Güneş [57] seviye görevinde oyunumuzun birçok yeri ve mekanında olduğu gibi, Çare Kliniği'nin ilerisindeki Laboratuvar bölümünde Yılan'ın (Perihan Hanım) Gediz Bey'e yazdığı (Vananın sağında duvardaki mektuba yaklaştığınızda göreceksiniz, ekranınıza doğru büyüyor.) mektup detayını sizlerle paylaşmak istedim. Tüm bu kötülük ve kıyametin içerisinde bile canlı kalmayı başarabilmiş bir aşk!
NOT: Forumdaki bu konum, Nefer Yolu projemin 5. Sezon 16. Bölümdeki çekimlerim esnasında tarafımca oluşturulmuştur.
Sizlere bu konuyu paylaşabilmek için yoğun bir çalışma yaptım. Detayları severiz. Umarım hoşunuza gider.
[Ek:1] İlk olarak mektubu Laboratuvardaki göreceğimiz nokta burası.
[Ek:2] Mektup, ekranınıza doğru büyüyecektir. Fakat okumanız için defalarca beklemeniz gerekiyor.
Beklemeyin diye SS aldım, fotoğrafı birkaç filtre ve bazı düzenlemelerin ardından kırpıp okunacak hale getirdim.
[Ek:3] Okuması biraz zor olduğu için mektubun kopyasını, imla ve yazım hatalarını ortadan kaldırarak M. World'de rahat okuyun diye yazdım.
Nefer Yolu projemde, benzer birçok detaya değindiğimiz ve gösterdiğimiz onlarca an var. 1. Sezondan itibaren izleyerek deneyimleyebilirsiniz. Karaköy ilk geldiğinde de sağ olsun, [DEV] Nerull Nihat ÖZPAY abim oyundaki detayları videomda göstermişti, o anları da Youtube ''Onlive Games'' kanalımdan izleyebilirsiniz.
2. NOT: Perihan Hanım ve Gediz Bey bir gün evlilik işini tamamlayacak olursa, pasta ve takı merasimine birlikte gideriz.
Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar dilerim.
Sevgiler..
Esadullah yazdı: ↑22 Şub 2022 13:40
Kardeşim ellerine sağlık. Yanlız merak ettiğim bir husus var; Fotoğrafı nasıl bulabildin?
Paylaşımın en başında Kırmızı renk ile dikkatinizi çekecek bir NOT bırakmıştım. Notu okumanız halinde sizler de fotoğrafı nasıl bulacağınızı videoda net olarak göreceksiniz. Teşekkürler