Oyun içi öneri.!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
RegnumBelga
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Noel babadan ne istedim ?

Mesaj gönderen RegnumBelga »

Bir yeni grup bolgesi
yeni gozlukler
yeni maraton ayakkabilar grup bolgesinden cikan..

Siz ne istediniz noel babadan ?
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Re: Noel babadan ne istedim ?

Mesaj gönderen Sonne »

RegnumBelga yazdı: 16 Ara 2021 22:36 Bir yeni grup bolgesi
yeni gozlukler
yeni maraton ayakkabilar grup bolgesinden cikan..

Siz ne istediniz noel babadan ?
Benim için bi met 2 3 ister misin, fazlasında gözüm yok.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
Sociologist
Eppur Si Muove
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Re: Şaka bi tarafa

Mesaj gönderen Sonne »

Noter yazdı: 15 Ara 2021 08:41 pek çok oyuncunun haklı olarak oyun ile ilgili geliştirme talebi var ancak teknik ekip olmadığından bu söz konusu değil. bunu çoğumuz biliyoruz. geçmişe özlem duyan oyuncular için 29-39-49 özel bir şey yapılmayacağı açık . ancak şunu düşünmeden edemiyorum.
exp durdurma ürünü yapılamaz mı ? bu ürün pek çok kişinin talebini kısmen çözecektir. ayrıca gerek oyun içi piyasa gerek akçe anlamında oyuna yeni bir soluk getirecektir. 39 lvl karakterime alabildiğine parlak basmak istiyorum artık . 54 lvl çt li karakterimle bölgelere girmek istiyorum . karakterler fullenince ,savaş sıkınca , ticaret bitince insanlar geçmişi hatırlıyor haliyle.
şaka bi tarafa balıkçı idrise hakir,bb,hidra indirmekten zor mu bu husus ? exp arttırıcı ürün var ,exp durduran ürünü kısa zamanda bekliyorum...
Harfi harfine katılıyorum, gerekirse plus gibi süreli olsun fark etmez basıcam parayı 1 senelik alıcam yeter ki gelsin şu tarz bi' ürün.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
Sociologist
Eppur Si Muove
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Re: Şaka bi tarafa

Mesaj gönderen Equalero »

Göster
Sonne yazdı: 17 Ara 2021 09:34
Noter yazdı: 15 Ara 2021 08:41 pek çok oyuncunun haklı olarak oyun ile ilgili geliştirme talebi var ancak teknik ekip olmadığından bu söz konusu değil. bunu çoğumuz biliyoruz. geçmişe özlem duyan oyuncular için 29-39-49 özel bir şey yapılmayacağı açık . ancak şunu düşünmeden edemiyorum.
exp durdurma ürünü yapılamaz mı ? bu ürün pek çok kişinin talebini kısmen çözecektir. ayrıca gerek oyun içi piyasa gerek akçe anlamında oyuna yeni bir soluk getirecektir. 39 lvl karakterime alabildiğine parlak basmak istiyorum artık . 54 lvl çt li karakterimle bölgelere girmek istiyorum . karakterler fullenince ,savaş sıkınca , ticaret bitince insanlar geçmişi hatırlıyor haliyle.
şaka bi tarafa balıkçı idrise hakir,bb,hidra indirmekten zor mu bu husus ? exp arttırıcı ürün var ,exp durduran ürünü kısa zamanda bekliyorum...
Harfi harfine katılıyorum, gerekirse plus gibi süreli olsun fark etmez basıcam parayı 1 senelik alıcam yeter ki gelsin şu tarz bi' ürün.

Bunun gerçekleşmesi çok zor bir ihtimal gibi duruyor ama Eminönü bölgesinde Canları hasarları yüksek bombacı ve liderlerle savaştık böyle Bir güncellemenin sığınak ve migrat için gelmesi 2 bölgeninde tamamen baştan sona düzenlenip takı setleri 55 levele göre entegre edilme bir değişiklik olur diye düşünüyorum.

Ama hareket hızının artması kesinlikle gelmemesi gerekiyor savaşın dengesini bozabilir.
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Oyun içi öneri.!

Mesaj gönderen ejedrogl »

Ülkenin sunucuları neden geri sarmıyor ya😂😂 şu dolarla, Euroyu kopyalayılım,değersizleştirelim😂😂
Astarastar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

karaköy

Mesaj gönderen Astarastar »

çantayı açıp iksir içiyoruz oyundan düşüyoruz tekrar oyuna girdiğimizde iksir yok böyle 50 tane iksirim gitti oyunu düzelteceklerine abuk sabuk şeylerle uğraşıyorlar tek bildikleri milleti suçsuz olanları banlamak abuk sabuk etkinlikler 4 sene olmuş karaköy geleli hala forumda karaköy çıktı reklamı 4 senedir aynı reklam yeni bölgenin adı bile geçmiyor ne zaman gelecek belli değil anlatıyoruz anlamıyorlarda

abuk sabuk entel dantel etkinlikleri insanları oyalamayı bırakında yeni bölge getirin oyuna 4 sene oldu 2022 ilkbaharda yeni bölgenin gelmesi lazım artık sallamayın
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Re: karaköy

Mesaj gönderen Equalero »

Astarastar yazdı: 30 Ara 2021 11:33 çantayı açıp iksir içiyoruz oyundan düşüyoruz tekrar oyuna girdiğimizde iksir yok böyle 50 tane iksirim gitti oyunu düzelteceklerine abuk sabuk şeylerle uğraşıyorlar tek bildikleri milleti suçsuz olanları banlamak abuk sabuk etkinlikler 4 sene olmuş karaköy geleli hala forumda karaköy çıktı reklamı 4 senedir aynı reklam yeni bölgenin adı bile geçmiyor ne zaman gelecek belli değil anlatıyoruz anlamıyorlarda

abuk sabuk entel dantel etkinlikleri insanları oyalamayı bırakında yeni bölge getirin oyuna 4 sene oldu 2022 ilkbaharda yeni bölgenin gelmesi lazım artık sallamayın
Arkadaş buralardan değil herhalde sağır sultan duydu hocam oyuna güncelleme gelmeyeceğini..
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Erdem55
İskele Babası
İskele Babası

MERAKTAN

Mesaj gönderen Erdem55 »

Şuan ikv ile ilgile türk telekoma geliştirmek amacaciyla her hangi bir bilgi yada baskı yapiliyormu oyun hakkinda türk telekoma bilgi veriliyormu
Kullanıcı avatarı
campazzo
İskele Babası
İskele Babası

Re: MERAKTAN

Mesaj gönderen campazzo »

Erdem55 yazdı: 11 Oca 2022 14:17 Şuan ikv ile ilgile türk telekoma geliştirmek amacaciyla her hangi bir bilgi yada baskı yapiliyormu oyun hakkinda türk telekoma bilgi veriliyormu
dostum bu yazdıklarımızın o kadar önemi yok ki tüm yazdıklarımız boşa yer kaplamasın diye 1 konunun altına toplanıyor :D sana öyle açıklayayım sen anla.
Kullanıcı avatarı
Materyalist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: MERAKTAN

Mesaj gönderen Materyalist »

campazzo yazdı: 11 Oca 2022 14:43
Erdem55 yazdı: 11 Oca 2022 14:17 Şuan ikv ile ilgile türk telekoma geliştirmek amacaciyla her hangi bir bilgi yada baskı yapiliyormu oyun hakkinda türk telekoma bilgi veriliyormu
dostum bu yazdıklarımızın o kadar önemi yok ki tüm yazdıklarımız boşa yer kaplamasın diye 1 konunun altına toplanıyor :D sana öyle açıklayayım sen anla.
baskı yapamaz ama söylemiştir nerull adam zaten emir kulu neyin baskısını yapacak nazikçe efendim diyip anlatmıştır bir sefer
Oyunda farklı sunucularda adımı kullanan 2 karakter var ve 2'side değilim.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön