Büyük Büyücü Tartışma Konusu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Büyük Büyücü Tartışma Konusu

Mesaj gönderen Equalero »

Merhaba;

Dikkat ettiyseniz Büyük Büyücü Büyücü ve şifacı Sınıfına direk tek atarken hatta 200.000 civarında absürt bir hasar verirken Tanklara vurduğunda 60 canı falan kalıyor.

Tabiki direnç ile alakalı bir durum ama direnç 0 Ken 200.000 bin vurup 300 ken 24.000 bin vurması arasındaki mantığı bulamadım.

Hatta üzerinde asit etkisi varken direncimi düşürüyor acaba 2. 3 asit etkisinden sonra Can kurtaran bile fayda etmiyor...
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
denno
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Büyük Büyücü Tartışma Konusu

Mesaj gönderen denno »

Equalero yazdı: 02 Oca 2022 11:44 Merhaba;

Dikkat ettiyseniz Büyük Büyücü Büyücü ve şifacı Sınıfına direk tek atarken hatta 200.000 civarında absürt bir hasar verirken Tanklara vurduğunda 60 canı falan kalıyor.

Tabiki direnç ile alakalı bir durum ama direnç 0 Ken 200.000 bin vurup 300 ken 24.000 bin vurması arasındaki mantığı bulamadım.

Hatta üzerinde asit etkisi varken direncimi düşürüyor acaba 2. 3 asit etkisinden sonra Can kurtaran bile fayda etmiyor...
Kritik zırhı denen birşey var oyunda =)
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Cankurtarann »

boşver kanka, büyücüye de tek atmayacaksa savaşçıları oyundan iyice silelim.
Kullanıcı avatarı
murderlife43
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Discord: murderking43

Mesaj gönderen murderlife43 »

Şifa oynayan biri olarak boss keserken 240 puan asit direnç vermeyenleri kınıyorum. 300+240 verince 10 canla hayatta kalıyor en azından ilk vuruşta ölüp ortalığı karıştırmıyor.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

murderlife43 yazdı: 17 Oca 2022 19:13 Şifa oynayan biri olarak boss keserken 240 puan asit direnç vermeyenleri kınıyorum. 300+240 verince 10 canla hayatta kalıyor en azından ilk vuruşta ölüp ortalığı karıştırmıyor.
Kendi dirençlerini ayarlamadan, her etkiyi ve tepkiyi biz Şifacılardan bekleyen birilerinden BB kesmeyi beklemeyin.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön