Lag Problemi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
sonrdmr44
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: LAG SORUNU EÖ ÇILDIRMIŞ DURUMDA

Mesaj gönderen sonrdmr44 »

Gerçekten artık yeter!!!
Duzeltsinler artık lag olayını.
Para veriyoruz zaman harcıyoruz böyle saçmalık mı olur ?
Kullanıcı avatarı
rembrandt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rembrandt »

Soldierblue yazdı: 29 Oca 2022 22:45 BU LAG SORUNU ARTIK BİZİ ÇİLEDEN ÇIKARIYOR HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORUZ BARİ AKARIM YAPMAK İSTİYEN İNSANLARA ÜCRETSİZ AKTARIM VERİLSİN!!!
nereye gideceksin ki diğer sunucular bomboş beyaz köşkte hafif bir canlılık var sadece ordada lag sorunu hala bitmiş değil
APARTMAN LAMBASININ BİLE FARK ETMEDİĞİ İNSANLARLA UĞRAŞIYORUZ ...
LOSTinSPACee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen LOSTinSPACee »

Oyuna artık girmiyorum. Cidden şu lag yüzünden iğrenç oldu.
Düzelene kadar da oyuna stop diyoruz.
Kullanıcı avatarı
blod4747
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen blod4747 »

orkun065 yazdı: 29 Oca 2022 22:41 LAG SORUNUNA ARTIK Bİ AÇIKLAMA YADA DÜZELTME YAPILSA ÇOK İYİ OLUR OYUNUN GİDİŞ HATTI BENCE KÖTÜ OLMAYA BAŞLADI EÖ OYUNCULARIDA BUNDAN SIKILMAYA BAŞLADI ARTIK LÜTFEN ŞU GÖREVİNİZİ İYİ YAPARSANIZ SEVİNİRİZ GEREĞİNİ YAPIN
YA NERDE BU YÖNETİM NERDE BU DEVELOPER EMİNÖNÜ SUNUCUNDA AŞIRI LAG VAR OYNANMIYOR ÇAR YÜRÜMÜYO GERÇEKTEN BIKTIK YA NEDEN AÇIKLOAMA OLMUYO DÜZELTİN ARTIK
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

blod4747 yazdı: 29 Oca 2022 23:08
orkun065 yazdı: 29 Oca 2022 22:41 LAG SORUNUNA ARTIK Bİ AÇIKLAMA YADA DÜZELTME YAPILSA ÇOK İYİ OLUR OYUNUN GİDİŞ HATTI BENCE KÖTÜ OLMAYA BAŞLADI EÖ OYUNCULARIDA BUNDAN SIKILMAYA BAŞLADI ARTIK LÜTFEN ŞU GÖREVİNİZİ İYİ YAPARSANIZ SEVİNİRİZ GEREĞİNİ YAPIN
YA NERDE BU YÖNETİM NERDE BU DEVELOPER EMİNÖNÜ SUNUCUNDA AŞIRI LAG VAR OYNANMIYOR ÇAR YÜRÜMÜYO GERÇEKTEN BIKTIK YA NEDEN AÇIKLOAMA OLMUYO DÜZELTİN ARTIK
Başka oyunmu yok illa ikv girmek zorundamısın ?
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
orkun065
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Rotasızlar

Mesaj gönderen orkun065 »

ıkv
En son orkun065 tarafından 30 Oca 2022 00:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bykatliam oOoAkiFBeYoOo
Kullanıcı avatarı
orkun065
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Rotasızlar

Mesaj gönderen orkun065 »

Equalero yazdı: 30 Oca 2022 00:00
Başka oyunmu yok illa ikv girmek zorundamısın ?
BİZ BURDAYIZ DOSTUM SEN FARKLI OYUN OYNA
Bykatliam oOoAkiFBeYoOo
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Dostum bilgisayar donanımın nasıl?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Anahtar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

OYUN GERİ SARIYOR

Mesaj gönderen Anahtar »

2 SEFERDİR BEYAZKÖŞK SUNUCUSUNDA METEOR GÖREVLERİNE BAŞLIYORUM O KADAR İTEM DÜŞÜRÜYORUM EFSUNLU BİRDEN OYUNDAN DÜŞÜYORUM GİRDİĞİMDE 2 GÜN ÖNCE BIRAKTIĞIM YERE ATIYOR O KADAR UĞRAŞTIK ZATEN OYUNCU AZ 2 3 KİŞİ BULMUŞTUM GRUP OLACAK :(
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Re: OYUN GERİ SARIYOR

Mesaj gönderen Esadullah »

Anahtar yazdı: 12 Şub 2022 16:08 2 SEFERDİR BEYAZKÖŞK SUNUCUSUNDA METEOR GÖREVLERİNE BAŞLIYORUM O KADAR İTEM DÜŞÜRÜYORUM EFSUNLU BİRDEN OYUNDAN DÜŞÜYORUM GİRDİĞİMDE 2 GÜN ÖNCE BIRAKTIĞIM YERE ATIYOR O KADAR UĞRAŞTIK ZATEN OYUNCU AZ 2 3 KİŞİ BULMUŞTUM GRUP OLACAK :(
Butür durumlarda ESC ile çık gir yapmanı öneririm.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön