Oyunun Gizemleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
SamurayS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: ...

Oyunun Gizemleri

Mesaj gönderen SamurayS »

Meraba sevgili ikv oyuncuları oyunla ilgili videolar izlerken hep saçma şeylere ulaştım örnek verecek olursam meran tanıtım videosunu izlerken saliselik bir kısımda illüminati sembolüne benzer şeyler gördüm. Daha sonra hakirin seslendiği videoyu izlerken ise ülkemizde baş gösteren ırk sorunlarına benzer size kardeş olduğunuzu söylediklerinde sakın inanmayın gibi sözcükler. oyun içerisinde ufak bi kutuplaşmaya yol açan insanlara ban cezası veriliyor fakat farkedilmese de büyük bir kutuplaşmaya yol açabilecek seslendirmeler felan kullanılıyor. Fikri Olan Konuya Yazabilir.

https://youtu.be/_Rww0GCDN9E
Kullanıcı avatarı
Erronblack
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Solo Turk

Re: Oyunun Gizemleri

Mesaj gönderen Erronblack »

Tarkan, Athena Gökhan ve Cem Yılmaz der susarım.
AnkarasızNamık
IIDuZeNBaZII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIDuZeNBaZII »

Merandaki semboller antik mısır sembolleriyle aynı ve illüminatiyle bağdaştırmak saçma. Hakirin sözü ise insanlar ve fareler arasındaki savaşa binaen söylenmiş. Ülkemizin durumuyla uzaktan yakından alakası olduğunu düşünmüyorum. Ya oyunu körü körüne sadece slot boss keserek oynuyorsunuz ya da hikayeyi okuyup anlamadığınızı düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Lider

Mesaj gönderen hakan1905 »

SamurayS yazdı: 19 Şub 2022 19:12 Meraba sevgili ikv oyuncuları oyunla ilgili videolar izlerken hep saçma şeylere ulaştım örnek verecek olursam meran tanıtım videosunu izlerken saliselik bir kısımda illüminati sembolüne benzer şeyler gördüm. Daha sonra hakirin seslendiği videoyu izlerken ise ülkemizde baş gösteren ırk sorunlarına benzer size kardeş olduğunuzu söylediklerinde sakın inanmayın gibi sözcükler. oyun içerisinde ufak bi kutuplaşmaya yol açan insanlara ban cezası veriliyor fakat farkedilmese de büyük bir kutuplaşmaya yol açabilecek seslendirmeler felan kullanılıyor. Fikri Olan Konuya Yazabilir.

https://youtu.be/_Rww0GCDN9E
Kıyamet kopmuş İstanbul dünyasındayız. Baştan sona kim ne demiş, hikaye nasıl işliyor öğrenmeniz gerekli. Farklı yere çekilmesi anlamsız.
Youtube Onlive Games Nefer Yolu serime göz atabilirsiniz. Anonslar, metinler, sözler... Her şeyi okuduk, duyurduk. Bilgilenirsiniz.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön