Perihan'dan Gediz'e Mektup

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lider

Perihan'dan Gediz'e Mektup

Mesaj gönderen hakan1905 »

Güneş [57] seviye görevinde oyunumuzun birçok yeri ve mekanında olduğu gibi, Çare Kliniği'nin ilerisindeki Laboratuvar bölümünde Yılan'ın (Perihan Hanım) Gediz Bey'e yazdığı (Vananın sağında duvardaki mektuba yaklaştığınızda göreceksiniz, ekranınıza doğru büyüyor.) mektup detayını sizlerle paylaşmak istedim. Tüm bu kötülük ve kıyametin içerisinde bile canlı kalmayı başarabilmiş bir aşk!

NOT: Forumdaki bu konum, Nefer Yolu projemin 5. Sezon 16. Bölümdeki çekimlerim esnasında tarafımca oluşturulmuştur.

Sizlere bu konuyu paylaşabilmek için yoğun bir çalışma yaptım. Detayları severiz. Umarım hoşunuza gider.

[Ek:1] İlk olarak mektubu Laboratuvardaki göreceğimiz nokta burası.
Resim

[Ek:2] Mektup, ekranınıza doğru büyüyecektir. Fakat okumanız için defalarca beklemeniz gerekiyor.
Beklemeyin diye SS aldım, fotoğrafı birkaç filtre ve bazı düzenlemelerin ardından kırpıp okunacak hale getirdim.

Resim

[Ek:3] Okuması biraz zor olduğu için mektubun kopyasını, imla ve yazım hatalarını ortadan kaldırarak M. World'de rahat okuyun diye yazdım.
Resim

Nefer Yolu projemde, benzer birçok detaya değindiğimiz ve gösterdiğimiz onlarca an var. 1. Sezondan itibaren izleyerek deneyimleyebilirsiniz. Karaköy ilk geldiğinde de sağ olsun, [DEV] Nerull Nihat ÖZPAY abim oyundaki detayları videomda göstermişti, o anları da Youtube ''Onlive Games'' kanalımdan izleyebilirsiniz.

2. NOT: Perihan Hanım ve Gediz Bey bir gün evlilik işini tamamlayacak olursa, pasta ve takı merasimine birlikte gideriz. :blush:

Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar dilerim.
Sevgiler..

Senator | Senatorlider
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Re: Perihan'dan Gediz'e Mektup

Mesaj gönderen Esadullah »

Kardeşim ellerine sağlık. Yanlız merak ettiğim bir husus var; Fotoğrafı nasıl bulabildin?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen dade1302 »

IIMUCKII yazdı: 22 Şub 2022 14:23 konu dışına taşır mısınız forum yetkileri!!!
taşımasınlar , oyuna yeni güncelleme gelecek mi konusunun altına iliştirsinler :D
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

hiç güleceğim yoktu :')

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

IFonQzrail yazdı: 22 Şub 2022 15:00
hiç güleceğim yoktu :')
Hep birlikte gülelim de boşa gitmesin! :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Esadullah yazdı: 22 Şub 2022 13:40 Kardeşim ellerine sağlık. Yanlız merak ettiğim bir husus var; Fotoğrafı nasıl bulabildin?

Paylaşımın en başında Kırmızı renk ile dikkatinizi çekecek bir NOT bırakmıştım. Notu okumanız halinde sizler de fotoğrafı nasıl bulacağınızı videoda net olarak göreceksiniz. Teşekkürler :blush:
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön