Bir yeni grup bolgesi
yeni gozlukler
yeni maraton ayakkabilar grup bolgesinden cikan..
Siz ne istediniz noel babadan ?
Oyun içi öneri.!
-
- Acemi Savaşçı
Re: Noel babadan ne istedim ?
Benim için bi met 2 3 ister misin, fazlasında gözüm yok.RegnumBelga yazdı: ↑16 Ara 2021 22:36 Bir yeni grup bolgesi
yeni gozlukler
yeni maraton ayakkabilar grup bolgesinden cikan..
Siz ne istediniz noel babadan ?
Re: Şaka bi tarafa
Harfi harfine katılıyorum, gerekirse plus gibi süreli olsun fark etmez basıcam parayı 1 senelik alıcam yeter ki gelsin şu tarz bi' ürün.Noter yazdı: ↑15 Ara 2021 08:41 pek çok oyuncunun haklı olarak oyun ile ilgili geliştirme talebi var ancak teknik ekip olmadığından bu söz konusu değil. bunu çoğumuz biliyoruz. geçmişe özlem duyan oyuncular için 29-39-49 özel bir şey yapılmayacağı açık . ancak şunu düşünmeden edemiyorum.
exp durdurma ürünü yapılamaz mı ? bu ürün pek çok kişinin talebini kısmen çözecektir. ayrıca gerek oyun içi piyasa gerek akçe anlamında oyuna yeni bir soluk getirecektir. 39 lvl karakterime alabildiğine parlak basmak istiyorum artık . 54 lvl çt li karakterimle bölgelere girmek istiyorum . karakterler fullenince ,savaş sıkınca , ticaret bitince insanlar geçmişi hatırlıyor haliyle.
şaka bi tarafa balıkçı idrise hakir,bb,hidra indirmekten zor mu bu husus ? exp arttırıcı ürün var ,exp durduran ürünü kısa zamanda bekliyorum...
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: Şaka bi tarafa
Göster
Sonne yazdı: ↑17 Ara 2021 09:34Harfi harfine katılıyorum, gerekirse plus gibi süreli olsun fark etmez basıcam parayı 1 senelik alıcam yeter ki gelsin şu tarz bi' ürün.Noter yazdı: ↑15 Ara 2021 08:41 pek çok oyuncunun haklı olarak oyun ile ilgili geliştirme talebi var ancak teknik ekip olmadığından bu söz konusu değil. bunu çoğumuz biliyoruz. geçmişe özlem duyan oyuncular için 29-39-49 özel bir şey yapılmayacağı açık . ancak şunu düşünmeden edemiyorum.
exp durdurma ürünü yapılamaz mı ? bu ürün pek çok kişinin talebini kısmen çözecektir. ayrıca gerek oyun içi piyasa gerek akçe anlamında oyuna yeni bir soluk getirecektir. 39 lvl karakterime alabildiğine parlak basmak istiyorum artık . 54 lvl çt li karakterimle bölgelere girmek istiyorum . karakterler fullenince ,savaş sıkınca , ticaret bitince insanlar geçmişi hatırlıyor haliyle.
şaka bi tarafa balıkçı idrise hakir,bb,hidra indirmekten zor mu bu husus ? exp arttırıcı ürün var ,exp durduran ürünü kısa zamanda bekliyorum...
Bunun gerçekleşmesi çok zor bir ihtimal gibi duruyor ama Eminönü bölgesinde Canları hasarları yüksek bombacı ve liderlerle savaştık böyle Bir güncellemenin sığınak ve migrat için gelmesi 2 bölgeninde tamamen baştan sona düzenlenip takı setleri 55 levele göre entegre edilme bir değişiklik olur diye düşünüyorum.
Ama hareket hızının artması kesinlikle gelmemesi gerekiyor savaşın dengesini bozabilir.
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Re: Oyun içi öneri.!
Ülkenin sunucuları neden geri sarmıyor ya
şu dolarla, Euroyu kopyalayılım,değersizleştirelim

-
- Salgın Koruyucusu
karaköy
çantayı açıp iksir içiyoruz oyundan düşüyoruz tekrar oyuna girdiğimizde iksir yok böyle 50 tane iksirim gitti oyunu düzelteceklerine abuk sabuk şeylerle uğraşıyorlar tek bildikleri milleti suçsuz olanları banlamak abuk sabuk etkinlikler 4 sene olmuş karaköy geleli hala forumda karaköy çıktı reklamı 4 senedir aynı reklam yeni bölgenin adı bile geçmiyor ne zaman gelecek belli değil anlatıyoruz anlamıyorlarda
abuk sabuk entel dantel etkinlikleri insanları oyalamayı bırakında yeni bölge getirin oyuna 4 sene oldu 2022 ilkbaharda yeni bölgenin gelmesi lazım artık sallamayın
abuk sabuk entel dantel etkinlikleri insanları oyalamayı bırakında yeni bölge getirin oyuna 4 sene oldu 2022 ilkbaharda yeni bölgenin gelmesi lazım artık sallamayın
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: karaköy
Arkadaş buralardan değil herhalde sağır sultan duydu hocam oyuna güncelleme gelmeyeceğini..Astarastar yazdı: ↑30 Ara 2021 11:33 çantayı açıp iksir içiyoruz oyundan düşüyoruz tekrar oyuna girdiğimizde iksir yok böyle 50 tane iksirim gitti oyunu düzelteceklerine abuk sabuk şeylerle uğraşıyorlar tek bildikleri milleti suçsuz olanları banlamak abuk sabuk etkinlikler 4 sene olmuş karaköy geleli hala forumda karaköy çıktı reklamı 4 senedir aynı reklam yeni bölgenin adı bile geçmiyor ne zaman gelecek belli değil anlatıyoruz anlamıyorlarda
Champion Class
Re: MERAKTAN
dostum bu yazdıklarımızın o kadar önemi yok ki tüm yazdıklarımız boşa yer kaplamasın diye 1 konunun altına toplanıyor
- Materyalist
- İri Fare Avcısı
Re: MERAKTAN
baskı yapamaz ama söylemiştir nerull adam zaten emir kulu neyin baskısını yapacak nazikçe efendim diyip anlatmıştır bir sefer
Oyunda farklı sunucularda adımı kullanan 2 karakter var ve 2'side değilim.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.