LÜTFEN OKUYUN. GELECEK İÇİN UMUT!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: LÜTFEN OKUYUN. GELECEK İÇİN UMUT!

Mesaj gönderen KraToSs »

Galette yazdı: 22 Ara 2021 11:39 Yani şu konunun foruma sabitlenmesi yorum yağması gerekirken yapilan 8 yorum gerçekten çok üzücü
oyuncular gereken desteği çok verdi bu oyuna herkes yoruldu haliyle. Yönetim son kurşununu karaköy ile sıktı zaten.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
campazzo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen campazzo »

Galette yazdı: 22 Ara 2021 11:39 Yani şu konunun foruma sabitlenmesi yorum yağması gerekirken yapilan 8 yorum gerçekten çok üzücü
OGEM 'de geliştirilecek sıfırdan proje fikri arıyorlar. Proje büyük ihtimalle üniversite öğrencileri tarafından yapılacak. 20 yıllık projeyi kimse finanse etmez. Zaten İBB insanların vergisiyle böyle bir şey de yapamaz.

Ayrıca neresi üzücü ? geliştirici ekip olmadan bile yapılabilecek binlerce şey varken yönetim hiçbir şey yapmıyor. en basitinden şu kalpli kutuları bile 10 sene sonra tekrar koydular. oyuncular kutulara çok sevindi. altıüstü kutu. zaten eskiden olan kutuları geri koydular maksimum 5 dakikalarını almamıştır koymak :)
şu an oyunda 1 pluslı oyuncunun bile olmaması gerekirken 100lerce insan pluslı. oyuncuların sadece yapacağı eğlence için oyunu oynaması gerekiyorken sanki ikv'nin maaşlı çalışanı gibi foruma girip kafa yorup " ne yapılsa oyun düzelir" diye düşünüyorlar.

hadi diyelim oyundan çıktın foruma girdin konu açacaksın. açtığın konuyu başka konunun altına iliştiriyorlar :)) istiflermiş gibi. şu an 20 30 konu 1 konunun altında toplanmış durumda :D
Kullanıcı avatarı
MERTMUSAB
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MERTMUSAB »

teşekkürler konu için ben de destekliyorum şimdi.
Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

Hocam oyunda fareadam var cinler var İstanbul'u iyi anlatan oyun tanımına bence pek uymuyor.
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Cankurtarann »

benibanladilar yazdı: 25 Ara 2021 18:06 Hocam oyunda fareadam var cinler var İstanbul'u iyi anlatan oyun tanımına bence pek uymuyor.
ama sen bütün umudumuzu yıktın. adamlar şimdi senin yüzünden istanbul'da taksicilik oyunu yapacaklar : P

bir de şimdi baktım da konuyu açan yiğit abimiz tweetini galiba silmiş çünkü profilinde bulamadım. yani adam bile vazgeçti.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Cankurtarann yazdı: 29 Ara 2021 04:15 bir de şimdi baktım da konuyu açan yiğit abimiz tweetini galiba silmiş çünkü profilinde bulamadım. yani adam bile vazgeçti.
Ben oyunumuzu seviyorum sonuçta 15 yıllık bir oyun ama birde gerçek var ki :
Vazgeçmekten başka çare mi bıraktılar, en basit örneği;
2 yıldır oyun düzenli bir şekilde sarıyor maaş gibi düşün tıkır tıkır günü geldimi sarıyor. Kapanmaları dile bile getirmiyorum bile Eminönü den bütün sunuculara bulaşmış artık.

Ne güncellemesi ne gelişmesi abi ya gözünü seveyim git Eminönü sokaklarında 1 level karakter de bile 100 lerce 1000 lerce maden var ya ...
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Equalero yazdı: 29 Ara 2021 08:13
Cankurtarann yazdı: 29 Ara 2021 04:15 bir de şimdi baktım da konuyu açan yiğit abimiz tweetini galiba silmiş çünkü profilinde bulamadım. yani adam bile vazgeçti.
2 yıldır oyun düzenli bir şekilde sarıyor maaş gibi düşün tıkır tıkır günü geldimi sarıyor. Kapanmaları dile bile getirmiyorum bile Eminönü den bütün sunuculara bulaşmış artık.

Ne güncellemesi ne gelişmesi abi ya gözünü seveyim git Eminönü sokaklarında 1 level karakter de bile 100 lerce 1000 lerce maden var ya ...
ya zaten senin gibi düşünenlere hak veriyorum bana kalırsa oyun sadece ümitsiz vaka . sadece dile getirmiyorum hala emek veren oyunculara saygıdan ötürü. yoksa bana kalırsa ikv çoktan bitti. sadece ortada hatrı sayılır kitlesi mevcut.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Göster
Cankurtarann yazdı: 29 Ara 2021 14:55

ya zaten senin gibi düşünenlere hak veriyorum bana kalırsa oyun sadece ümitsiz vaka . sadece dile getirmiyorum hala emek veren oyunculara saygıdan ötürü. yoksa bana kalırsa ikv çoktan bitti. sadece ortada hatrı sayılır kitlesi mevcut.
Tek korkum oyunun bir gün çökmesi herkes açılsada yaptığımız kopyalara baksak diye beklerken bir daha hiç açılmaması kapanması için bir tarih verilse oyuncular isyan başlatır bence ansızın çekip gitmek...
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Equalero yazdı: 29 Ara 2021 16:00
Göster
Cankurtarann yazdı: 29 Ara 2021 14:55

Tek korkum oyunun bir gün çökmesi herkes açılsada yaptığımız kopyalara baksak diye beklerken bir daha hiç açılmaması kapanması için bir tarih verilse oyuncular isyan başlatır bence ansızın çekip gitmek...
şöyle yavaştan alışıp, çekip gitmek en iyisi olsa gerek.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön