Ben bir Galatasaray taraftarıyım.Şu anki durumu analiz edecek olursak;
Galatasaray bugünkü trabzon maçını kazanırsa bursanında zayıf denizli karşısında kazanacağını düşünürsek Muhteşem derbi sezonun kilit maçı olacak.Özelliklede fenerbahçe açısından tamam ya da devam maçı olacak.Ben böyle düşünüyorum.Akşamki fb - antep maçını izledim.fenerbahçe maça istekli başladı , ama pozisyon yaratmakta çok güçlük çekti ve tek bir net pozisyonu yok istatiski veriler bunu söylüyor.Zaten oynanan futbolu anlamış değilim , fb ilk önce savunmaya önem veriyor dikkat edin maçlarında öncelikle gol yememeyi düşünüyor atak yapmıyor bile diyebiliriz.Neden 1-0 kazanıyor sanıyorsunuz fb pozisyona girip atamıyor mu? Hayır... pozisyon yaratamıyor çünkü sadece savunma yapıyor karambole veya bireysel yeteneklerle gol buluyor sonrada skorun üstüne yatıyor fb son haftalarda bunu gözlemledim.Tekrar söylüyorum fb için Galatasaray maçı tamam ya da devam maçı olacak.Son olarak maçtaki net yorumuma ve ilk muhtemel 11'lere geçeyim.Maça Galatasarayın baskılı başlaması lazım.Ve en önemlisi ilk 20 dk içinde 1 gol bulması lazım.Sonra maçı biraz rolantiye alabilir.Bireysel hatalar yapmassak ilk yarıyı önde kapatırız.2. yarıya fb istekli başlayacaktır.Golü aramaya gidecektir ancak dengeli çıkacak olan fb az adamlada ileri gitse bireysel yetenek , duran top yada savunmanın hatası ile bir gol bulabilir.Skor 1-1 şuan.Galatasarayın usta ayakları JO - BAROS - ARDA - ELANO - KEİTA Sahneye çıkacaktır maçın sonlarına dogru.Ve Galatasaray inanılmaz bir baskı kuracak ve taraftarın desteği ile bir gol bulacak ve bu skoru koruyup maçı 2-1 KAZANACAKTIR.Tahminim bu arkadaşlar.İddialıyım bu skorun tutacağına inanıyorum.Tutarsa buyrun gelin tebrik edin.Maçtan sonra herkes görecek maç 2*1 bitecek.Gs kazanacak.Son olarak iki takımında çıkması gereken 11'leri belirteyim
Galatasaray 1-Leo Franco
2-Hakan Balta
3-Servet Çetin
4-Lucas Neill
5-Sabri Sarıoğlu
6-Mustafa Sarp
7-Barış Özbek
8-Arda Turan
9-Elano Blumer
10-Abdul Kader Keita
11-Jo Alves
Bir Fenerbahçeli olarak Mecdiyeköyden Puan veya Puanlarla Döneceğimze İnanıyorum..
Tarih tekkerrürden İbarettir..Bi Geçmişe gişttğimiz Zaman Bakınız..
Yıl 2001 Fenerbahçe en kötü Sezonunu Geçiroyor.. 6 Kasım Ve Fenerbahçe ligde 7. gs İse Farkı Açmış Şampiyonluğa
Oynuo Ve Avrupadada Süper bir takım Ve batista- Hakan ünsal-Arif- Ergün pembe - jardel - hagi süper bi tkaım o zaman
Türkiye deki En iyi takımı Diyebilirim ..
Maç Başladı .. Gs İlk 15 Dk Üstünlük Sağladı.Biz Tucnayla golü bulduk bi kontra atak ve gol Gs Hemen Stres Yapıp
Dahada İleri Bastı Ve Devamında gollleri bulduk...
Fatih terimin Hücuma Daha sonradan 3 oyuncu daha Katması FArkın Açılmasında Çok Büyük Rol oynadı Ama Defansımız Kuwetliydi Ayrıca Gs fazla POzisyona giriyordu ama kaleyi tuttruamıodu.Bu Bir Örnektir..
2. olarak Yıl 2004 Gs İle Şampiyonluğa Oynuyoruz O yıl... Maç Ali SAmiyende..
Tüm otoriterler Gs nin Galip Geleceğini Diyordu.
Maç Başladğınıda Gs Bunu Onaylıycak Gibi Gözüksede Bi Tane Defansın arkasıan Atılan Topta Nobrenin Vuruşu Ağlarla Buluşmuştu. Mondragonun üzerinden..
Ve Maçın üstüne yatmıştık Gs Son 15 Dk Tek Kale Bile Oyn asa Skor Deişmedi 0-1 Fb galip..
Aynı Sezonun 2. Yarısında Biz Kadıköyde Gs nin favoi Olduğu Maçta 4-0 Yenidk.. Hemde Tek Kale Oynadık Çok rahattık Gsnin üzerinde Aşırı Baskı vArdı Çünkü..
Geçen Sene Oynan Maçta Aynı oldu 4-1 Yenmiştik Sanırsam ..
Son 10 Sendeki Tüm Maçlar Fb kötü Oynasada Yeniyor.. Ve Futbolda önemli olan bence kötü oynasanızda Mutlak Galibeyt
Çünkü Tarih hiçbir Zaman 2. Leri Hatırlamaz...
Şuana gelelim Ben Fenerbahçe nin Şampiyon olacağına İnanmıyorum. Ama Gs de olamaz Diye düşnüyorum..
Bizim Şansımız Tek Gs ye tutar..
Ve Mecdiyeköydeki Maç Ya 0-0, 1-1 Yada 1-0 Bizim olacaktır Yani Alt Oynayın bu maça xD FEnerbahÇe nin İlk 11 i
1-Volkan
2-Lugano
3-Bilica [bnce önder oynamalı ama olsun ]
4- A.Santos
5-G.Gönül
6-Emre Belezoğlu
7-Özer
8-G.Wederson
9-M.Topuz Veya Deivid
10- Alex
11- D.guiza [Gol Atacak Tahminim ]
Gs nin İlk 11 i
1-Leo Franco
2-Servet
3-Neill
4-Sabri
5- Emindeilim ama Barış Dio Reader Barış olsun..
6- Hakan Balta
7- Mehmet topal mı ne o oynar xD
8- Arda
9-Keita Sağ
10-Kewel [Gs yle pek ilgilenmediğimi çin bilmiyorum Sakattı galiba] Sol
11-Baros