Klan değiştirme ürünü
-
- Salgın Koruyucusu
Klan değiştirme ürünü
Uzun zaman önce Bu Klan Değiştirme ürününü kullanarak Lodostan Arz klanina geçmiştim. Oyunda arz klanindan çıkarak klansiz oldum suan Arz muhafızı ile konuşarak klana katil desem RÜTBEM ve ŞANIM gider mi böyle bir hata var olduğu efsanesi dönüyor oyunda deneyen var mı arkadaşlar ?
Re: Klan değiştirme ürünü
klan değiştirme ile geçmen lazım
- MAJESTE
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Evet sıfırlanacaktır. Klan değiştirme ürününü kullanarak sorunsuz geçiş yapabilirsin.
--------------------------------------------------------------------------------------------

- MuratYABANGULU
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: PREMİUM
Eğer önceden tamamı lodos kasılmış ise lodosa direk geçiş yapabilirsin ama arz klanına ürün kullanman gerekir. Ama sen yinede hata payı bırakmamak için ürün kullanmanı tavsiye ederim.
MURATYABANGÜLÜ
Klan Değiştirme Ürünü ile değiştirmen gerekiyor, aksi taktirde evet gidernirvanx236 yazdı: ↑15 Şub 2022 23:44 Uzun zaman önce Bu Klan Değiştirme ürününü kullanarak Lodostan Arz klanina geçmiştim. Oyunda arz klanindan çıkarak klansiz oldum suan Arz muhafızı ile konuşarak klana katil desem RÜTBEM ve ŞANIM gider mi böyle bir hata var olduğu efsanesi dönüyor oyunda deneyen var mı arkadaşlar ?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
vay be ürünün tek kullanımlık olduğunu bilmiyordum.