemli bir kaynak olacaktır.

Bugün ''İlk Gösterim'' olarak sizlerle birlikte S5B17 Finalini canlı olarak izledim, canlı olarak yorumlarınızı cevaplandırdım.
Final bölümünü buraya bırakıyorum, en baştan izlemek isteyenler açıklama kısmındaki Oynatma Listesi linklerine göz atabilirler.

Sevgilerimle...
Senator | Senatorlider

[YouTube]https://www.youtube.com/watch?v=RTLo380hQnQ[/YouTube]
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
bioyuncu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Game over

Re: 1'den 59 Seviye'ye Karakter Kasma Serisi

Mesaj gönderen bioyuncu »

hakan1905 yazdı: 24 Şub 2022 19:27 Merhaba dostlarım;

1 Seviyeden 59 Seviyeye Kadar Karakter Kasma serüvenim bugünkü paylaştığım Final videomla tamamlandı.
A'dan Z'ye görev metinlerinin tamamını okuyup, sırası ile oyundaki tüm görevleri yapıp (Karaköy Dahil), oyundaki yer ve mekanların tarihçesini anlatıp, oyunun hikayesini sizlerle birlikte çok farklı bir konseptle deneyimlemiş olduk.

Başka bir örneği bulunmayan, toplamda 5 Sezon 54 Bölümden oluşan projemi platformlarımda açtığım anketlere verdiğiniz yanıtla sizler şekillendirdiniz. Ne istediyseniz, büyük bir zevkle ve azimle seri boyunca uyguladım.

İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzda, Youtube'da ''Öğretici İçerik'' Kategorisinde eşsiz bir proje tamamladık. İKV oyuncularına ve camiamıza armağan olsun. Hayat anlardan ve anılarda ibaret. Yıllar boyu izler, anılarınızı tazelersiniz inşallah.

Yöneticilerimiz 49-59 seviye arasındaki görev rehberi çekimlerini yakında tamamladığında, hangi görev için kimlerle konuşmak gerekli, gidilecek yollar-bölgeler neresi, yok edilmesi gereken slot ve boss'lar nerede...gibi birçok konu hakkında da net kaynak ayarlanmış olacak. Bu çalışmayı da merakla bekliyoruz.

O çalışma henüz hazırlanırken, NY projemin 49-59 arasındaki bölümleri detaylı olarak işlenmiş, özellikle oyuna geri dönen ve Karaköy'ü hiç tecrübe etmemiş oyuncular için önemli bir kaynak olacaktır.

Bugün ''İlk Gösterim'' olarak sizlerle birlikte S5B17 Finalini canlı olarak izledim, canlı olarak yorumlarınızı cevaplandırdım.
Final bölümünü buraya bırakıyorum, en baştan izlemek isteyenler açıklama kısmındaki Oynatma Listesi linklerine göz atabilirler.

Sevgilerimle...
Senator | Senatorlider

Baştan sona izledim gerçekten çok güzel izlemediyseniz kesinlikle tavsiye ederim hakan kardeşim bence ikv'nin en iyi içerik üreticisi :blush:
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bioyuncu yazdı: 24 Şub 2022 20:11
hakan1905 yazdı: 24 Şub 2022 19:27 Merhaba dostlarım;

Sevgilerimle...
Senator | Senatorlider

Baştan sona izledim gerçekten çok güzel izlemediyseniz kesinlikle tavsiye ederim hakan kardeşim bence ikv'nin en iyi içerik üreticisi :blush:
Çok teşekkür ederim, iyi seyirler hepinize :heart_eyes:
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
eskibiri01
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: WGS

Mesaj gönderen eskibiri01 »

Başarılarınızın devamını dilerim yakın zamanda Muhammed Yeşilmen ile yayın olacak mı?
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

eskibiri01 yazdı: 24 Şub 2022 20:22 Başarılarınızın devamını dilerim yakın zamanda Muhammed Yeşilmen ile yayın olacak mı?
Siz isterseniz, her şey olabilir. Teşekkürler :blush:
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
magapa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen magapa »

Eline emegine sağlık kardesim

Eee oyuna gelecek güncelleme ile ilgili bilgileri ne zaman paylaşacaksın, sırları bizle de paylaş artık ;)
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

magapa yazdı: 25 Şub 2022 00:49 Eline emegine sağlık kardesim

Eee oyuna gelecek güncelleme ile ilgili bilgileri ne zaman paylaşacaksın, sırları bizle de paylaş artık ;)
İstanbul Kıyamet Vakti resmi sitesindeki duyuruları takip etmek, gelecekteki çalışmaları en doğru şekilde öğrenebileceğimiz tek kaynaktır. :relaxed:
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Çok güzel. Sosyal medya üzerinden İKV Dünyasına bir nevi destekte bulunman dahi muhteşem.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Esadullah yazdı: 26 Şub 2022 22:41 Çok güzel. Sosyal medya üzerinden İKV Dünyasına bir nevi destekte bulunman dahi muhteşem.
Çok teşekkürler O:-)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön